Különleges mikro hifivel, és egy házimozi szettel bővíti hazai kínálatát az LG

Bár e két modellt már korábban bemutatta a vállalat, a cég közleménye szerint mostantól hivatalosan is elérhetőek hazánkban e két készülék. A mikro tornyokat az esetek túlnyomó többségében nem látják el nagy teljesítményű hangszórókkal, hiszen az otthoni használat esetén nincs kimondott szükség üvöltő hangerőre. Ennek ellenére, vagy talán pont ezért, az LG döntéshozói úgy határoztak, hogy erődemonstráció gyanánt 160 wattra növelik a névleges maximális kimeneti teljesítményt. A három utas hangszórókat egyébként a jobb megszólalás érdekében oldalsó mélysugárzókkal kombinálták.

LG FB166
LG FB166

A CD lemezek tálca nélkül függőlegesen helyezhetőek a frontfelületen ide kialakított fakkba. A különböző tartalmak kezelésében nyújt nagy segítséget az USB-ről történő közvetlen felvétel és lejátszás funkció, és nem hiányozhat a hordozható lejátszó bemenet, a fülhallgató kimenet, és az iPod dokkoló sem. Az USB porton keresztül csatlakoztatott külső adattároló egységeken található MP3 és WMA fájlok közvetlen lejátszására is módot ad. Található rajta HDMI csatlakozó is, így a tévével összekötve a torony DVD lejátszóként is funkcionálhat. Bár a vállalat 59 990 forintot határozott meg ajánlott fogyasztói árként, egyes webáruházakban ennél olcsóbban is elérhető.

LG HX906PA
LG HX906PA

A HX906PA 3D házimozi rendszerre a dél-koreai vállalat szeret úgy tekinteni, mint egy dísztárgyra, ám az az igazság, hogy a csillogó zongoralakk fekete színezés ma már teljesen átlagos megoldásnak számít. Az 1100 Wattos teljesítményű készülék két álló és két a tévé mellé helyezhető szatellit hangszóróval működik. Az 5.1 csatornás hangélmény mellett okos funkciókkal bővülnek az otthoni szórakozás lehetőségei, mint például az LG Apps. (LG Alkalmazásbolt) szolgáltatás, amellyel számos alkalmazás tölthető le, illetve Prémium online tartalmak is elérhetők − közvetlenül a házimoziról. Az LG HX906PA a háztartás többi digitális eszközével DLNA-n vagy Wi-Fi Direct kapcsolaton keresztül is képes kommunikálni, így fotók, filmek vagy zenék is könnyedén továbbíthatóak egyik eszközről a másikra. A modell képes a háromdimenziós Blu-ray lemezeket kezelésére, és akár okostelefonról is vezérelhető. Az LG ez esetben 125 000 forintot képzelt el ajánlott fogyasztói árként, ám találtunk olyan hazai webáruházat, ahol ez már akár 100 000-ért is hazavihető.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés