Hamarosan érkezik az új Ferrari notebook

Az Acer már számos Ferrari notebookkal örvendeztette meg a rajongókat, így csak idő kérdése volt az új modell érkezése. Az Acer Ferrari One már az ultravékony szegmensbe nevez, így a gép a hordozhatóságot helyezi az előtérbe. Természetesen a Ferrari nevet nem lehet lassú rendszerrel „lealacsonyítani”, aminek következtében a vállalat a gépezetbe a piac jelenlegi legjobb ultravékony platformját építi, mely alacsony fogyasztása mellett komoly multimédiás teljesítményre képes.


Acer Ferrari One - Forrás: TrustedReviews

Az AMD második generációs ultravékony platformja az elmúlt héten debütált a Vision márkanév keretein belül. A 11,6 hüvelykes kijelzőt alkalmazó Ferrari One az Athlon Neo X2 L310 Dual-Core processzort használja, mely tartalmaz virtualizációs technológiát, a magjai pedig 1,2 GHz-es órajelen üzemelnek. A képernyőn megjelenő 1366x768 pixel számításáért az M780G vezérlőhídba integrált, DirectX 10 és ATI Stream támogatással rendelkező Radeon HD 3200 nevű grafikus mag gondoskodik. A nagyobb teljesítmény érdekében a gépezet kiegészíthető egy úgynevezett ATI XGP modullal, mely gyakorlatilag egy külső grafikus processzorként viselkedik.


Acer Ferrari One - Forrás: TrustedReviews

A notebook DDR2 szabványú rendszermemóriájának mérete tetszőlegesen megválasztható, a kommunikációs lehetőségekért pedig a Wi-Fi, a Bluetooth, a Gigabites Ethernet, valamint az opcionálisan választható HSDPA/3G modul felelhet. A hatcellás akkumulátor 5600 mAh kapacitást kínál, ami teljes terhelés mellett is több órás gondtalan munkamenetet biztosít.

Az Acer Ferrari One előtelepített Windows 7 operációs rendszert használ, így az 500 eurós fogyasztói áron debütáló rendszer az új operációs rendszer megjelenésének napján, azaz október 22-én fog startolni.

A termékről készült további képeket az alábbi galériában lehet megtekinteni (Forrás: TrustedReviews).

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés