Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egész pofás házak lettek. Meg ez a belső is kezd már alap lenni. Helyes ;]

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#2) kukorizz

kukorizz
(lelkes újonc)

Nem rosszak kis egyszerű és praktikusak! :))

Hogy kerülnek a "fűre lépni tilos" táblák a gyep közepére?

(#3) Zanik

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Nightfall-ból egy mATX-et elfogadnék! :K

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

(#4) F_Zolee

F_Zolee
(őstag)

Csak annyi a kérdés, hogy ha beadná a kulcsot az oldalvenit, hogy fogja az ember cserélni? :F

(#5) Simi2000

Simi2000
(tag)

Nekem tetszenek. Főleg az, hogy a belseje is fekete....

Jól érzed magad? Majd elmúlik.....

(#6) Prof01

Prof01
(PH! addikt)

Jól néznek ki. :K

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#7) EarL 007 válasza F_Zolee (#4) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

engusznál lehet kapni óriásventiket.

szerk: Nekem még a felsőtápos verziókból van egy ezüst Rebel 9 Economym, remek házikó, igaz mindent csavarral kell rögzíteni, de kényelmesen nagy.

[ Szerkesztve ]

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#8) fricz19

fricz19
(senior tag)
LOGOUT blog

egész szép házikók, az áruk is elfogadható
Aluminium tetszik a legjobban. semmi csicsa ...

(#9) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

konzervatívak ez tetszik

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#10) Pulsar

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hm... egész szépek! grat hozzá :C

...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

(#11) Szirti

Szirti
(tag)

A rebel9 value házikóm úgyis csereérett. Egy Nightfallal kiegyeznék.

"Revenge is a dish best served cold." - old Klingon proverb

(#12) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Végre nem csak kívül, hanem belül is fekete a fekete ház. :))

(#13) F_Zolee válasza EarL 007 (#7) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Már néztem amúgy. De az a bökkenő, hogy ezekbe 250mm-es kell.

(#14) sNORh válasza Ari18 (#12) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

jaja jól néz ki, a sima leghátsó az n1

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#15) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kíváncsi vagyok az anyagminőségre, egyébként okés kuckók.

(#16) Ari18 válasza sNORh (#14) üzenetére

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

jaja nem kell semmi kék világító csoda sehova.

(#17) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mindig is tetszettek az Sharkoon házak, de vagy túl szellős, vagy nem jött be, meg hiányzott a fekete belső. Az Aluminium nekem a tökéletes, következő házam valószínűleg, ki kellene már a Deer-t cserélni:D

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#18) S*Tom* válasza total90 (#15) üzenetére

S*Tom*
(senior tag)

Sharkoon név minden elárul. Kedvező áru egyszerű mod házak, ennyi pénzért csodát senki ne várjon.

(#19) Pete83

Pete83
(lelkes újonc)

Sharkoon Rebel9 Pro Value egy az egyben Aerocool Baydream!:)
Tetszetős nagyon!:)

A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

(#20) mv

mv
(fanatikus tag)

Tetszetős, szolid, visszafogott stílus. Semmi csicsa. Tetszik. :) .

Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

(#21) zed1983

zed1983
(őstag)

Na alakulnak ezek...a 3. meg a 4. ház tiszta Lian Li koppincs.
Az utolsó az Aluminium az néz ki valahogy

[ Szerkesztve ]

(#22) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tetszenek: szép letisztult, elegáns formavilágú házikók.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#23) iSonic válasza ^Clown (#22) üzenetére

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

szintén ugyanezen az állásponton vagyok szépek és finomak a vonalak, belül jól nézz ki ez a fekete szín, nem tudom, hogy ez matt vagy picit fényesebb lesz..

(#24) rii

rii
(PH! nagyúr)

kocka kocka kocka kocka
már bocsánat, de ezek dögunalmak :U

ennél még én is izgalmasabb-mozgalmasabb házat tudnék tervezni

persze ők is, de majd csak 2020-ban.

addig meg el lehet adni ezeket is.

akárkivót'tevótá

(#25) DarkDeer válasza rii (#24) üzenetére

DarkDeer
(fanatikus tag)

Ízlések és pofonok különbözőek.
Nekem kifejezetten tetszenek ezek a házak, főleg az Aluminium és a Rebel9 Pro Economy.
Szeretem a letisztult, sallangmentes, szögletes házakat.

(#26) zH.

zH.
(őstag)
LOGOUT blog

Tetszik ez a kocka stílus. Gondolkoztam a mostani Rebel9 lecserélésén ,erre itt az új széria. :DDD
A Pro Value-ban nem tetszik az oldalsó légkavaró ,a többi viszont tetszetős. És korrekt áron jönnek. :C

just be

(#27) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Jó látni, hogy egyre több házban kerül alulra a táp, már nem csak a drága szegmens kiváltsága!

(#28) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Nighfall tetszik.
De 6kg....46-60€, hát ez nem igazán vonz.

(#29) ^Clown válasza rii (#24) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van, aki ezeket szereti: az egyszerűt, amin nincs sok csicsa. Az emberek már csak ilyenek, ki ilyet, ki olyat szeret :R

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#30) Nippon válasza rii (#24) üzenetére

Nippon
(senior tag)

Ezek a szép, elegáns formák (az utolsó 2 ház) sosem lesz unalmas, mint ahogyan a fekete sem megy ki soha a divatból.
Láttál már transformers formájú házimozi erősítőt, plexi tetővel? Erről ennyit, színes, szagos Alien formájú ház vérpistikéknek való, részemről maradok a klasszikus Lian-li, Silverstone és társai mellett.
Ezek a házak tökéletesek lesznek olyan embereknek akik értékelik a letisztult formákat de nincs pénzük a drágább fent említett márkákra.

Own the racetrack

(#31) rii

rii
(PH! nagyúr)

DarkDeer, ^Clown:

jogos (-:
elefejtettem odaírni, hogy "számomra"
örülök, h nem lett letépve a fejem. (-:

akárkivót'tevótá

(#32) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

(#33) PH-User válasza EarL 007 (#7) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csupa olcsóság. :DDD

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#34) Cthulhu Dawn

Cthulhu Dawn
(senior tag)
LOGOUT blog

Értelmes házaknak tűnnek, belsejük is tetszenek :K .

(#35) caizzz

caizzz
(senior tag)
LOGOUT blog

A Pro Economy egyedül ami értelmes, a francnak se kell kék ledes venti.

marakujás kőbányai

(#36) GegeWarrior

GegeWarrior
(senior tag)

Nekem a Rebel9 economy van, és tökéletesen megvagyok elégedve vele. Jó kis ház:)

[ Szerkesztve ]

REKVIESZKÁT IN PÁCSE!

(#37) gcsaba70

gcsaba70
(újonc)

Szerintem sem rosszak.
(Mondjuk a világítós kék ledektől is eltekintenék!)
És árban tényleg egész jók.
(Persze egy Lian Li, Nexus Edge, Zalman más kategória, de árban is)

Asus P5Q PRO/E8500@4GHz/AC Freezer 7PRO/2x1GB Kingston HyperX II + 2x2 GB GSkill 1066MHz/HP2275/AC FUSION 550R/Sapphire 4890 VaporX/Zalman MS 1000 HS-1

(#38) jambiyya

jambiyya
(fanatikus tag)

Tetszetős darabok.
Az oldalsó ventik szerintem feleslegesek. Próbálgattam, de a vége az lett, hogy oldalt leragasztottam a nyílásokat, így a hőmérsékletek is alacsonyabbak, és a zaj is kisebb.

(#39) negyedes

negyedes
(őstag)
LOGOUT blog

Hmm ilyenkor jon meg a kedvem desktop gepet epiteni. :C

powerd by mango, no more droid

(#41) devast

devast
(őstag)

Nekem rebel12 economy van. Nem mondanám azt, hogy tökéletes, de olcsó, pofás, és nagy :)

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#42) Pixelmaster

Pixelmaster
(tag)

Nekem is tetszenek a házak. az első képen az utolsó kettő hasonlít is egy Lian Li házra amit kinéztem magamnak, csak ezeknek az áruk jóval barátságosabb :)

Két dolog szúrt szemet, mintha vékony anyagbol készültek volna a másik ami engem zavar az oldallapon lévő szellőzőnyillás, ami jót tesz ugyan a forróbb fejű VGA-nak, de a zaj is jobban kihalatszik... szerintem eleg elől be a levegő hátul ki és ugyis a VGA hosszanti irányába mozog a levegő.... aszem marad Lian Li :)

-=The digital artist of the darkside=-

(#43) sagit

sagit
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez az ALUMINIUM nagyon bejön... :D

Minden megvan benne amit szeretnék egy háztól:
- elől-hátul 12cm venti
- alsó táp
- belül fekete
- a vinyóhelyek nincsenek elforgatva
- az előlapja fém és nem csilli-villi hanem letisztúlt és egyszerű....

Lian Li-re nem telik, tehát marad ez, dobok bele hangszigetelést és még így is bőőőven olcsóbb vagyok

az hogy vékony anyagból van különösebben nem érdekel, kívülről a kutya sem mondja meg... úgysem lesz szétszedve sűrűn :))

valaki tud ilyet rendelni vagy meg kell várni ameddig megjelenik mindenhol ?

[ Szerkesztve ]

/// HP Elitebook 2530p /// Galaxy Note /// 4.0.3 LPY + CF-Root ///

(#44) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

Korrekt házikók! :C

[ Szerkesztve ]

Alléz Olympique de Marseille!

(#45) csaabz

csaabz
(senior tag)

Nekem Sharoon Rebel9 Value-m van es sztem az egyik legjobb haz. Sokfele megfodult mar nalam...

World of Tanks - Forza 4

(#46) DarkDeer válasza csaabz (#45) üzenetére

DarkDeer
(fanatikus tag)

csaabz: nekem is olyan házam van mint Neked, de szerintem közel sem tökéletes. Először is a gyárilag adott első kék ledes 12 centis venti nagyon hangos. A másik probléma, hogy az előlapon a takarólemezek könnyen elmozdulnak kis nyomásra is befelé, gyenge a rögzítésük, és a visszahelyezésükhöz le kell venni a gép oldalát és belülről kell visszanyomni a helyükre. Elég macerás dolog, lehetne erősebb a rögzítésük. Harmadik probléma, hogy mivel csak 5,25-ös meghajtóhelyek vannak benne, a vinyókat csak átalakítóval lehet beszerelni, amit mellékelnek is a házhoz, de csak ezzel az átalakítóval együtt lehet kivenni a vinyókat, így csak az előlapi takarólemezek és előlapi ventilátor kiszerelése után előre lehet csak ki/be szerelni a vinyókat. mert hátrafelé a gép belseje felé útban van az alaplap és a videókártya meg egyebek.
Ennek ellenére ha nem vettem volna 2 hete új házat az új gépemnek, akkor lehet, hogy egy ilyen Aluminium-ot vennék, mert nagyon tetszik, de ki tudja mikor lehet majd idehaza is kapni.

sagit: nem akarlak elkeseríteni, de a Rebel9 Pro Economy-hoz és az Aluminium-hoz nem jár egy ventilátor sem. A Rebel9 Pro Value-hoz jár 1 db 12 centis előre, 1 db 25 centis kék ledes oldalra és 1 db 12 centis hátra, a Nightfall-hoz meg jár 1 db kék ledes 12 centis előre. Ennyi.

Érdekes, hogy az Aluminium még mindig nincs kint a Sharkoon honlapján.

[ Szerkesztve ]

(#47) EarL 007 válasza DarkDeer (#46) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az előlapot alul megragadva le lehet "tépni", így az előlapi rácsokat vissza lehet igazítani, illetve a "porszűrő" szivacsokat tisztítani.

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#48) csaabz válasza DarkDeer (#46) üzenetére

csaabz
(senior tag)

Hello!

Sztem egyaltalan nem hangos a venti, a gepbol csak a VGA-m (GTX280) hangjat lehet hallani.
A merevlemez beszerelesrol nem tudok nyilatkozni, mert osszerakattam a gepet.

Eszmeletlen jol hut a 2 venti. Az elozo Ati 4890-esem kb 10-15 fokkal volt hovosebb, mint amit a tesztek irnak (20 fokos szoba).
:R

World of Tanks - Forza 4

(#49) sagit válasza DarkDeer (#46) üzenetére

sagit
(PH! addikt)
LOGOUT blog

úgy értettem hogy előre és hátra lehet tenni 12 cm-es ventit...
a gyáriakat úgy is cserélném :D

tehát senki nem tud még előrendelni esetleg ilyen aluminiumot mert nagyon bejön :D

/// HP Elitebook 2530p /// Galaxy Note /// 4.0.3 LPY + CF-Root ///

(#50) DarkDeer válasza EarL 007 (#47) üzenetére

DarkDeer
(fanatikus tag)

EarL 007: le lehet "tépni" a teljes előlapot, de könnyen letörhetnek a tartó pöckök. Más háznál már tapasztaltam, így a Sharkoon-nál nem erőltettem.

csaabz: pedig a gyári 12 centis venti igenis hangos. Én biztosan azért hallom jobban, mert a videókártyám passzív hűtésű, és a többi ventilátor is mind csendesebb mint ez a kéken világító 12-es. Én ki is kötöttem ezt az elsőt, sokkal halkabb lett így a gép, és a hőmérséklet is csak 2-3 fokot emelkedett. Azt elismerem, hogy a tésztaszűrő előlap és a 2 ventilátor miatt nagyon jól hűt a ház. Szóval nekem a Rebel9 Value annyira nem jött be, de ez az új Aluminium és Nightfall nagyon tetszik. Talán a Nightfall-t venném az elforgatott vinyókeret miatt, de az első világító ventit tutira lecserélném egy halkabb és nem világító változatra.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.