Az LG is elindította saját 3D szolgáltatását

Sokan többek között azzal magyarázzák a 3D-s megjelenítők és lejátszók relatív sikertelenségét, hogy egyszerűen nincs mit rajtuk vagy ezek segítségével nézni. A Samsung ezt látva körülbelül egy évvel ezelőtt jelentette be, hogy megunta a tartalomszolgáltatók bénázását, és olyan saját 3D szolgáltatást indít, amelynek keretein belül a Smart TV-s televíziókészülékek, illetve Blu-ray lejátszók közvetlenül képesek elérni bizonyos háromdimenziós anyagokat.

LG 3D World
LG 3D World

Jelenleg az ázsiai vállalat Explore 3D névre hallgató szolgáltatásán keresztül körülbelül 150 különféle videoklip, film vagy ajánló nézhető meg. Várható volt, hogy idővel a többi piaci résztvevő is hasonlóan dönt, és igazából az sem meglepő, hogy a másik nagy koreai vállalat volt az, amelyik erre az útra lépett.

Az LG ugyanis bejelentette a 3D World beindítását, amely a konkurenciához hasonlóan a Smart TV rendszer szerves része. Ahhoz hasonlóan itt is fő csoportokba osztották az elérhető anyagokat. Így a Sport, Dokumentum, Gyerek, Szórakoztatás és Életmód címkék alatt kapnak helyet az egyes háromdimenziós tartalmak. A vállalat azt ígéri, hogy egy letölthető alkalmazás jóvoltából a tavalyi Smart készülékei sem maradnak ki a jóból, így azokon is elérhető lesz a szolgáltatás.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés