Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) QwErTy42

QwErTy42
(fanatikus tag)

Tetszik. :)

(#2) AMD_ok válasza QwErTy42 (#1) üzenetére

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

Tesztene nekem is,de nem perspektíva sztem, rohadt drága lehet, nagyon sokat kell még finomítani rajta :U (amúgy mint technológia, ill látvány persze nagyon jó)

[ Szerkesztve ]

Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

(#3) Sirpi

Sirpi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Csak azért nem kérek kettőt, mert beszakadna a födém :)
Amúgy ami a videóból átjön, az elég ütősen néz ki, megsasolnám élőben is (de otthoni használatra ez így fél tonnásan nyilván nem piacképes egyelőre).

Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

(#4) szilagyiv

szilagyiv
(tag)

A technológia már régóta létezik (magyar találmány is), de nincs értelme ilyet gyártani, mert nincs mit megjeleníteni rajta. Persze ipari felhasználásra alkalmas lenne, illetve mindenféle számítógépes 3D grafika megjelenítésére, de "igazi" képet - tehát a való világ felvételeit - nem lehetne rajta megtekinteni.

"A vadnyúl olyan nyúl, mint a szelíd. Csak vad." - by KTTZ

(#5) Edenyke

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tehát az egész kijelző felbontása full hd?
Mert az ekkora méreten elég soványnak tűnik.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#6) dabadab válasza Edenyke (#5) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem olyan sovany az, a digitalis mozikban hasznalatos 2K felbontas gyakorlatilag ugyanennyit tud, aztan megse reklamal senki, hogy pixeles.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#7) Edenyke válasza dabadab (#6) üzenetére

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát, azt én néha "pöttyösnek" látom, illetve az imax-nél is eléggé látványos volt a minőségbeli romlás analógról való digitálisra váltáskor.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#8) Zeratul

Zeratul
(PH! addikt)

Alakul lassan a holodeck. :D

Mikoron a hegyek újra megremegnek, morajló hangjától a PHE seregnek... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...

(#9) ledgeri

ledgeri
(senior tag)

erre mehetne a Leonar3do ;]

-Egyébként merre haladunk??

(#10) imibogyo

imibogyo
(őstag)
LOGOUT blog

Ez jó dolog, egy állóképnél, de milyen módon lehetne ezt felhasználni mozgó képre?
Vagy állandóan rohangál az ember a szoba egyik feléből a másikba? ;]
Meg állandóan visszatekergeti a műsort, hogy ne maradjon le egy másik szögből való megtekintésről? Nem igazán látom át a fentebb is említett promóciós dolgokon kívüli felhasználási lehetőségeket. :U

(#11) lenox

lenox
(őstag)
LOGOUT blog

Hat egy tipikus japan megoldas, ami a valosagban nem hasznalhato.

(#12) csongor6

csongor6
(újonc)

A fogyasztás szoba sem került, pedig az sem semmi lehet,ha csak 200 W-ot fogyaszt 1 projector,akkor az 11 KW orankent :DD nemsemmi.

(#13) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez véletlenül nem a magyar Holovízió koppintása!!!???

(#14) guildmember

guildmember
(kvázi-tag)

Hogy én miért nem lepődök, meg azon, hogy a japók dobták össze..szerintem ott túl sok unatkozó fazon van..:DD ;]

"Az élet egy sz*r játék, de a grafikája nagyon ott van..."||A privát üzenetekre tessék válaszolni, nem hobbyból írom őket..:))

(#15) mintAdarab

mintAdarab
(kvázi-tag)

azt írják hogy csak 13 fokos a betekintési szöge. Végülis egy TFT-nek sincs több... :D

(#16) pusszycat

pusszycat
(senior tag)

Nem tudom ha jól értettem a felkonferáló szöveget minden mögé és alá be lehet lesni mert ez igen biztatóan hangzik nemdebá… :DD

Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

(#17) M3Ny3'T

M3Ny3'T
(senior tag)

57 látószög, 57 projektor...200-ra emelnék a látószögeket, negyedére a projektorok közti távolságot. Jól sejtem, hogy parasztvakítás és 200 projektort óhajtanak használni? :(((

guildmember: dezz már linkelte, egyáltalán nem ők voltak az elsők. Csak van miből költeni marketingre. ;)

[ Szerkesztve ]

Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff

(#18) guildmember válasza M3Ny3'T (#17) üzenetére

guildmember
(kvázi-tag)

Ölnézést a figyelmetlenségemért..:)

"Az élet egy sz*r játék, de a grafikája nagyon ott van..."||A privát üzenetekre tessék válaszolni, nem hobbyból írom őket..:))

(#19) Sennalacy

Sennalacy
(tag)

Nem tudom, csak én érzem úgy, hogy ez a 3D olyan mint a perpetuum mobile? Mindig csak egy picit kéne finomítani, hogy működjön, de sosem fog? ;]

Pssszt, csendet kérek BIOS-t frissítek!

(#20) janos1988

janos1988
(őstag)

Ugy dulongelnek a tv elott, mint az autistak.

[ Szerkesztve ]

A Windows 7 és 8 közötti különbség a Linux "nyelvén": 3.2.10 -> 3.2.11

(#21) dezz válasza dezz (#13) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

No, rákérdeztem a cégnél, valóban koppintás. Egy bemutatón jól megnézték a kis japók, aztán előálltak a sajátjukkal. (Nem először csinálják a világtörténelemben.) Jó kis szabadalmi per lesz belőle, ha továbblépnek a mutogatáson...

(#17) M3Ny3'T: Esetleg megoldható egy nagy projektorral és sok lencsével is.

(#19) Sennalacy: Próbáltad már valamelyiket?

(#22) M3Ny3'T válasza dezz (#21) üzenetére

M3Ny3'T
(senior tag)

Az lehet, nem ez a céljuk szvsz. :)

Remélem megpróbálkoznak a perrel és annál is jobban remélem, hogy meg is nyerik a pert. Tudom, nyilván ez nem olyan egyszerű, de azért egy elég komoly előrelépés a 3D-ben, amit a japcsik meg lenyúlnak... :(

[ Szerkesztve ]

Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff

(#23) Cinema58

Cinema58
(újonc)

Ehhez mit szólsz? http://www.holografika.com/Videos/The-first-glasses-free-3D-cinema-system-272.html

(#24) dezz válasza Cinema58 (#23) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kicsit vissza kellene olvasni. :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.