Az új Call of Duty-ra koncentrál a friss GeForce driver

Az NVIDIA elérhetővé tette legújabb, WHQL aláírással rendelkező, 344.60-as meghajtóprogramját. Az új eszközillesztő a Windows 8.1, 8, 7 és Vista operációs rendszerekre telepíthető, és az Ion, valamint a GeForce 400, 500, 600, 700 (beleértve a Titan VGA-kat), illetve a 900 szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.14.0702-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-ok támogatását az NVIDIA külön meghajtóval oldja meg.

Az általános hibajavításokat is tartalmazó drivercsomag leginkább a Call of Duty: Advanced Warfare című alkotáshoz készült, így a csomag része az SLI profil is. A játékkal még így is vannak kisebb problémák, gondolva itt a helyenként előforduló alacsony teljesítményre, illetve az esetleges textúrahibákra, de ezek a gondok a program oldalán keletkeznek, és a Sledgehammer Games már dolgozik egy érkező javításon.

Az új meghajtó javítja az Alien: Isolation című játékban előforduló hibát, ami esetlegesen azt okozhatta, hogy a program nem lép tovább egy töltőképernyőről. Ezt a problémát az előző, 344.48-as WHQL driver idézte elő.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés