Computex 2015: magyar modderek az MSI-nél

Hirdetés

Már az idei Veletech Moddingversenyen láthatott a nagyérdemű közönség egy olyan modot BaluC-tól, ami hivatalos MSI támogatással készült. Az Ent addigra már titokban megjárta az MSI tajvani főhadiszállását és BaluC azt is elárulta, hogy Soccerrel további MSI modokon dolgoznak, de tavasszal még egy szót sem mondhatott róluk.


[+]

Először a Cooler Master szárnyai alatt zajló Case Mod World Series versenyen láthattunk képeket az XPower Loaderről, a Computexen pedig élőben is láthattuk a közel ember magasságú sárga rakodógépet, ami az A bolygó neve: Halál című filmből érkezett. Ráadásul a készítői, BaluC és Soccer pózoltak mellé, akik az MSI támogatásával utazhattak ki a Computexre.


[+]

Egy olyan Soccer által készült modot is láthattunk, amiről eddig még egyáltalán nem hallottunk. A vörös sárkányt az MSI Gaming logója ihlette, hátán egy hatalmas, Cooler Master Cosmos II házat hordoz tele MSI, Cooler Master, Intel és Kingston hardverrel, de a Steel Series játékos kiegészítői is átlényegültek sárkányos, MSI-s alakba.


[+]

Régi ismerősökkel is találkoztunk az MSI moddong témájú területén. Itt volt BaluC korábban említett Entje, illetve a Veletechen is látott MSI sárkánya, ami tüzet okádott a látogatókra. Élőben láthattuk Stefan Ulrich, kígyófej alakú Nocturnal Hunterét, illetve még egy MSI Ecosphere nevű, földgömbszerű alkotását.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés