Hirdetés

Chieftec házak nem csak számítógéphez

A Chieftec aktivizálta magát a 2010-es esztendőben, és két házat is forgalomba hoznak a februári hideg alatt. A DF-01B jelzésű számítógépház ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad. A hat kilogrammos tömeggel rendelkező termék három 5,25, valamint hat darab 3,5 colos meghajtót fogadhat. Az utóbbi rekeszek közül öt rejtve van.


Chieftec DF-01B

A 430 mm magas, 200 mm széles és 487 mm mély ház fekete színű, és alapfelszereltség mellett egyetlen ventilátor sem található benne. Ettől függetlenül a felhasználó jelentősen javíthatja a belső szellőzést egy hátulra, egy alulra és két oldalra szerelhető 120 mm-es légkavaró segítségével, sőt az adattárolók hűtése is megoldható egy 92 vagy egy 120 mm-es szélgéppel. Az I/O panel az előlapon kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab USB 2.0-s csatlakozóval van felszerelve.

A Chieftec CEB-2235S típusjelzésű házba adattárolók szerelhetők. A termék két darab 3,5 vagy 2,5 hüvelykes, SATA interfésszel kompatibilis merevlemeznek vagy SSD-nek nyújthat otthont, melyek akár segédeszköz nélkül is beépíthetők. A 165 x 200 x 115 mm-es kiterjedésű, fekete színű doboz USB 2.0 vagy 3 gigabit/s-os eSATA felületen csatlakoztatható a számítógéphez, a benne található eszközök hűvös működéséért pedig egy 6 cm-es ventilátor felel.


Chieftec CEB-2235S

A 600 grammos házba helyezett adattárolók akár RAID tömbbe is fűzhetők, ami az alkalmazott módtól függően gyors, illetve biztonságos adattárolást jelent. A meghajtók üzem közbeni cseréjét is támogató termék áramellátása természetesen a hálózat segítségével biztosítható.

A Chieftec új házai még ebben a hónapban megjelennek, az ajánlott fogyasztói áruk azonban még nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés