Ördögi színek ![;]](/dl/s/v1.gif)
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
Ördögi színek ![;]](/dl/s/v1.gif)
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
Nem rosszak ,a K62 tetszik is ,de a sharkoon új házai szimpatikusabbak. (és olcsóbbak)
[ Szerkesztve ]
just be
Egyik rondább mint a másik 
Áhh nem is feketére fújom ki a gépem belsejét 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

Hát ez a vörös nemigazán jön be. Bár még mindig jobb, mint a másik, mert az szerintem rendkívül ronda.
Nagyon tetszik a piros belsejű házikó!
Győzikés! A másikba annyi kivetnivalót látok, hogy mi az a 80mm-es venti??? 2010-ben???
győzikés
Az nem zebra mintás 
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

Háát...a ventmax bekapcsoláskor sanszos hogy elrepül
hacsak nincs valami kilós procihűtő belül 
Azért a decibel-re is kiváncsi lennék, illetve hogy szabályozhatóak-e a ventifordulatszámok.
A vöröske meg úgy ronda ahogy van, legalábbis az én ízlésemnek.
"Szerves kísértetek kísérnek minket, akik ha kell írnak vagy beszélnek" Philip K. Dick
Sharkoon házak jobbak voltak, a piros nem rossz, de nem az igazi. A másik eleje meg ronda.
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
Ez a LanCool ház egy Lian-Li koppintás. A plexi oldalpanel is Lian-Li. Meg a név is: Dragon Edition.

A Lian Li gyártja(a dobozára is rá van írva),még a ventilátorok is a Lian Li-től vannak,teljesen kompatibilis a kiegészítőivel is,olcsóbb Lian Li,ugyanaz majdnem és nem kerül 2 vesébe.
Erről a vörös színről az jutott eszembe hogy egy ATI embléma kéne rá 
Hülyék kíméljenek(tudom sokan vagytok és egyre többen lesztek de a remény hal meg utoljára)

mivel a lancool a linan li tulajdonban áll 
ez náluk az ólcsó kategória hasonló design, más anyagok
értsd: lianli= aluminium, lancool=acél
"I am the beginning... the end. The one who is many. I am the Borg."

nem szeretem az agyon csicsázott házakat, de ez valahogy mégis teccik 
...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...
Ennyi!
Így lehet megcélozni az embereket!
Nem agyoncsicsázott és mégis szép!
Ez a vörös tetszik. 30k-ért nem is drága (annyira)
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
LanCool K62 Red Dragon Edition tetszik, az ára is elfogadható. 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Utóbbi időben ahány PC-s ház kijött, egytől egyig okádék külsejűek voltak.
Lassan gyárthatnának olyasmit is, ami nem csak vazzedekemény-ízléssel rendelkező kisgyerekeknek jön be.
A számítógépházak is elérték azt a pontot, amikor valaki egy koszos, rozsdás tragacsra még spoilert és neont is rak. Kihangsúlyozzuk a rusnyaságot. Nem elbújtatjuk, hanem sikítunk, hogy ide nézzetek. Ügyes.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies

Sztem is. 
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Nem értem a vörös színt, ha az oldallap miatt úgysem látszik... Persze erre ott a plexi, de az nekem nem nagyon jön be.... Szóval szerintem nincs sok értelme, inkább a külsejét gondolták volna át.... Ilyen házakat már láthattunk, nem újdonság. Csak a festés miatt pedig nem ér ennyit. 

Jobb az új CM 690 Advanced II - szerintem!
A Lancool vörös csodája még talán szódával elmegy, de a másik az valami kegyetlen ronda. Be nem hoznám a lakásba.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Fujj de gusztustalan mind a kettő ház...
Az ideg roham kapna el ha vörös gépházam lenne...
A második ház meg omfg... hogy néz ki?
Kezd iPon szint lenni...
nekem tetszik ez a piros házas megoldás 
A Sunbeamtech biztos, hogy nem a Blikk-nek szánta ezt a Ventmax házat? Maximális szellőzés lyukas oldallap mellett? A levegő felét onnan fogja szívni a fenti venti, meg a mátsó is, nem pedig a melegedő alkatrészekről 
Szerintem ez a ház nem egy "kick ass" hanem "ass kicker" mégpedig a gyártóknak
True Success is Blonde
ez a ventmax nem kicsit gáz 
Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D
LanCool egész jó. Fura, de épp az miatt teszik. A másik meg nagyon rusnyára sikeredett.

Nekem meg pont a VentMax tetszik, a vörös nem jön be.. 
[ Szerkesztve ]
A kijelzővédő fólia a telefonon olyan, mint gumival a szex. Biztonságérzetet ad, de valahogy mégsem az igazi.

Igen koppintás...és nem kerül annyiba ez is igaz, de nem is teljesen alu.

Na Bumm...... Lehet zöld is..... 
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/
ez a vörös árnyalat nem igazén tetszik
túlságosan is rikít.
mintha házi barkács lenne...

Jesszus... A VentMax ronda mint egy varacskos disznó... 
"I wouldn't want you guys to take all the credits", "I'm late to the party but the girls are coming home with me" and "that was for Cortez"
csini, de halvány aranyban sztem jobban nézne ki. főleg ha fehér-arany kombó lenne óóh te jó ééég 
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?

Ehh nekem nagyon nem tetszik az a piros 
Inkabb egy jo kek szint el tudnek kepzelni 
Amugy tud valaki jo porfestot Veszpremben? - Feketere akarom feseteni a gephazam belsejet 
www.oaziscomputer.hu

Nekem nagyon bejönne ez a szinkombináció.
Élöben szívesen megnézném

Nagyon jól néz ki a ház, de én ennyit nem adnék ki érte, akármilyen dizájnos. A lassan két éve 15k-ért vásárolt fekete Gigabyte Triton házam a mai napig nagyon bejön, funkcióját 100%-osan ellátja.
„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”