Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nagyon bejövős :)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#2) Metalfan válasza KrenAtesz (#1) üzenetére

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Kár, hogy 16:9-es képarányú. Így nálam alapból kiesett ez a noti :((

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#3) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Phehh... Multimedia laptopnak ott van a Acer Aspire 5530 (ATi HD 3200), 120-130k HUF... :)

[ Szerkesztve ]

alba gu brath

(#4) marcias válasza Solten (#3) üzenetére

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

De az 15-ös, nem? :)

(#5) Solten válasza marcias (#4) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Ja. 15.6". Und? :)

alba gu brath

(#6) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem találom hogy milyen VGA van benne. Én vagyok vak?

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#7) strike-force válasza simonzé (#6) üzenetére

strike-force
(őstag)

Első bekezdés:

"Meghajtásáról alapkiépítésben egy NVIDIA 9300M chipsetbe integrált grafikus vezérlő gondoskodik, de opcionális kiegészítőként GeForce 9600M GS grafikus kártya is rendelhető hozzá."

Just realize it!

(#8) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tetszetős darab, viszont jó lenne hozzá egy 8800M GT is vagy 9800M GT ne tom melyik van még manapság és akkor jó is lenne , habár akkor már tuti nem 220,000 ft lenne. ;]

Family Guy Online - Closed Beta

(#9) Alchemist

Alchemist
(senior tag)

Gondolom a 3 órás akkuidő nem a játékokra vonatkozik.

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#10) Metalfan válasza Alchemist (#9) üzenetére

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Az túl szép lenne, hogy igaz legyen... inkább minimális fényerővel, üresen malmozó CPU/GPU-val 3 óra. A gyári értékek a maximumot jelentik, attól általában csak kevesebb lehet.

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#11) glutamin

glutamin
(őstag)

Nem rossz, de 220e Ft-os ár abnormálisan sok érte.

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#12) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Gondolom fos DDR2-es GF-al...nesze neked "gémer notbúk" <---ez nem önellentmondás?

(#13) kariad

kariad
(senior tag)

El is kérik az árát! :K

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#14) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem rossz noti, de inkább valami Radeont raktam volna bele, ha már blúréj, multimédia.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#15) kenand válasza Móci (#14) üzenetére

kenand
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Amilo 3540 100 000 olcsóbban 15,4 colban nyújtja ugyan ezt.

Szóval a Noti erősen túlárazott.

http://hdplayers.atw.hu/ Media lejátszókról (PMP/MP4) magyar nyelven

(#16) Móci válasza kenand (#15) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A túlárazás az biztos...
Az Asus-nak is lenne egy jó kis notija olcsón (F5Sr), csak a SiS chipset nem passzol. Nagy kár.
Ezért meg nem adnék ennyit én sem.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#17) Diezel

Diezel
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

szerintem kicsit borsos az ára éa az is negatívum hogy csak 3 órát bír :K

"Ha ellenségeid lőtávolságon belül vannak, akkor te is./Az élet attól szép, hogy barmi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik."

(#18) sanzi89 válasza glutamin (#11) üzenetére

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Teljesen egyeértek... :((

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#19) DJ Mythos

DJ Mythos
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Nem találtam alkalmasabb Acer topicot, ezért itt kérdezek.
Lassan négy hónapja használok egy Acer 2930-as gépet, és baromi idegesítő, hogy folyton szoftveresen baszkurálja a hangbeállításokat. Van rajta ez a gyárilag telepített eAudio cucc. Egyrészt ebben nem lehet semmi "Alap" profilt kiválasztani. Másrészt van a hangszóró beállításoknál (Vista: Hang->Hangszórók->Tulajdonságok->Dolby) 2 opció (Soundexpander/Dolby Headphones, random, hogy mikor melyik, valamint Natural Bass), amit folyamatosan bekapcsol, ha beledugok egy fülest, vagy csatlakoztatom a dokkolóra, vagy lehúzom/kihúzom, szóval mindig. Ennek hatására valami iszonyat bili hangzása lesz, és kapcsolhatom ki mindig bejárva ezt a 4-5 kattintásnyi távot.
Tud esetleg valaki megoldással szolgálni, ami nem az, hogy szedjem le ezt a gyárilag telepített cuccost? Köszi előre is!

[ Szerkesztve ]

Üdv: Jani

(#20) Circle

Circle
(újonc)

nem rossz főleg ha egy kicsit ízmosabb vga lenne hozzá :K

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.