Tervezésre buzdít a Cooler Master nyereményjátéka

A Cooler Master bejelentette, hogy a személyre szabhatóság szempontjából kiemelkedő CM Storm AL sorozatú MECH billentyűzet, Pulse-R headset és Reaper egér egy nyereményjáték során még egyedibb külsőt kaphat. A potenciális nevezők ugyanis bármilyen dizájnt rászerkeszthetnek a termékek alumíniumfelületére, de csakis ide.

A rendkívül ötletes versenyhez a cég minden segítséget megad, így a tervezéshez szükséges csomagot az alábbi oldalról lehet letölteni. Ez tartalmaz egy alapvető leírást a teendőkről, illetve azt az állományt, amit a Photoshop, vagy más hasonló programokon belül szerkeszteni kell. A rétegek szépen ki vannak alakítva, így minimális tudással sem lesz nehéz a munka.

A kiindulási pont, amire szerkeszteni kell
A kiindulási pont, amire szerkeszteni kell [+]

A kinézet kialakításában minden megengedett (természetesen a jó ízlés határain belül). A legfontosabb az egyediség szem előtt tartása, mert a figyelemfelkeltő dizájnoknak nagyobb esélye van nyerni. Az elkészült fájlt JPG formátumban kell elmenteni, és egy „Your Design” könyvtárba kell bemásolni. Ezt betömörítve el kell küldeni az állományt az alábbi e-mailre. A levélküldésnél a tárgyrészbe a projekt nevét kell beírni.

Egy példa a Cooler Mastertől
Egy példa a Cooler Mastertől [+]

A Cooler Master szeptember 23-ig fogadja a pályázatokat. Ezután mindegyik mű felkerül a vállalat Facebook oldalára, ahol a felhasználók lájkolhatják a legszebb dizájnokat. Az öt legszebbet a cég elkészíti és elküldi a nyerteseknek. A szavazás október 7-án zárul, és ezzel párhuzamosan egy szakmai zsűri is kiválasztja az öt legjobb dizájnt, melyeket a Cooler Master szintén legyárt, és a megálmodóik megkapják a kész és egyben egyedi terméket.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés