Habey BIS-6763 passzív mini PC Intel Core i3 processzorral

A néma, ventilátormentes miniszámítógépek, amelyek főleg ipari környezetben beágyazott rendszerekként funkcionálnak, akár otthoni felhasználók között is megtalálhatnák a helyüket. Hátrányuk, hogy az általában ezekben található gyengécske Intel Atom vagy VIA platform teljesítménye nem igazán hozza lázba az embereket. Ezért a Habey bejelentette legújabb szerkezetét, a BIS-6763 mini PC-t, amely szerencsére már egy potensebb központi egységgel érkezik.


(forrás: FanlessTech) [+]

A belsejében található HM65 vezérlő mellett egy Core i3-2367M mobil processzor található, amelynek dupla magjai 1,4 GHz-en ketyegnek, TDP-jét pedig 17 wattban maximalizálták. Egyetlen SO-DIMM foglalata maximum 4 GB kapacitású DDR3 (1066/1333MHz) memóriát fogad, gyárilag egy 2 GB-os modult mellékelnek. Az adattárolónak egy 2,5”-es meghajtóhelyet alakítottak ki a nem túl nagy (190 x 190 x 67 mm) dobozban, ezen kívül két mini PCIe bővítési lehetőség fogad további SSD-t, Wi-Fi modult, vagy bármilyen más kompatibilis egységet, amire éppen szükség lenne.


(forrás: FanlessTech) [+]

Csatlakozókból sincs hiány, a házon körben 6 x USB 3.0, D-Sub és HDMI videokimenet, Gigabit Ethernet és egy RS-232 soros port, valamint digitális és analóg audioaljzatok fedezhető fel. A rendszer összfogyasztása a legrosszabb esetben sem haladja meg a 25 wattot, ehhez kell mérni 12 voltos külső DC betáplálását is.


(forrás: FanlessTech) [+]

A szabványos VESA furatokkal is rendelkező Habey BIS-6763 fentebb részletezett kiépítéséért 499 dollárt kérnek, azonban ha szerényebb számítási kapacitással is beérjük, akkor 1,2 GHz-es Intel Celeron 857 CPU-val is elérhető, ezen variáns vételára lényegesen kedvezőbb, mindössze 299 dollár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Habey

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés