Rögzítésre is képes a sokoldalú Mitsubishi DVR-BZ360 asztali médialejátszó

Hirdetés

A Mitsubishi bejelentette, hogy június közepétől megvásárolható lesz legújabb komplex asztali médialejátszója, a DVR-BZ360 típusjelzésű modell. Építettek bele egy optikai meghajtót, így képes a Blu-ray lemezek lejátszására, sőt, azok megírását is biztosítja. Az írható lemezek esetében négy, míg az újraírható korongoknál három réteggel számolhatnak a felhasználók.

Mitsubishi DVR-BZ360
Mitsubishi DVR-BZ360

Ezen kívül került bele egy 500 gigabájtos merevlemez is, így egyszerre két program szimultán felvétele is megoldott. Természetesen az időzített és automata rögzítés funkció sem hiányzik. Ez utóbbi a sorozatok rajongóinak jöhet jól, hiszen azt jelenti, hogy minden nap egy adott időpontban induljon el a felvétel.

LAN csatlakozójának hála képes különféle netes tartalmak megjelenítésére, sőt elméletileg a streamelt adások rögzítésére is van mód. Került bele integrált médialejátszó, amely az USB porton keresztül csatlakoztatott háttértárolókon található videók és képek megjelenítését, illetve zeneszámok megszólaltatását biztosítja. Azonban a támogatott formátumok köréről egyelőre nem szolgált részletes információkkal a Mitsubishi. A termék megkapta a felskálázásért felelős Diamond HD Basic technológiát, amely képes az SD anyagokat magasabb felbontásúvá varázsolni.

A Mitsubishi DVR-BZ360 sokoldalúnak tényleg sokoldalú, azonban ennek meg is kérik az árát. Bár a vállalat hivatalos árat nem közölt, egyes jól értesült japán oldalak szerint közel 1100 dollárt kell majd fizetni érte.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés