ha tényleg 50ezer lesz, az sztem nem is sok érte.
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
ha tényleg 50ezer lesz, az sztem nem is sok érte.
Szerintem sem. Bőven megéri.
Kezd iPon szint lenni...
"A StreamEngine QoS-motor érzékeli azokat az adatfolyamokat"
Aham. Értem.
Azt is, amelyiknél a program nem állítja be megfelelően a ToS mezőt az IP fejlécben? (Tapasztalat alapján a programok ~99%-áról van szó.)

Azért nem is kevés...
De idegesítő, hogy az olcsóbbakból kispórolják a Gb-es portokat, helyette sok felesleges és nem működő szoftveres baromságokat raknak bele; amelyikbe meg végre beleteszik a gigabites portokat, egyből duplaannyiért árulják 

Pedig nem kétszer olyan gyors 
A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.
Torrent protokoll? USB hoszt? - Ezeket nem említi a cikk.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

Valahogy nem tetszik.
Hová lett a régi D-Linkes formavilág?
Egyébként nem tűnik rossznak.
De addig is marad a 650-es.
Ezeket én is hiányolom, főleg az USB-t és az FTP-t. A torrent nem annyira hiányzik, mert a routerekbe épített torrent kliens többnyire nem szokott nagy durranás lenni.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
a kisker brutto 50ezer sztem jó dolog, ez sacc/kb 38ezer lehet ugyebár. és ebben is van számomra feleslegesség, de tökéletes termék a világon nincs :-)

most lehet h nagy istenkáromlást írok, de mondja már meg nekem valaki h otthonra (mert ugye ez oda készül) miért kell az 1GB ethernet? még céges hálókon sem szokott gond lenni a "régi" 100MB-es átvitellel. értem én h miért ne, na de ha ennyit kérnek érte??? tök értelmetlen.
Nagyot tévedsz. Ha pl. van itthon két gépem és az egyikről át akarok húzni valamit a másikra, akkor nem mindegy, hogy 10MB/s-mal jön át vagy csak a winchesterek sebessége jelent korlátot. Amúgy meg 640kB mindenre elég...
Edit: Céges belső hálókon nem jellemző a több tucat GB átvitele egyik gépről a másikra. Otthoni gépeken már inkább.
[ Szerkesztve ]
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

Egyet ertek ha fullosan ki lehet hasznalni. Sajna d-link routerekkel mindig volt valami problema(foleg a sebbeseggel). Kivancsi vagyok most javitottak-e mar. A masik hogy dobjak a kapcsolatot, mind net mind wireless. Tudom hogy sok embernek mukodik gondtalanul de ugyan ugy sok embernek nem. Magamon erzem azt hogy most linksys helyett d-link van hasznalatban es iszonyat lassu a halo.
szerk: pedig van 6 router es meg par cisco router is.
[ Szerkesztve ]
PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

nyilván mindenre lehet indokot találni, a kérdés inkább az h erre milyen gyakran van szükség és h ez mennyi többletköltséggel jár. illetve h a lassuság mennyi kárt okoz - ha okoz egyáltalán. persze én sem 10MB-re hanem 100MB-re gondoltam mint alapsebesség.
640kb: biztos eljön majd az idő amikor nagyon kell majd az 1GB, de akkorra az ára sem annyi lesz mint amennyi most. mindössze annyi lenne a lényeg h sztem nagyon kevés esetben lehet ésszerű indokot találni a latest/gratest cuccok otthoni használatára. de persze mindenki arra költi a pénzét amire akarja...

Az nem MB/s hanem Mbps
Fast ethernet = 100Mbps = 12.5MB/s elméleti max.
Gigabit ethernet = 1Gbps = 125MB/s elméleti max.
Ezek jó esetben is 10 ill. 100 MB/s-ot jelentenek valós körülmények között; és ha egy pl. 5GB-os fájl átviteléről van szó (pl. videó másolása gépek között), akkor van egy kis különbség, hogy az ~500 vagy csak ~50s-ig tart.
Ha már a gépeket Gb-es portokkal árulják, akkor miért fáj az, hogy van néhány router, amivel ezt ki lehet használni?
persze én sem 10MB-re hanem 100MB-re gondoltam mint alapsebesség.
Hihi, akkor egyre gondoltunk, mert a gigabites ethernet gyakorlati max. átviteli sebessége épp 100 MB/s körül van. Na de akkor miért is tiltakozol a gigabites router/switch ellen? Avagy kevered a bitet és a byte-ot? - leülhetsz, egyes.![;]](/dl/s/v1.gif)
Amúgy meg .mf megmondta a frankót.
Nekem elég anyi, hogy 7/24-ben seedeljen.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
Mondjuk Home Server - HTPC kapcsolatoknál.
Nem rossz, ha egy DVD-t stream-ként tudsz megnézni egy HTPC-n.
Pont egy olyan mindentudó routerre lenne szükségem ami még a netemet is meg tudja osztani 
There's an app for that

Ha mindentudó lenne, akkor esetleg USB bővítési lehetőség is lenne benne, amire esetleg HDD-t ill. nyomtatót teszek. Ám ezek megléte annyira nem fontos mint a lagmentes játék voip, és persze bírja a P2P-t.