A Computex környékén rajtol el a Haswell

A VR-Zone friss dokumentumokhoz jutott a Haswell kódnevű fejlesztés rajtjával kapcsolatban. Az Intel korábban az év második negyedévét jelölte meg a várható start szempontjából, ami viszonylag nagy időintervallumot lefed, de a Computex pont ekkor zajlik, így lényegében lehetett sejteni, hogy nyár elején lesz a debütálás. A kiszivárgott dokumentum szerint az érkező asztali Core i5 és i7 processzorok és a mobil Core i7 termékek június 2-án kerülhetnek hivatalosan forgalomba. Természetesen az új termékekhez szükséges új vezérlők is ekkor válnak elérhetővé.


(forrás: VR-Zone) [+]

Az érkező asztali és mobil megoldások egy részéről már korábban is közöltünk részleteket. A típusszámok alapján úgy néz ki, hogy a magasabb fogyasztású termékek kezdenek, így az alacsonyabb energiaigényű verziókra kicsit várni kell. Az eddigi pletykák szerint ezek startja az év második felében esedékes.

Valószínű, hogy a Core i3 sorozat és az alacsonyabb fogyasztású mobil termékek startja ősszel lesz megejtve, ami az iskolakezdés szempontjából logikus lenne. A legvékonyabb termékekbe szánt lapkák, illetve a Pentium és Celeron családba tartozó verziók a negyedik negyedévben kerülhetnek forgalomba, vagy esetleg a következő év elejére eshet a rajtjuk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Intel

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés