Szavazz a (magyar) modderek munkáira és nyerj!

Áprilisban vette kezdetét az MSI Pro Mod megmérettetés, az MSI házi rendezésű, kétfordulós moddingversenye, amiben az első három helyezett értékes MSI, Thermaltake, Tt eSports és HyperX termékekből álló csomagokat vihet majd haza.


[+]

A versenyre, aminek első fordulójára a múlt héten került sor, csak MSI alaplappal és VGA-val ellátott alkotásokkal lehetett nevezni (más, további feltételek együttes teljesülése esetén) június 30-ig. Az első állomáson az MSI és a szponzorpartnerek által felállított zsűri értékelései alapján választották ki a tíz legjobb munkát, amelyek továbbjutottak a második fordulóba. Itt az első fordulóban összeszedett pontok nem vesznek el, hiszen ezek adják majd a végső értékelés 70%-át, a maradékot pedig a közönség nyilvános szavazataiból kell összegyűjteni.

A két magyar alkotás a #2 és a #8 számok alatt futnak A két magyar alkotás a #2 és a #8 számok alatt futnak
A két magyar alkotás a #2 és a #8 számok alatt futnak [+]

A modderek munkáira július 6-tól július 10-én délután 5 óráig bárki szavazhat az erre létrehozott Facebook oldalon, amit több ok miatt is érdemes megtenni! Egyrészt a tíz legjobb közé került két magyar mod is, Szabó Balázs (BaluC) ENT modja, valamint Fresli János (soccer) és Szabó Balázs közös munkája, az Xpower loader, amelyek a hazai közönség támogatásra is számítanak. Másfelől nem csak a modderek, hanem a szavazók is nyerhetnek: nekik nincs más dolguk, mint a nekik tetsző mod képen látható sorszámát beírni egy hozzászólásba, és ezt követően a verseny oldalát publikus beállítások mellett megosztani a saját üzenőfalon. A szavazók között egy MSI X99A SLI PLUS alaplapot sorsolnak ki a határidő lejárta után. Aki kedvet kapott, az ide kattintva adhatja le a voksát!

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés