Nekem kissé hihetetlen,hogy a zajszint 9 dBA...
Aki másnak vermet ás az sirásó!
(#1) Silentfrog

Nekem kissé hihetetlen,hogy a zajszint 9 dBA...
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Nem csak Neked... 
Samsung Galaxy S /JVS 2.3.5/
és pont a Cooler Mastertől...
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

Főleg úgy,hogy 1600-on meg 31 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
(#5) peetmaster válasza Silentfrog (#1) üzenetére

Ha áll a venti... 
Már az elődök is kapósak (voltak), úgyhogy reméljük, hogy be tudnak lőni nekik valami kellemese árat, és ár/teljesítmény kategóriában előkelő helyen lesznek. 

Turbina
Várjuk ki, mi lesz a vége| Napközben csak 15:00 után keress telefonon! | http://yooouuutuuube.com/v/?width=192&height=160&yt=ZZ5LpwO-An4&flux=0&direction=bottom_right
ó, csökkentették a fordulatszámokat, a 600-1600 pedig a 212evonál pont ideális: ott még teljes fordulaton is elviselhető, viszont a 2200as pár fokkal lehetett jobb max. 600 viszont általában már nagyon halknak/mármár csendesnek minősül.
eddig is remek borda volt, a blade master pedig eddig is remek légnyomás/légszállítás paraméterekkel rendelkezett, miközben a hangja is okés. innentől szerintem már felesleges a ventit cserélni rajta.
KisTopi95: mint bármelyik 120as venti 30 centiről 1600rpmen. de alapvetően egy budget megoldásnál ez jó kompromisszum.
[ Szerkesztve ]
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.
"A légkavaró motorjának percenkénti fordulatszáma – a hőmérséklet függvényében – 600 és 1600 közé eshet, míg a zajszint 9 és 31 dBA között lehet."
VS
Hivatalos oldal
Eszerint 600 és 2000 RPM közötti a fordulatszám (csak úgy, mint a CM Hyper 212+ esetében), a zajszint pedig 9-36dB (szemben a 212+ 13-32dB-jével).
Ergo a fordulatszám nem változott, de alapjáraton halkabb, max. terhelés mellett hangosabb lett, mindezt 4-6 CFM-mel nagyobb légszállítással.
Alapvetően két dolog változott elvileg: a ventillátor (egy picikét a borda) és az, hogy az EVO esetében a hőcsövek már nem csak a processzorral, de egymással is közvetlenül érintkeznek.
Nagyon halkan mondom: Hyper 212 EVO tesztért kiált a nép!!!
![;]](/dl/s/v1.gif)
(Hogy lássuk veri-e a 212+-t).
[ Szerkesztve ]
░▒▓GM▓▒░ - You don't get what you deserve. You get what you get.

Annyit csak javítottak rajta,hogy 1-2 fokkal jobb legyen 212-nél
,a venti hangjára nagyon kíváncsi lennék,mert cm venti nem halkságáról volt híres eddig. 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

Csak nekem tűnnek egyre kisebbnek a bordák?
[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]
Sok váltózás nem történt a 212+ óta. ![;]](/dl/s/v1.gif)

A CM 212 EVO biztos, hogy jobb a CM 212+ -nál, mert ott a gond a talp kidolgozásában volt. Ennek a talpa sokkal jobbnak néz ki mint az előző verzió relatíve gyenge talpa. A venti szerintem ok lesz, kicsi a középső része, így alacsonyabb fordulatszámon is megfelelő lesz a légszállítása.A TX3-ak között semmi különbség nem lesz. 
[ Szerkesztve ]
BP

Nincs új Hold a Nap alatt...
Battlefield nick:*818* CpLJohnConnor "The future is not final"
ahh, amit már vagy ezerszer leírtam:
"maradok a CM V8 mellett"
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

Ameddig a föld kerek, mindig lesznek kettőtizenkettesek! 

En meg mindig freezer 13 pro-t vennek.
Meretileg ugyanaz, csak halkabb, es a hutesi teljesitmenye alapjaraton jobb.
Arban is kb ugyanott van, es folyadekcsapagyas a ventije.
I7-2600k, ASUS P8Z68-V, Kingston 4x2GB 1600Mhz CL9 XMP, XFX Core Edition Pro 550W, Thermaltake V4 Black Edition, Seagate 7200.12 500GB, Samsung 2243BW 22", MSI Twinfrozer II 6870 1GB, AC Freezer 13 PRO
Én is kíváncsi lennék, mit hoz a 212 EVO a 212+-hoz képest, de szerintem 1-2 foknál nem többet. (De ne legyen igazam
) Ha a tesztek bebizonyítják, hogy nagyságrendekkel jobb, mint a 212+, akkor még lehet le is váltom a jelenlegit. A ventilátor lecserélése viszont dicséretes. Én most a 212+-t egy Coolink Swif2-vel hűtöm, mivel sokkal halkabb, mint a gyárilag hozzá adott.
A zajszint meg nagyjából hihető, mivel a 800 rpm-es Swif2 zajszintje is 8.5 dB/A, ami nálam pl a házból egyáltalán nem hallatszik ki.
★

Király hűtők, jó áron, mi kell még? Semmi! UPPP mind a kettőnek! 
[ Szerkesztve ]
Anyám tyúk, avagy az ember tragédia.
Teszt mikor lesz róla?
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Én is vennék egy olyat, de zavar, hogy nincs merevítés az alaplap hátára a tömege meg adott.