Digipower ChargeCard – a hitelkártya méretű akkupakk

A magunkkal hurcolt mobil eszközök számának rohamos növekedése miatt egyre több akkupakk jelenik meg a piacon, amelyek hálózati áram hiányában próbálják meg életben tartani ezeket a szerkezeteket. A jelenlegi technológia mellett viszont a nagyobb kapacitás sajnos nagyobb készüléket is jelent, így egy tisztességes külső akkumulátor mint állandó útitárs hamar kényelmetlenné válthat.

A Digipower bemutatott két kifejezetten apró töltőt, amelyek ugyan nem rendelkeznek komoly teljesítménnyel, cserébe viszont akár a pénztárcában is megférnek. A ChargeCard alapterülete 83 x 50 mm, tömege pedig mindössze 31 gramm, tehát nem fogja letépni rólunk a nadrágot, és nevéhez hűen valóban egy hitelkártya méreteivel vetekszik (természetesen annál azért valamivel vaskosabb).

A ChargeCard a felesleges kábelek elkerülése végett egy kihajtható csatlakozót rejt fedélzetén, ezért a gyártó iPhone telefonokkal kompatibilis és micro USB véggel is elérhetővé tette termékét. Ezek kapacitása rendre 680 és 720 mAh, amely valóban elég karcsú, de a Digipower állítása szerint ezzel is további két órányi beszélgetéshez juthatunk.

A ChargeCard a Digipower szerint a világ legkisebb és legkönnyebb akkupakkja, vételára 30 dollár. A termék fekete, fehér és piros bőr mintázatú borítással is elérhető.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés