Megyek, veszek egyet 
<-ƘƘ-> Rendszerment
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Megyek, veszek egyet 
<-ƘƘ-> Rendszerment
ha már ott vagy, vegyél nekem is ajándékba... 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Már elmúlt karácsony. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Majd a következőre 
Different songs for different moods.
Addigra má' nem ke'. 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

Mikor került az a kalap a "fejedre"?
eddig nem vettem észre 
May The Force Be With You!
Gonosz15: Ne legyél gonosz, jövőre is jó lesz az még 
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods.
Addigra má' a kutyának se kell, mer' elavult lesz 
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
Nagyon faja kis laptop.Csak kíváncsi lennék itthon mennyi a csúcs. 
ngabor szarvasa, a Lumpy a legjobb 
Az a csillogós réteg mi az anyámnak kerül még mindig rá a screenre, főleg az ilyen zászlóshajóknál?! 
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

Nagyon jól áll ![;]](/dl/s/v1.gif)
May The Force Be With You!
wow...ez aztán a DTR gép. 
Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''
Már csak azt kéne tudni, hogy mit keres a ragadozó a hír cimében (ha legalább az Acer Predator-ról szólt volna..)

Ebbe aztán elfért volna az SSD-maghajtó. Akár csak a rendszernek. Mondjuk a Blu-Ray helyett.
Hát azért a videokártyából tehetnének bele jobbat is ehelyett a 65nm-re ültetett 8600GTS++turbószerű izénél... 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

Az az erinteserzekeny vezerloresz eleg zavaro lehet jatek kozben.

Csak szeretnel adni erte...

Jó lenne ha csak annyi lenne 

Majd jo 2-3 ev mulva.

[ Szerkesztve ]

se..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
Adhat érte, legfeljebb nem kap vissza érte semmit... ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

Én tettem bele 
Nem gyenge, jó súlya is van. 
Pár hónapja nézegettem ezeket a 18,4-es Acer-eket és árban ha jól emkékszem 250-400k között mozogtak. Meg is tapogattam őket és véleményem szerint nagyon szép, igényes minőségi kidolgozásúak. Ekkora méretek mellett a mobilitás kilőve tehát csak asztali gépnek lehet őket használni. Ha asztali gép akkor meg ennyi pénzért lehet már komolyabb konfigot is összarakni.
[ Szerkesztve ]