Frissült az Acer gamer PC-je

Vérfrissítésen esett át az Acer játékosoknak szánt csúcskategóriás számítógépe. A Predator külsőre nem változott, továbbra is a felfelé nyíló ajtajú, mély rézvörös házzal kapható. A kétféle, Crusader és Conqueror kialakításban elérhető gép immáron a legmodernebb Intel Core i7 Extreme Edition processzorral is rendelhető. A játékos maga döntheti el, hogy két AMD vagy három NVIDIA videokártyát szeretne CrossFireX, illetve 3-way SLI kialakításban.


[+]

A felhajtható előlap mögött megbújva egy DVD-k írására is alkalmas Blu-ray-olvasó, többfunkciós kártyaolvasó, USB és egy sor audiocsatlakozó, valamint négy menet közben is cserélhető merevlemeztartó kapott helyet. Az Aspire Predator G7710 alkatrészeinek megfelelő hőmérsékleten tartásáról egy speciális folyadékhűtő rendszer gondoskodik, ami nem igényel karbantartást, és folyamatos üzem mellett több mint 5 évig működőképes marad. Terhelhetősége lehetővé teszi, hogy a mellékelt Intel Extreme Tuning Utilityvel a processzor és a videokártyák GPU-inak órajelét a gyári érték fölé lehessen emelni, így még nagyobb teljesítményt elérve.

A játékélmény teljessé tételéhez egy opcionális Creative Sound Blaster X-Fi hangkártya választható, ami – Dolby Home Theater támogatással felvértezve – térhatású hangot biztosít. A Predatorhoz számos további kiegészítő rendelhető, határt szinte csak a képzelet szabhat. Az Acer két év szervizgaranciával kínálja csúcsszámítógépét, ami igény esetén meg is hosszabbítható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés