Tetszik. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Házimozi » [Re:] 57 nézési pontot kínál a világ legnagyobb szemüveg nélküli 3D kijelzőjeHozzászólások
Tesztene nekem is,de nem perspektíva sztem, rohadt drága lehet, nagyon sokat kell még finomítani rajta
(amúgy mint technológia, ill látvány persze nagyon jó)
[ Szerkesztve ]
Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3
Csak azért nem kérek kettőt, mert beszakadna a födém 
Amúgy ami a videóból átjön, az elég ütősen néz ki, megsasolnám élőben is (de otthoni használatra ez így fél tonnásan nyilván nem piacképes egyelőre).
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

szilagyiv
(tag)
A technológia már régóta létezik (magyar találmány is), de nincs értelme ilyet gyártani, mert nincs mit megjeleníteni rajta. Persze ipari felhasználásra alkalmas lenne, illetve mindenféle számítógépes 3D grafika megjelenítésére, de "igazi" képet - tehát a való világ felvételeit - nem lehetne rajta megtekinteni.
"A vadnyúl olyan nyúl, mint a szelíd. Csak vad." - by KTTZ
Tehát az egész kijelző felbontása full hd?
Mert az ekkora méreten elég soványnak tűnik.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Nem olyan sovany az, a digitalis mozikban hasznalatos 2K felbontas gyakorlatilag ugyanennyit tud, aztan megse reklamal senki, hogy pixeles.
Falsus in uno, falsus in omnibus.
Hát, azt én néha "pöttyösnek" látom, illetve az imax-nél is eléggé látványos volt a minőségbeli romlás analógról való digitálisra váltáskor.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Zeratul
(PH! addikt)
Alakul lassan a holodeck. 
Mikoron a hegyek újra megremegnek, morajló hangjától a PHE seregnek... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...

ledgeri
(senior tag)
erre mehetne a Leonar3do ![;]](/dl/s/v1.gif)
-Egyébként merre haladunk??
Ez jó dolog, egy állóképnél, de milyen módon lehetne ezt felhasználni mozgó képre?
Vagy állandóan rohangál az ember a szoba egyik feléből a másikba? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Meg állandóan visszatekergeti a műsort, hogy ne maradjon le egy másik szögből való megtekintésről? Nem igazán látom át a fentebb is említett promóciós dolgokon kívüli felhasználási lehetőségeket. 
Hat egy tipikus japan megoldas, ami a valosagban nem hasznalhato.

csongor6
(újonc)
A fogyasztás szoba sem került, pedig az sem semmi lehet,ha csak 200 W-ot fogyaszt 1 projector,akkor az 11 KW orankent
nemsemmi.
Ez véletlenül nem a magyar Holovízió koppintása!!!???

guildmember
(kvázi-tag)
Hogy én miért nem lepődök, meg azon, hogy a japók dobták össze..szerintem ott túl sok unatkozó fazon van..
![;]](/dl/s/v1.gif)
"Az élet egy sz*r játék, de a grafikája nagyon ott van..."||A privát üzenetekre tessék válaszolni, nem hobbyból írom őket..:))

mintAdarab
(kvázi-tag)
azt írják hogy csak 13 fokos a betekintési szöge. Végülis egy TFT-nek sincs több... 

pusszycat
(senior tag)
Nem tudom ha jól értettem a felkonferáló szöveget minden mögé és alá be lehet lesni mert ez igen biztatóan hangzik nemdebá… 
Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

M3Ny3'T
(senior tag)
57 látószög, 57 projektor...200-ra emelnék a látószögeket, negyedére a projektorok közti távolságot. Jól sejtem, hogy parasztvakítás és 200 projektort óhajtanak használni? 
guildmember: dezz már linkelte, egyáltalán nem ők voltak az elsők. Csak van miből költeni marketingre. 
[ Szerkesztve ]
Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff

guildmember
(kvázi-tag)
Ölnézést a figyelmetlenségemért..
"Az élet egy sz*r játék, de a grafikája nagyon ott van..."||A privát üzenetekre tessék válaszolni, nem hobbyból írom őket..:))

Sennalacy
(tag)
Nem tudom, csak én érzem úgy, hogy ez a 3D olyan mint a perpetuum mobile? Mindig csak egy picit kéne finomítani, hogy működjön, de sosem fog? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Pssszt, csendet kérek BIOS-t frissítek!

janos1988
(őstag)
Ugy dulongelnek a tv elott, mint az autistak.
[ Szerkesztve ]
A Windows 7 és 8 közötti különbség a Linux "nyelvén": 3.2.10 -> 3.2.11
No, rákérdeztem a cégnél, valóban koppintás. Egy bemutatón jól megnézték a kis japók, aztán előálltak a sajátjukkal. (Nem először csinálják a világtörténelemben.) Jó kis szabadalmi per lesz belőle, ha továbblépnek a mutogatáson...
(#17) M3Ny3'T: Esetleg megoldható egy nagy projektorral és sok lencsével is.
(#19) Sennalacy: Próbáltad már valamelyiket?

M3Ny3'T
(senior tag)
Az lehet, nem ez a céljuk szvsz. 
Remélem megpróbálkoznak a perrel és annál is jobban remélem, hogy meg is nyerik a pert. Tudom, nyilván ez nem olyan egyszerű, de azért egy elég komoly előrelépés a 3D-ben, amit a japcsik meg lenyúlnak... 
[ Szerkesztve ]
Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff

Cinema58
(újonc)
Ehhez mit szólsz? http://www.holografika.com/Videos/The-first-glasses-free-3D-cinema-system-272.html