Kicsi, közepes teljesítményű hangprojektorral jelentkezett a JVC Kenwood

A soundbarok eddig nem futották be azt a karriert, amelyet szántak nekik, ennek ellenére a gyártók nem lankadnak, és rendszeresen jelentkeznek újabb és újabb modellekkel. A termékcsalád legújabb darabját, a TH-LB3 típusjelzésű modellt a JVC Kenwood dobja piacra.

JVC TH-LB3
JVC TH-LB3

A négy integrált hangsugárzóval rendelkező modell maximális teljesítménye 60 watt, ami az óriási számokkal operáló házimozi szettek mellett kevésnek tűnik. Viszont az is igaz, hogy ez már tökéletesen elég (sőt), az otthoni használathoz, még akkor is, ha valaki nagy alapterületű szobában vetné be.

A 60 centi széles, 15 centi mély és 8 centi magas modell frontfelületének közepére egy dokkoló került, amely az iPodok, iPhone-ok fogadására képes. Itt kapott helyet a folyadékkristályos kijelző, illetve a kontrollámpák is. Nem maradt le róla az ARC, illetve 3D Audio támogatást kínáló HDMI 1.4 interfész sem. A nem Apple márkájú médialejátszók is csatlakoztathatóak hozzá, és okostelefonokról is vezérelhető egy letölthető alkalmazás segítségével. A termékleírásból kiderül, hogy a 3,1 kilogramm súlyú hangprojektor maximális fogyasztása 28 watt, ára 475 dollár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • JVC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés