Egész pofás házak lettek. Meg ez a belső is kezd már alap lenni. Helyes ![;]](/dl/s/v1.gif)
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Egész pofás házak lettek. Meg ez a belső is kezd már alap lenni. Helyes ![;]](/dl/s/v1.gif)
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

Nem rosszak kis egyszerű és praktikusak! 
Hogy kerülnek a "fűre lépni tilos" táblák a gyep közepére?
Nightfall-ból egy mATX-et elfogadnék! 
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

Csak annyi a kérdés, hogy ha beadná a kulcsot az oldalvenit, hogy fogja az ember cserélni? 

Nekem tetszenek. Főleg az, hogy a belseje is fekete....
Jól érzed magad? Majd elmúlik.....

Jól néznek ki. 
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
engusznál lehet kapni óriásventiket.
szerk: Nekem még a felsőtápos verziókból van egy ezüst Rebel 9 Economym, remek házikó, igaz mindent csavarral kell rögzíteni, de kényelmesen nagy.
[ Szerkesztve ]
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
egész szép házikók, az áruk is elfogadható
Aluminium tetszik a legjobban. semmi csicsa ...
konzervatívak ez tetszik
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
hm... egész szépek! grat hozzá 
...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

A rebel9 value házikóm úgyis csereérett. Egy Nightfallal kiegyeznék.
"Revenge is a dish best served cold." - old Klingon proverb
Végre nem csak kívül, hanem belül is fekete a fekete ház. 

Már néztem amúgy. De az a bökkenő, hogy ezekbe 250mm-es kell.

jaja jól néz ki, a sima leghátsó az n1
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
Kíváncsi vagyok az anyagminőségre, egyébként okés kuckók.
jaja nem kell semmi kék világító csoda sehova.
Mindig is tetszettek az Sharkoon házak, de vagy túl szellős, vagy nem jött be, meg hiányzott a fekete belső. Az Aluminium nekem a tökéletes, következő házam valószínűleg, ki kellene már a Deer-t cserélni
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

Sharkoon név minden elárul. Kedvező áru egyszerű mod házak, ennyi pénzért csodát senki ne várjon.

Sharkoon Rebel9 Pro Value egy az egyben Aerocool Baydream!
Tetszetős nagyon!
A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

Tetszetős, szolid, visszafogott stílus. Semmi csicsa. Tetszik.
.
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

Na alakulnak ezek...a 3. meg a 4. ház tiszta Lian Li koppincs.
Az utolsó az Aluminium az néz ki valahogy
[ Szerkesztve ]
Tetszenek: szép letisztult, elegáns formavilágú házikók.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
szintén ugyanezen az állásponton vagyok szépek és finomak a vonalak, belül jól nézz ki ez a fekete szín, nem tudom, hogy ez matt vagy picit fényesebb lesz..

kocka kocka kocka kocka
már bocsánat, de ezek dögunalmak 
ennél még én is izgalmasabb-mozgalmasabb házat tudnék tervezni
persze ők is, de majd csak 2020-ban.
addig meg el lehet adni ezeket is.
akárkivót'tevótá

Ízlések és pofonok különbözőek.
Nekem kifejezetten tetszenek ezek a házak, főleg az Aluminium és a Rebel9 Pro Economy.
Szeretem a letisztult, sallangmentes, szögletes házakat.
Tetszik ez a kocka stílus. Gondolkoztam a mostani Rebel9 lecserélésén ,erre itt az új széria. 
A Pro Value-ban nem tetszik az oldalsó légkavaró ,a többi viszont tetszetős. És korrekt áron jönnek. 
just be

Jó látni, hogy egyre több házban kerül alulra a táp, már nem csak a drága szegmens kiváltsága!

Nighfall tetszik.
De 6kg....46-60€, hát ez nem igazán vonz.
Van, aki ezeket szereti: az egyszerűt, amin nincs sok csicsa. Az emberek már csak ilyenek, ki ilyet, ki olyat szeret 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Ezek a szép, elegáns formák (az utolsó 2 ház) sosem lesz unalmas, mint ahogyan a fekete sem megy ki soha a divatból.
Láttál már transformers formájú házimozi erősítőt, plexi tetővel? Erről ennyit, színes, szagos Alien formájú ház vérpistikéknek való, részemről maradok a klasszikus Lian-li, Silverstone és társai mellett.
Ezek a házak tökéletesek lesznek olyan embereknek akik értékelik a letisztult formákat de nincs pénzük a drágább fent említett márkákra.
Own the racetrack

DarkDeer, ^Clown:
jogos (-:
elefejtettem odaírni, hogy "számomra"
örülök, h nem lett letépve a fejem. (-:
akárkivót'tevótá

Csupa olcsóság. 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
Értelmes házaknak tűnnek, belsejük is tetszenek
.
A Pro Economy egyedül ami értelmes, a francnak se kell kék ledes venti.
marakujás kőbányai

Nekem a Rebel9 economy van, és tökéletesen megvagyok elégedve vele. Jó kis ház
[ Szerkesztve ]
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!

Szerintem sem rosszak.
(Mondjuk a világítós kék ledektől is eltekintenék!)
És árban tényleg egész jók.
(Persze egy Lian Li, Nexus Edge, Zalman más kategória, de árban is)
Asus P5Q PRO/E8500@4GHz/AC Freezer 7PRO/2x1GB Kingston HyperX II + 2x2 GB GSkill 1066MHz/HP2275/AC FUSION 550R/Sapphire 4890 VaporX/Zalman MS 1000 HS-1

Tetszetős darabok.
Az oldalsó ventik szerintem feleslegesek. Próbálgattam, de a vége az lett, hogy oldalt leragasztottam a nyílásokat, így a hőmérsékletek is alacsonyabbak, és a zaj is kisebb.
Hmm ilyenkor jon meg a kedvem desktop gepet epiteni. 
powerd by mango, no more droid

Nekem rebel12 economy van. Nem mondanám azt, hogy tökéletes, de olcsó, pofás, és nagy 
Fan of 2nd order harmonics since 2010

Nekem is tetszenek a házak. az első képen az utolsó kettő hasonlít is egy Lian Li házra amit kinéztem magamnak, csak ezeknek az áruk jóval barátságosabb 
Két dolog szúrt szemet, mintha vékony anyagbol készültek volna a másik ami engem zavar az oldallapon lévő szellőzőnyillás, ami jót tesz ugyan a forróbb fejű VGA-nak, de a zaj is jobban kihalatszik... szerintem eleg elől be a levegő hátul ki és ugyis a VGA hosszanti irányába mozog a levegő.... aszem marad Lian Li 
-=The digital artist of the darkside=-
Ez az ALUMINIUM nagyon bejön... 
Minden megvan benne amit szeretnék egy háztól:
- elől-hátul 12cm venti
- alsó táp
- belül fekete
- a vinyóhelyek nincsenek elforgatva
- az előlapja fém és nem csilli-villi hanem letisztúlt és egyszerű....
Lian Li-re nem telik, tehát marad ez, dobok bele hangszigetelést és még így is bőőőven olcsóbb vagyok
az hogy vékony anyagból van különösebben nem érdekel, kívülről a kutya sem mondja meg... úgysem lesz szétszedve sűrűn 
valaki tud ilyet rendelni vagy meg kell várni ameddig megjelenik mindenhol ?
[ Szerkesztve ]
/// HP Elitebook 2530p /// Galaxy Note /// 4.0.3 LPY + CF-Root ///

Korrekt házikók! 
[ Szerkesztve ]
Alléz Olympique de Marseille!

Nekem Sharoon Rebel9 Value-m van es sztem az egyik legjobb haz. Sokfele megfodult mar nalam...
World of Tanks - Forza 4

csaabz: nekem is olyan házam van mint Neked, de szerintem közel sem tökéletes. Először is a gyárilag adott első kék ledes 12 centis venti nagyon hangos. A másik probléma, hogy az előlapon a takarólemezek könnyen elmozdulnak kis nyomásra is befelé, gyenge a rögzítésük, és a visszahelyezésükhöz le kell venni a gép oldalát és belülről kell visszanyomni a helyükre. Elég macerás dolog, lehetne erősebb a rögzítésük. Harmadik probléma, hogy mivel csak 5,25-ös meghajtóhelyek vannak benne, a vinyókat csak átalakítóval lehet beszerelni, amit mellékelnek is a házhoz, de csak ezzel az átalakítóval együtt lehet kivenni a vinyókat, így csak az előlapi takarólemezek és előlapi ventilátor kiszerelése után előre lehet csak ki/be szerelni a vinyókat. mert hátrafelé a gép belseje felé útban van az alaplap és a videókártya meg egyebek.
Ennek ellenére ha nem vettem volna 2 hete új házat az új gépemnek, akkor lehet, hogy egy ilyen Aluminium-ot vennék, mert nagyon tetszik, de ki tudja mikor lehet majd idehaza is kapni.
sagit: nem akarlak elkeseríteni, de a Rebel9 Pro Economy-hoz és az Aluminium-hoz nem jár egy ventilátor sem. A Rebel9 Pro Value-hoz jár 1 db 12 centis előre, 1 db 25 centis kék ledes oldalra és 1 db 12 centis hátra, a Nightfall-hoz meg jár 1 db kék ledes 12 centis előre. Ennyi.
Érdekes, hogy az Aluminium még mindig nincs kint a Sharkoon honlapján.
[ Szerkesztve ]
Az előlapot alul megragadva le lehet "tépni", így az előlapi rácsokat vissza lehet igazítani, illetve a "porszűrő" szivacsokat tisztítani.
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

Hello!
Sztem egyaltalan nem hangos a venti, a gepbol csak a VGA-m (GTX280) hangjat lehet hallani.
A merevlemez beszerelesrol nem tudok nyilatkozni, mert osszerakattam a gepet.
Eszmeletlen jol hut a 2 venti. Az elozo Ati 4890-esem kb 10-15 fokkal volt hovosebb, mint amit a tesztek irnak (20 fokos szoba).
World of Tanks - Forza 4
úgy értettem hogy előre és hátra lehet tenni 12 cm-es ventit...
a gyáriakat úgy is cserélném 
tehát senki nem tud még előrendelni esetleg ilyen aluminiumot mert nagyon bejön 
/// HP Elitebook 2530p /// Galaxy Note /// 4.0.3 LPY + CF-Root ///

EarL 007: le lehet "tépni" a teljes előlapot, de könnyen letörhetnek a tartó pöckök. Más háznál már tapasztaltam, így a Sharkoon-nál nem erőltettem.
csaabz: pedig a gyári 12 centis venti igenis hangos. Én biztosan azért hallom jobban, mert a videókártyám passzív hűtésű, és a többi ventilátor is mind csendesebb mint ez a kéken világító 12-es. Én ki is kötöttem ezt az elsőt, sokkal halkabb lett így a gép, és a hőmérséklet is csak 2-3 fokot emelkedett. Azt elismerem, hogy a tésztaszűrő előlap és a 2 ventilátor miatt nagyon jól hűt a ház. Szóval nekem a Rebel9 Value annyira nem jött be, de ez az új Aluminium és Nightfall nagyon tetszik. Talán a Nightfall-t venném az elforgatott vinyókeret miatt, de az első világító ventit tutira lecserélném egy halkabb és nem világító változatra.
[ Szerkesztve ]