Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Nem semmi. Szép nagy... :) Na meg az ára is.

A hiányosságokat és a hibákat leszámítva nekem tetszik. Valahogy az LG a tévék tekintetében jobban áll a felhasználókhoz, mint a telefonjaival. Most is LG tévém van, de meg vagyok vele elégedve...

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#2) DonMuscle válasza atike (#1) üzenetére

DonMuscle
(lelkes újonc)

Szép A4-es papír. Általában nekem az ugrik be az LG tévékről, hogy nagyon olcsóak/jó minőségűek. Legalábbis az olcsó kategóriában. 80-200e között. Hát ez nem olcsó! Max jó minőségű. :P

Elérhetőségek az adatlapomon. - Jég Nincs! -

(#3) junior11

junior11
(fanatikus tag)

Azért ilyen kategóriájú s áru tévétől az ember már elvárná a panel egyenletes megvilágítását (nem felhősödést)... De sajnos ez van...

(#4) atike válasza junior11 (#3) üzenetére

atike
(őstag)
LOGOUT blog

A konkurens gyártók hasonló árkategóriájú tévéinél megvan ez a probléma? Vagy ott meg tudták oldani?

(#5) junior11 válasza atike (#4) üzenetére

junior11
(fanatikus tag)

Sajnos nem tudom, lehetséges. :F Pl. egy Sony 55HX920-nál mikor a local dimming ki volt kapcsolva, minimális cloudingot láttam, a LD bekapcsolása után már OK volt...

(#6) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

erre már kicserélném az 50-es samut :B

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#7) atike válasza junior11 (#5) üzenetére

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Mondjuk lehet ezen az LG-n is el lehetne kezdeni sakkozgatni, hogy hátha sikerülne olyan beállítást találni amivel kiküszöbölhető... Na meg firmware frissítés is segíthet - idővel.

Bár ez a veszély nem fenyeget, hogy ezen bánkódjak, hogy ki tudom-e szűrni... :)

(#8) BloodRay

BloodRay
(PH! addikt)

Ami a betekintési szöget illeti 3D-nél: felülről valóban hamar szétesik a kép, de alulról( a cikkben említett példa szerint "földre terített matracán heverészve") nem esik szét a kép. Ez nem tudom, hogy lett tesztelve, mert én próbáltam elég sokat és nem volt gond.
Továbbiakra: Továbbra is támogatja a flash-t a tv böngészője, csak még nem a legújabb szabványig.
m2ts-t is lejátssza beépített mediaplayer, csak ts-re kell átnevezni a kiterjesztést. ;)
Skype-ot próbáltam, szépen működik, majdnem teljes képernyőn látható a hívott fél képe.

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#9) Tutu7030

Tutu7030
(őstag)

"A programkalauz teljesen puritán darab. Sajnos az élő kép nem látható, csak a háttérben fut, de mivel a felület óriási, ezért ezzel sokat nem érünk."

:W

Ilyen alap dolgokat nem tudnak megoldani az lg-nél, hogy az epg mellett látható maradjon a tv műsor képe is?? :F
Az összes modelljük ilyen, vagy csak a "csúcs" tv-ből felejtették ki?

LG Optimus 2X P990 CM-7-11142011-Nightly /Telenor/

(#10) Runo

Runo
(őstag)

Nem véletlen, inkább kicsit többet fizetek, de LG-t nem...

[ Szerkesztve ]

(#11) atike válasza Tutu7030 (#9) üzenetére

atike
(őstag)
LOGOUT blog

A T-s digitális SatTV-s beltérimnél is így van sajnos... :(

(#12) shteer válasza junior11 (#3) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ne nézegess rajta statikus képet és nem fogod látni. photoshopolni sem a tv-n kell

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#13) junior11 válasza shteer (#12) üzenetére

junior11
(fanatikus tag)

Persze, értem, de akkor sem fogadható el egy csúcskategóriás drága tévétől a clouding (ezt általánosságban értem, nemcsak az LG-re gondolok), legalábbis nekem ez a véleményem. :)

(#14) Tutu7030 válasza atike (#11) üzenetére

Tutu7030
(őstag)

Az elég gáz. Kábeles boxnál és a 2009-es samu tv-nél is van kép az epg mellett.

LG Optimus 2X P990 CM-7-11142011-Nightly /Telenor/

(#15) atike válasza Tutu7030 (#14) üzenetére

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Ne is mondd... Idegbajt akarok kapni néha tőle... :) Azt külön szeretem, hogy katt az EPG-re, 1 mp mire bejön (addig fekete), katt vissza a "normál" TV képre megint 1 mp... Ehh... Csatornaváltásnál meg katt, 1mp, bejön az info felirat, hogy mi is az (meg melyik adó), megint katt még 1 mp mire a következőre átáll (mármint az info is). Ha nyomvatartom akkor kiírja egyből, de olyan gyorsan pörög, hogy nem tudod időben megállítani. És mivel a csatornakiosztást 4-5 havonta megvariálják eléggé idegesítő tud lenni. Nem hangzik komoly problémának, de minden nap szembesül vele az ember és eléggé bosszantó...

(#16) battis

battis
(újonc)

Érdekes ez a Smart TV:
"Mód nyílik további appok letöltésére is. Az opciókat kategóriánként válogatva tárja elénk a modell, szelektálhatunk népszerűség szerint, de kérhetünk ömlesztett verziót is. Ezek közül néhány a Prémium kategóriába került, amelyhez regisztrálni kell egy LG TV fiókot, de nem kell megijedni, ez gyorsan megvan. "

Na a regisztrálás nekem sikerült, de ennyi...ohne letöltés..
Valakinek működik ez?Tudtommal itthonról nem elérhető...

(#17) BloodRay válasza battis (#16) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Működik, persze.

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#18) krixkrax

krixkrax
(kvázi-tag)

Tfh laptopot akarok rakotni. Ehhez van DVI es analog audio. Audio bemenet a TV-n van: AUDIO IN (RGB/DVI), de hol a DVI bemenet? Vagy van olyan HDMI portja amihez egy DVI->HDMI atalakitoval csatlakozva az analog hangbemenetet tarsitja? Vagy csak elrontottak a feliratozast?

(#19) atti_2010 válasza Runo (#10) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Most vettem egy 26-os LG-t IPS panellal van szerelve , egymás mellé tettem egy szinten 26 Samuval, hát ég meg a föld, és még kevesebbet is fogyaszt.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#20) lexandro

lexandro
(kvázi-tag)

Engem mondjuk érdekelne, hogy hány darab 680.000 ft-os tévét lehet eladni egy évben kis hazánkban.

Csak kíváncsiságból persze, mert nekem ez elérhetetlen :)

Robi

(#21) BloodRay válasza lexandro (#20) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Jó pár darabot biztosíthatlak.

(#18) krixkrax -> HDMI1-re rákötöd dvi-hdmi átalakítóval.

(#22) S-Attila válasza atti_2010 (#19) üzenetére

S-Attila
(fanatikus tag)

De melyik az ég és melyik a föld? (Csak mert a mondatszerkezetből számomra nem egészen világos :B ).

És a Samsung TV milyen panellel van felszerelve?

(#23) atti_2010 válasza S-Attila (#22) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

A színek mind pedig a betekintési szög sokkal jobb az LG -ben, és a szoftver is sokkal fejeltebb.

[ Szerkesztve ]

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#24) brabus

brabus
(lelkes újonc)

Egy LG TV-ért 680 k-t kiadni elég nagy merészség.
Amúgy egyes Philips Tv-ben van hasonló megoldás, ott 1000 db LED van a megjelenítő mögött. Hát elég meggyőző kép van rajta. Persze ott nem a vékonyság volt az elsődleges cél.

Nokia C6-01, Minolta Dynax 7, Sony Cybershot R1, Becker Traffic Assist 7977, FujitsuSiemens Pi 3525

(#25) BloodRay válasza brabus (#24) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

LOL LG-ért merész kiadni ekkora összeget, de pl egy Philips-ért már érdemes lehet?? :D

(#26) S-Attila válasza BloodRay (#25) üzenetére

S-Attila
(fanatikus tag)

Dehogy, azért még kevés is ennyi pénz. :)

Egyébként nem értem, hogy a cikkben bemutatott TV mivel tud többet a gyakorlatban a korábban bemutatott Pansonicnál ezért a négyszeres árért cserébe.

(#27) BloodRay válasza S-Attila (#26) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Mondjuk, hogy hátsó ledes megvilágítású, sokkal jobb betekintési szögekkel, 3D-vel, beépített wifi-vel és még sorolhatnám. Az E30 egy felső középkategóriás LED, ez más kategória. Hidd el mindkettőt használtam már.

(#28) atike válasza S-Attila (#26) üzenetére

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Plussz 13 col mondjuk... :) A Pana 42 colos, ez 55... Pld... :)

(#29) S-Attila válasza BloodRay (#27) üzenetére

S-Attila
(fanatikus tag)

A betekintési szögeket még csak megértem, a 3D-t is talán, de 33 %-kal nagyobb képátló majd négyszeres áron. Jó, tudom, a prémium termékek nem az ár/érték arányukról híresek, de számomra 680 000 Ft egy TV-ért akkor is irracionális.

De nyilván ez is egy szubjektív dolog.

[ Szerkesztve ]

(#30) BloodRay válasza S-Attila (#29) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Sajnos a prémium termékek mindig is relatíve túlárazottak.

(#31) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

DualView, ha lenne benne DualSound! :U
Párom nézhetné a brazil szappanoperákat az F1 közvetítés alatt is. ;]

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#32) Tonyius777

Tonyius777
(tag)

ha felezik az árát akkor talán veszek is 1 et. :P
de nem értem minek az a sok smart funkció bele csak drágítja és semmire sem jó aki TV-zésre v. mozizásra vesz annak nem kell, aki internetezik annak meg ott a rendes gép egérrel meg billentyűzettel.

Üdv:Tony

(#33) brabus válasza BloodRay (#25) üzenetére

brabus
(lelkes újonc)

Hol olvastál ilyet? De ha már szóba hoztad: igen, inkább egy Philipsért ennyit mint egy LG-ért.

Nokia C6-01, Minolta Dynax 7, Sony Cybershot R1, Becker Traffic Assist 7977, FujitsuSiemens Pi 3525

(#34) BloodRay válasza brabus (#33) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Bocs, akkor csak beleolvastam. Bár most le is írtad úgyhogy most már meglehet a véleményem. :P

(#35) atti_2010 válasza brabus (#33) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Miért mivel jobb egy Philips egy LG nél?

(#36) Chiller

Chiller
(fanatikus tag)

Pont tegnap olvastam arról, hogy az EU piacos LG W980S egy "gagyi szar" LED zónák tekintetében.
A lényege: Európa számára az LG lebutított LW980S-t gyárt (bár ugyanannyiért adja, mint az ázsiai verziót)!!! Ez rögtön megmagyarázza a gyenge európai teszteredményeket.
288 helyett csak 96 (12x8) zóna van benne...

http://www.digitalversus.com/lg-lw980s-tv-dead-water-n21867.html

Persze ezt a Samsung is eljátssza rendszeresen...

(#37) nincsisbéla

nincsisbéla
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hűűű, ez biza jó nagy! :) De persze az ára sem kisebb nála...
Minden esetre kéne nagyon! :)

Mentalita'

(#38) krino

krino
(kvázi-tag)

Én továbbra is Samu párti maradtam, ezek az újdonságok(legalábbis az LG-nél azok) az ediggi 6500 fölötti TV-ben megtalálható volt.

(#39) ledgeri

ledgeri
(senior tag)

Miért vannak letakarva a kalibrációs képeken a ,,promgramnév-sor"ok?

-Egyébként merre haladunk??

(#40) S-Attila

S-Attila
(fanatikus tag)

Szerintem nincsenek letakarva, egyszerűen csak most éppen oda került a Prohardver logója. :)

[ Szerkesztve ]

(#41) brabus válasza atti_2010 (#35) üzenetére

brabus
(lelkes újonc)

Képminőségben pl.. Egy TV-nél meg azt gondolom ez a legfontosabb. Aztán hogy még mi van mellé téve, az egy kicsit másodlagos.

(#42) elefant válasza ledgeri (#39) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

helo, elfelejtettem lekicsinyíteni a kalibrátoros képeket, csak akkor jutott eszembe, miután már ráküldtem a logót.

(#43) elefant válasza Tonyius777 (#32) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

hát ez egy plusz szolgáltatás, senkinek nemnyomják a fejéhez a pisztolyt, hogy vegye meg.

(#44) battis válasza BloodRay (#17) üzenetére

battis
(újonc)

hmmm...én próbálok beregelni a weboldalon,ott HU az nem elérhető...
Tudnál segíteni??

(#45) junior11 válasza brabus (#41) üzenetére

junior11
(fanatikus tag)

Egyetértek.

(#46) aram01 válasza brabus (#33) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ritkán írsz,akkor is marhaságot :R

[ Szerkesztve ]

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#47) nismoka

nismoka
(fanatikus tag)

Nagyon szép tv, és ebben ki is merül az összes jó tulajdonsága. Foltos mint egy dalmata, de az legalább aranyos... Nano led, LOL!

[ Szerkesztve ]

(#48) brabus válasza aram01 (#46) üzenetére

brabus
(lelkes újonc)

:( ejnye, úgy látom te vagy itt a megmondóember vagy a falurossza.
"Neked az lenne a legelfogadhatóbb öngyilkossági mód, ha leugranál az egódról az IQ-dra." gondolom ezt már mondták neked, ezért ismerős lehet számodra így nem ismétlem el újra.

(#49) aram01 válasza brabus (#48) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link]

(#50) vivike77

vivike77
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Szééép TV egy ilyet el tudnák viselni.... Kár hogy mint a többségnek nekem sincs rá keret :(

Üdv: Vivi & Tibi! :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.