Na ez meg minek kellett...
Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
[Re:] Élet Windows nélkül – új gépeket épített a Samsung a Chrome OS-re
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!
Na ez meg minek kellett...
Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

Éppen ezt akartam mondani. Az ilyen termék értelmét én nem látom.
Talán amolyan "rádiópótló" dolognak jó lehet, olyan emberek részére, akik még egy hetes nyaralást sem bírnak ki TV nélkül, s jó időben a strandolás helyett is inkább meccset néznek.
(Bár azok talán valami nagyobb méretű, hordozható televíziót visznek magukkal... szóval megint megérkeztünk az "ezt ugyan milyen fogyasztó számára találták ki?" kérdéskörhöz.)

Vagy azoknak a japánoknak, akik szinte csak aludni járnak haza a 10 nm-es lakásba és nincs helye nagyobb cuccokat elhelyezni...pláne ha azok külön darabokból állnak össze. 
Egyszer gyerekkoromban ('80-as évek) valami olyasmit álmodtam, hogy olyan hifim van, amin van egy kis képernyő, és lejátssza a számhoz a videoklipet. Nos, ez az álmom teljesült. 
Jártas vagy a legénybúcsúkban? Akkor ide nézz be: http://logout.hu/bejegyzes/goose-t/legenybucsu/friss.html

Megvan a célcsoport! 

Merthogy tuner is került bele
de nem inkabb azert, hogy kistreamelje hdmi-n egy monitorra?

biztos nem, mert annak lenne értelme....
Időgépkészítő verseny! Határidő: TEGNAP!
Miért tűnik úgy, hogy a fehérnek jóval nagyobb a kijelzője?

hát mert valóban nagyobb a jelek szerint. én is csak most néztem meg jobban. nem értem, a JVC oldalán voltak egymás mellett. érdekes.

Ez tipikus műhely cucc.Ez nem otthonra való,hanem munkahelyre.
Van rádió,kis tv,saját zenéimet is hallgathatom.
Mindent tud,ami kell egy átlagos helyen,csak az ára kérdéses.

ez mondjuk nem rossz ötlet
Azért akkor már inkább ez, nem? 
(De régebben is volt több ilyen cucca a komolyabb gyártóknak...)
primus inter pares

Ez jobb lenne egy pikoprojektorral egybeépítve.
BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

ebben is lenne ráció...
beleolvas valami fejes, és nem is kell többet dolgoznia idén.
következő meeting: "remek ötlet jutott eszembe! mi lenne, ha pico projektort építenénk a mikro toronyba?"
kár, hogy a japánok valószínűleg nem ezt olvasgatják

még nem is tudod, hol dolgozom.... 
BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

Vagy pl. én (persze az árától függően) szívesen lecserélném egy ilyenre a konyhai rádiómat...
el. ó. el.
Isten Hozott! (Az ördög visz el...)
Mint egy falat kenyér úgy kellett.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
??
Ha még akkora kijelzője lenne mint egy tabletnek (7-8"), de így 4.3"-al mire jó az?! Azért egy focimeccset érdekes lehet rajta nézni, piros, kék és sárga futkosó pöttyök (pláne ha még a felbontása is alacsony lesz).
Ha tévét akarsz nézni, magad elé kell tenned vagy ha azt nem tudod megcsinálni, akkor oda kell állni elé és úgy. Annak jó akinek nagyon kicsi a szobája. 
[ Szerkesztve ]