Mophie Juice Pack Powerstation Mini és Duo kompakt akkupakkok

Újabb ígéretes akkupakkok bukkantak fel a piacon, ezúttal a Mophie jelentette be, hogy a Mini és a Duo személyében két taggal bővül Juice Pack Powerstation szériája.

A Mini egy doboz cigaretta méreteivel vetekszik, így akár könnyedén zsebre is vághatjuk, mellesleg megjelenése sok más fröccsöntött társához képest letisztultabb, szögletes formája és az alapvetően fekete burkolat fém szegélyezése kifejezetten elegánsnak mondható. Mérete ellenére egy 2500 mAh kapacitású akkumulátor lapul belsejében, ami egy átlagos okostelefon többszöri újratöltésére is elég lehet, de természetesen bármilyen eszköz táplálására alkalmas, amelyik beéri egy 1 amperes USB aljzattal (a legtöbb készülék ilyen, tekintve, hogy egy szabványos USB 2.0 500 mA, egy USB 3.0 port pedig 900 mA leadására képes).

A pakk töltöttségét 6 darab rejtett LED jelzi, amik egy oldalsó gomb megnyomására válnak láthatóvá. Töltése egy micro USB kábelen keresztül számítógépről vagy egy hálózati adapterről történhet. Akkumulátora körülbelül 500 teljes feltöltési-lemerülési ciklusra hitelesített, vagyis ha 10%-okat töltünk rá, akkor ebből 10 darab számít egyetlen ciklusnak.

A Juice Pack Powerstation Mini nagytestvére, a Duo arányosan nagyobbnak mondható, de még mindig csak egy nagyobb okostelefon alapterületével rendelkezik, persze annál lényegesen vastagabb. Cserébe kapacitása már 6000 mAh és dupla USB kimenete akár 2,1 amper leadására is képes, tehát a komolyabb tabletek tápellátására is alkalmas, sőt, két készülék egyidejű töltése sem okoz számára problémát. Minden más szempontból megegyezik a Minivel.

A Mophie Juice Pack Powerstation Mini és Duo akkupakkok vételára rendre 59,95 és 99,95 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés