Nagyon bejövős 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
Nagyon bejövős 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
Kár, hogy 16:9-es képarányú. Így nálam alapból kiesett ez a noti 
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar
Phehh... Multimedia laptopnak ott van a Acer Aspire 5530 (ATi HD 3200), 120-130k HUF... 
[ Szerkesztve ]
alba gu brath
De az 15-ös, nem? 
Ja. 15.6". Und? 
alba gu brath
Nem találom hogy milyen VGA van benne. Én vagyok vak?
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Első bekezdés:
"Meghajtásáról alapkiépítésben egy NVIDIA 9300M chipsetbe integrált grafikus vezérlő gondoskodik, de opcionális kiegészítőként GeForce 9600M GS grafikus kártya is rendelhető hozzá."
Just realize it!
Tetszetős darab, viszont jó lenne hozzá egy 8800M GT is vagy 9800M GT ne tom melyik van még manapság és akkor jó is lenne , habár akkor már tuti nem 220,000 ft lenne. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Family Guy Online - Closed Beta

Gondolom a 3 órás akkuidő nem a játékokra vonatkozik.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
Az túl szép lenne, hogy igaz legyen... inkább minimális fényerővel, üresen malmozó CPU/GPU-val 3 óra. A gyári értékek a maximumot jelentik, attól általában csak kevesebb lehet.
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

Nem rossz, de 220e Ft-os ár abnormálisan sok érte.
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

Gondolom fos DDR2-es GF-al...nesze neked "gémer notbúk" <---ez nem önellentmondás?

El is kérik az árát! 
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/
Nem rossz noti, de inkább valami Radeont raktam volna bele, ha már blúréj, multimédia.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Amilo 3540 100 000 olcsóbban 15,4 colban nyújtja ugyan ezt.
Szóval a Noti erősen túlárazott.
http://hdplayers.atw.hu/ Media lejátszókról (PMP/MP4) magyar nyelven
A túlárazás az biztos...
Az Asus-nak is lenne egy jó kis notija olcsón (F5Sr), csak a SiS chipset nem passzol. Nagy kár.
Ezért meg nem adnék ennyit én sem.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
szerintem kicsit borsos az ára éa az is negatívum hogy csak 3 órát bír 
"Ha ellenségeid lőtávolságon belül vannak, akkor te is./Az élet attól szép, hogy barmi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik."
Teljesen egyeértek... 
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

Sziasztok!
Nem találtam alkalmasabb Acer topicot, ezért itt kérdezek.
Lassan négy hónapja használok egy Acer 2930-as gépet, és baromi idegesítő, hogy folyton szoftveresen baszkurálja a hangbeállításokat. Van rajta ez a gyárilag telepített eAudio cucc. Egyrészt ebben nem lehet semmi "Alap" profilt kiválasztani. Másrészt van a hangszóró beállításoknál (Vista: Hang->Hangszórók->Tulajdonságok->Dolby) 2 opció (Soundexpander/Dolby Headphones, random, hogy mikor melyik, valamint Natural Bass), amit folyamatosan bekapcsol, ha beledugok egy fülest, vagy csatlakoztatom a dokkolóra, vagy lehúzom/kihúzom, szóval mindig. Ennek hatására valami iszonyat bili hangzása lesz, és kapcsolhatom ki mindig bejárva ezt a 4-5 kattintásnyi távot.
Tud esetleg valaki megoldással szolgálni, ami nem az, hogy szedjem le ezt a gyárilag telepített cuccost? Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Üdv: Jani