Hirdetés

Prémium kategóriás házat mutatott be a Cooler Master

A Cooler Master bemutatta a játékosok körében népszerű CM Storm sorozat Trooper névre keresztelt házát, ami tekintélyes méretével és igencsak tetszetős külsejével hívja fel magára a figyelmet. A teljesen feketére festett 14,4 kg-os torony ATX, XL-ATX vagy microATX méretű alaplapot képes fogadni, a meghajtók pedig kilenc darab 5,25 colos rekeszbe helyezhetőek. A vállalat két keretet is kínál a termékhez, melyek egyenként négy 3,5, vagy hat darab 2,5 hüvelykes eszközt fogadnak, de egy-egy keret beszerelésével le kell mondani pár 5,25 colos fiókról. A rendszer teljesen igényre szabható, így a felhasználó a kereteket úgy is beépítheti, hogy azok oldalról fogadják a kisebb meghajtókat. A hűtés itt nagyon jól kialakítható, hiszen a keretekre egy-egy 12 cm-es légkavaró szerelhető fel. Ez jobbról, balról, vagy elölről szerezheti a friss levegőt a felhasználó döntésétől függően.


[+]

A 605,6 x 250 x 578,5 mm-es házban a felmelegedett levegőt a hátul található 14 cm-es és a felül dolgozó 20 cm-es ventilátorok tessékelik a szabadba. A Cooler Master mindkét beépítő kerethez mellékel egy-egy 12 cm-es légkavarót, melyek ideális esetében a friss légáramlatokról gondoskodnak, de ahogy az előző bekezdésből kiderült, ez függ a keret helyzetétől. Természetesen számos extra ventilátor beépítésére van még lehetőség. A felső megoldás lecserélhető két 12 cm-es egységre, míg oldalra és a házon belülre további két-két 12 cm-es szélgép szerelhető be. Az I/O panel felül kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab USB 2.0-s és két USB 3.0-s csatlakozót kínál egy eSATA interfész mellett. A processzorhűtő cseréjét az alaplap mögötti kivágás teszi egyszerűvé, a vízhűtővel rendelkező felhasználók dolgát pedig három apróbb rés könnyíti meg. Természetesen a tervezők a kábelek ízléses elvezetésére is gondoltak.

Az SGC-5000-KKN1 típusjelzésű Cooler Master CM Storm Trooper szállítása hamarosan megkezdődik, az ajánlott fogyasztói ára várhatóan 150 euró lesz, ami nem éppen pénztárcabarát, de prémium kategóriás termékről van szó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés