Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) larryking

larryking
(tag)

Ezek a Philips tvk nagyon jók.

HP N36l+xbmc

(#2) szp1

szp1
(őstag)

Gondolom LG panel van benne.

Olyan még nem volt, hogy ne legyen valahogy.

(#3) elefant válasza szp1 (#2) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

vagy sharp.

(#4) larryking

larryking
(tag)

Amikor a mostanit vettem, kb 70 tv-t néztünk meg a párommal, és a philips volt a legjobb ár érték arányban. Nem bántam meg.

Persze a cikkben lévőre szívesen lecserélném..... :D

[ Szerkesztve ]

HP N36l+xbmc

(#5) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon komoly. Mind a készülék, mind a teszt! Gratula!

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#6) Stukker1987

Stukker1987
(fanatikus tag)

Nekem is Philips-em van és maximálisan elégedett vagyok vele. 42PFL8404h

Az Ambilight-ot nem sűrűn használom(Avatarhoz benyomtam),de kétség kívül szép és egyedi.

Amikor a tv-n történő "netezés" lehetősége megjelent a Philips kapott a dolgon és teljes értékű böngészőt dobott a felső kategóriás tévéibe. Nekem is ilyen,de ezt szintén nem használom,mert gyorsabb telón vagy notin megkukkantani,amit akarok.

A médialejátszó nálam is gyatra,de eddig a legtöbb tv amit láttam erősen kompromisszumos ezen a téren. Aki szeretne filmezni az vegyen médialejátszót,mert az a tuti és egy ilyen tv mellett már nem tétel a "kosárban".

A menü valóban picit bonyolult,de nem is minden nap nyomkodja az ember.

Összességében azt gondolom,hogy aki a technikai hiányosságokat meg tudja emészteni,annak ERŐSEN AJÁNLOM a Philips tévéit,mert egy valódi ékkő kerülhet vele a nappaliba.

Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.

(#7) larryking válasza Stukker1987 (#6) üzenetére

larryking
(tag)

Annyit hozzá tennék, hogy rendszeresen frissíti a szoftverét a tévéinek a philips, ebben is remek gyártó.

HP N36l+xbmc

(#8) elefant válasza Stukker1987 (#6) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

VAn egy ambilightos tévéd , és nem használod az ambilightot????? TE JÓ ÉG. én hardcore ambi fan vagyok, amíg nálam volt a tévé , végig be volt kapcsolva. imádtam

(#9) Gabor970

Gabor970
(őstag)

ennyi pénzért már odaadják a Panasonic 50"-es G30-as plazmáját, ami tuti megeszi reggelire ezt a TV-t. Szóval összehasonlíthatatlanul jobb a képminősége.

Ha szeretnél pókerrel egy kis mellékest keresni, regisztrálj, és kapsz 50$ kezdőtőkét! Én is azzal indultam el. http://hu.pokerstrategy.com/#uK54DB Ha valami nem egyértelmű, privátban segítek!

(#10) rog75 válasza elefant (#3) üzenetére

rog75
(kvázi-tag)

ebben LG van, 7-szeriara nem jellemzo a Sharp kijelzo mostanaban azt inkabb a 9-szeria tartalmazza de ott sem mindig... a 2012-es uj modellekben mar Samsung is meg fog jeleni

(#11) elefant válasza rog75 (#10) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

ász vagy

(#12) Jaffafa

Jaffafa
(fanatikus tag)

A cikket végigolvastam és gratula hozzá. Tényleg jó. Azazhogy majdnem :D Amit egy ilyen neves portáltól elvárna az ember, hogy TÈNYLEGES VÈLEMÈNYT mondjon az általa "tesztelt" termékröl, azt sajnos nem teszi. Tessék ezt kritikának venni és nem "támadásnak". A "Tetszett" meg az "Ajánlott" plecsnin kívül asszem még a "Különösen Ajánlottat" láttam, de egyrészt ezek a szinonímák nemigazán behatárolhatók, másrészt hiányzik a "Nem Ajánlott", ami ugye elengedhetetlen lenne egy ilyen hírnevü portálon. (Ha van/volt ilyen, akkor Mea Culpa) A jelenlegi "Összegzés" nem más mint egy REKLÀM. Ha szar a termék, akkor is ráaggatunk egy "Tetszik"-et és akkor legalább a forgalmazó is örül, pedig lehetne OBJEKTÌVEN is értékelni a dolgokat, mert a "Tetszik"-"Nem tetszik" kategória eleve egy baromság, amikor ott vannak a tények és az adatok. Tessék egy kritériarendszert felállítani és több kategóriát, vagy 1-10-ig terjedö skálát használni. Persze az is meglehet, hogy nem ez az egész cikk célja, csakhát...........

ui.: Ezt a szösszenetet az összes "cikkre" vonatkoztatva írtam, mielött vki belémveszne, hogy én útálom a Philips TV-ket.

/Peace

"Most már ideje lefeküdni. De előtte elolvasom a NENYI-t, hogy merjek nagyokat álmodni." by Szözö

(#13) Stukker1987 válasza elefant (#8) üzenetére

Stukker1987
(fanatikus tag)

larryking: Az enyémhez már nem igazán van frissítés. Mondjuk érthető mert 2 generációval ezelőtti változat.

elefant: Az a baj,hogy nem igazán van olyan film,ami JÓL ki tudná aknázni. Egyébként én is odavagyok érte...

Azt még hozzá szeretném tenni, hogy a következő tv-m is Philips lesz ebben egészen biztos vagyok. (Nagyon sokan nyilatkoznak ugyanígy a Philips tulajok közül és ez szerintem jelent valamit.)

[ Szerkesztve ]

(#14) larryking válasza Stukker1987 (#13) üzenetére

larryking
(tag)

Az enyém 40PFL6626H, és októberi az utolsó eddig.

HP N36l+xbmc

(#15) shteer válasza Gabor970 (#9) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

fölösleges összehasonlítani, nem egy kategória

az dupla ennyit fogyaszt és ventillátoros tv ;]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#16) rog75 válasza elefant (#11) üzenetére

rog75
(kvázi-tag)

dehogy csak a baratnom ott dolgozik es ralatassa van BOM-ra ill projectekre

mennyire tukrozodott az uveglap miatt?

[ Szerkesztve ]

(#17) Gabor970 válasza shteer (#15) üzenetére

Gabor970
(őstag)

persze nem egy kategória. Épp ezt írtam, hogy kategóriákkal jobb a képminősége. A dupla ennyit fogyaszt kicsit meglepne, de szerencsére az sem sok már. Persze ha hangulatvilágítás a fő szempont, akkor valóban nem a G30 a nyerő. Azért egy mozifilm sokkal nagyobb élmény lesz a Panasonicon. Retekklubra jó lesz a philips is :D

[ Szerkesztve ]

Ha szeretnél pókerrel egy kis mellékest keresni, regisztrálj, és kapsz 50$ kezdőtőkét! Én is azzal indultam el. http://hu.pokerstrategy.com/#uK54DB Ha valami nem egyértelmű, privátban segítek!

(#18) Locutus válasza Gabor970 (#9) üzenetére

Locutus
(senior tag)

Ugyanemiatt lett anno 42G20-am. Pedig a Philipsek mindig is tetszettek, de ennyi pénzért SOKKAL jobb választás a pana plazma. Már ha monitorként nem kell használni.
Én nem bántam meg a választást. De azért az Ambilight odabasz :) Majd nekem is lesz egyszer. (ha teszik pana plazmákra :DDD)

www.korszellem.hu - - - Samsung U70-et vennék: http://href.hu/x/g23a

(#19) Digitalis

Digitalis
(senior tag)

Nekem 2008-as Pilips 47" 9703 (spektra 3 true color emby, ips, 18bit ) van. Történt egy baleset vele, kijelzőt kellet volna cserélni benne. 1 évig halogattam cserét, volt nálam közben ilyen olyan plazma és lcd-is, de mindegyikben zavart valami. Elsősorban az ambilight hiánya, :K aztán a vibrálás, tartós ghost, foszfor lag, zizi, színek stb. Úgy döntöttem inkább kijelző panel csere. Most újra van egy klassz TV-m és egy óriási tűéles kompromisszum mentes monitorom is egyben. Egyáltalán nem bántam meg, pedig nem volt olcsó történet ;) HD/BR forrásból színhűsége, nyugodt képvilága, számomra jobban bejön mint akár milyen plazma. Ez van.

(#20) Denyiro válasza Gabor970 (#9) üzenetére

Denyiro
(lelkes újonc)

Igen, ha azt veszem alapul, hogy a 42"-os "belépő" szintű Pana C3 100.000 Ft-ból megvolt és tévézéshez bőven megjárja, jobb tartalmakhoz meg már az is álleejtős tud lenni akkor sok pénz a 270.000 Ft a Philipsért. Persze az aktuális trendnek mindig megkövetelik az árát. ;)

Denyiro

(#21) elefant válasza Jaffafa (#12) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

köszi a véleményt, de nem én fogok erre érdemben válaszolni :D

(#22) brabus válasza Gabor970 (#9) üzenetére

brabus
(lelkes újonc)

Feltételezésekbe ne menjünk már bele.... :N

Nokia C6-01, Minolta Dynax 7, Sony Cybershot R1, Becker Traffic Assist 7977, FujitsuSiemens Pi 3525

(#23) Denyiro válasza Digitalis (#19) üzenetére

Denyiro
(lelkes újonc)

Feltételezem akkor, hogy egy jobbfajta használtautó kifutná az árából. :DDD

[ Szerkesztve ]

Denyiro

(#24) Denyiro válasza Locutus (#18) üzenetére

Denyiro
(lelkes újonc)

A karácsonyi díszítésből visszamaradó fénycsövet be kell vetni. :))

Denyiro

(#25) Zsozso5

Zsozso5
(újonc)

Nekem egy 37PFL7605H/12 Tv-m van, es kezdetben nagyon oda voltam erte, mostanaban mar egyre kevesbe...

sorolnek par hibat, es jelzem valszeg nem az osszes, mert gyorsan irtam csak ami eszembejutott:
1. elso es legnagyobb, naponta egyszer megcsinalja h elmegy a kep es/vagy hang 3-5 mp-re es addig semmi, aztan vissza es minden megy tovabb ahogy volt
2. legfobbkepp monitornak hasznalom es akadnak olyan gamek amiket nem hajlando kitenni fullscreenbe, mindig hagy minden oldalon 3-5cm fekete reszt. Teljesen game fuggo, es a felbontas se erdekli,... mind1 h fullHD eppen vagy 1024*768.
3. NetTv: egyszeruen semmire se jo, van rajta 10 applikacio de kb az osszes hasznalhatatlan, meg egy youtube videoval is perceket szorakozol h megtalald, es nem lehet felbontast allitani (!) mindig az aktualis min felbontason jatsza...
4. szoftver frissitesek teljes hianya - fel eves tv - egyszer nem lattam meg.
5. media lejatszo nagyon gyenge, es azert en igenis szeretnem kezelni ha mar egyszer ilyen tv-t vettem... semmi felirat, se usbrol, se dlna-rol, a netet ne is emlitsuk, mer ott egybol elverzik.
6. 20-30 masodperc mire hasznalhato allapotban lesz bekapcsolas utan.

Es akkor ami tetszik benne:
1. ambilight.
2. monitornak szep es hangos (lenne ha nem menne el a kep tenyleg mindennap rendszeres akar tobbszor is)
3. keveset eszik ( 70W talan )

(#26) rog75 válasza Zsozso5 (#25) üzenetére

rog75
(kvázi-tag)

ha fel eves akkor az 1. pont miatt gariztatnam mert ezt SW-frissites nem oldja meg, PSU problema okozza voltak olyan szeriak amikben tomegesen elofordult

(#27) Zsozso5 válasza rog75 (#26) üzenetére

Zsozso5
(újonc)

sajnos a teljes garancia 1 honap volt ra mert "olcson" meg tudtam szerezni dolgozoi kedvezmennyel, es persze akkor meg nem jelentkezett. Am meg nem hiszem h PSU lenne, mert a tv maga nem kapcsol ki, csak a kep es/vagy hang megy el, de mikor visszajon ugyanott van ahol volt.

(#28) brabus válasza Zsozso5 (#25) üzenetére

brabus
(lelkes újonc)

Azért annyira ne keseredj el:

1. erre többen panaszkodtak, úgy tudom a frissítés megoldotta. Nekem nem ilyen Philipsem van, de nálam a problémát pl. a hibás HDMI kábel okozta. Csere után minden OK. Egy próbát nálad is megérne.

2. Szerintem próbáld meg, hogy a számítógépet médialejátszóként telepíted a TV-n.

A szoftverfrissítésre annyit, hogy nézd meg itt a legújabbat és tedd fel: http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=37PFL7605H/12&scy=HU&slg=hu

Nokia C6-01, Minolta Dynax 7, Sony Cybershot R1, Becker Traffic Assist 7977, FujitsuSiemens Pi 3525

(#29) larryking válasza Zsozso5 (#25) üzenetére

larryking
(tag)

Nekem napi egyszer kikapcsol. Esténként van bekapcsolva és változó időközönként egyszer.

HP N36l+xbmc

(#30) rog75 válasza Zsozso5 (#27) üzenetére

rog75
(kvázi-tag)

nem kikapcsolast okoz csak rebootot... ha van ismerosod a gyarban akkor probald rajta keresztul talan nem remenytelen

[ Szerkesztve ]

(#31) Zsozso5 válasza brabus (#28) üzenetére

Zsozso5
(újonc)

HDMI kabel hiba kilove, mert Tv adas melett is csinalja.
a linket meg koszi, majd otthon utananezek, hatha talalok valamit

(#32) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

imádom a színét nagyon jó :K

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#33) Zsozso5 válasza rog75 (#30) üzenetére

Zsozso5
(újonc)

mindenkeppen megfogom kerdezni, bar tulsok remenyt nem fuzok hozza ismerven az ismerost... de a rebootot is sokallom (: mert amikor csak a hang megy el a kep ugyanugy szepen megy tovabb...

(#34) rog75 válasza Zsozso5 (#33) üzenetére

rog75
(kvázi-tag)

oks addig is itt az SW linkje: Verzió: 000.140.044.000, Zip fájl, 70.87 MB, Közzététel dátuma: 2011-12-12
[link]

(#35) shteer válasza Gabor970 (#17) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

lepődj meg, ez 100W a pana G30 200W :)

itt nem csak a képminőséget kell megfizetni - nem védem, eszembe nem jutna fehér tv-t venni ;]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#36) csevede

csevede
(kvázi-tag)

Tetszetős!!

Bár az ára kevésbé :W :W

(#37) nincsisbéla

nincsisbéla
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Elég szép tv, el kell ismerni. A fehér szín szerintem nagy "ötlet" volt a Philips gyártóitól. :)

Mentalita'

(#38) Khelben válasza shteer (#35) üzenetére

Khelben
(őstag)
LOGOUT blog

Napi 4 óra tv-zéssel a különbség 550 Ft / hó. Ennyit bőven megér a plazma.

(#39) Locutus válasza shteer (#35) üzenetére

Locutus
(senior tag)

Egy kalibrált 42G30 130-140W között eszik. Csak nézz meg teszteket.

Ezzel hogy a plazma sokat fogyaszt, csak azok takaróznak, akik önmaguk előtt magyarázkodnak az LCD-re kidobott pénz miatt...

www.korszellem.hu - - - Samsung U70-et vennék: http://href.hu/x/g23a

(#40) cudarz

cudarz
(tag)

A plazmasoknak irom, hogy nezzenek utana a Philips 9705nek, vagy inkabb a 9706-nak. Ezek mar olyanok kepminosegben, mint a plazmak. Sot..

(#41) JarrekStar válasza rog75 (#34) üzenetére

JarrekStar
(tag)

Szia!

Nekem egy 42PFL7605H-m van és nem találok hozzá sehol a világon frissített SW-t. Sőt, még a Philips oldalán se találom a tv-t :DDD Meg lehet próbálni a 37PFL7605H frissített sw-ét? Amikor netre dugom a tv-t és úgy kerestetek vele frissítést, nem talál... :/

[ Szerkesztve ]

(#42) Stukker1987

Stukker1987
(fanatikus tag)

Az a vicc, hogy bármilyen tv teszt vagy hír jelenik meg a plazmások mindig odatalálnak bizonygatni, hogy az ő tévéjük milyen jó.

Nem állítom, hogy bizonyos körülmények között nincs igazuk,de az lcd vagy led tv-k sem álltak le a fejlődésben és bizony VAN létjogosultságuk.

Ezen belül pedig a Philips előtt is le a kalappal mert messze a legdesignosabb tv-ket csinálja és az Ambilight is picit több mint egy "karácsonyfaégő"...

(#43) Denyiro válasza cudarz (#40) üzenetére

Denyiro
(lelkes újonc)

32"-ban 200.000 Ft fölött? Köszi, majd legközelebb. ;]

Denyiro

(#44) Denyiro válasza Stukker1987 (#42) üzenetére

Denyiro
(lelkes újonc)

Nekem plazmára esett a választásom, azt kell mondanom nem bántam meg. Ár-érték arányban bőven befutó nálam. Nem azt mondom, hogy az lcd szar csak azt, hogy van még mit csiszolni rajta. Az ami már jónak mondható az drága is. Nagyon. :K

Denyiro

(#45) Chepany

Chepany
(fanatikus tag)

Kijelzőkben igen jó a Philips, viszont ezt sokan nem tudják!!! :K

Az igazi játék-klasszikusok a 90-es években születtek!

(#46) Chepany

Chepany
(fanatikus tag)

Kijelzőkben igen jó a Philips, viszont ezt sokan nem tudják!!! :K

ELNÉZÉST KÉREK, valamiért kétszer küldte el. :B

[ Szerkesztve ]

Az igazi játék-klasszikusok a 90-es években születtek!

(#47) aram01 válasza shteer (#35) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem vagy trendi :P

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#48) Ijk

Ijk
(PH! kedvence)

270k egy 42" lcd-ért? Nem lesz itthon tömegcikk, a gazdagoknak meg a dizájn és a karácsonyfafények eladják. Tudatos vásárló ezt a készüléket nagyívben elkerüli.

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#49) Menotti

Menotti
(tag)

Ez a képernyő hátra döntés egy vicc...vagy ezt a földre kell letenni?:-)

(#50) zsiga_667 válasza Ijk (#48) üzenetére

zsiga_667
(kvázi-tag)

Mi van ha valaki nem akar 42"-nál nagyobbat venni (hálószobába, de akár kis garzonlakásba felesleges), de van mondjuk 250-300k TV-re, és jót akar? Az máris újgazdag majom hogy nem valami 50"-os plazmát vesz? Nem a képátló egy TV legfontosabb tulajdonsága...

Persze lehet hogy csak elfogult vagyok, pont ekkora Ambilight-os Philips-em van, új korában drágább is volt mint ez.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.