Kiterjeszti a „szuperfelbontást” az új GeForce driver

Az NVIDIA elérhetővé tette legújabb, WHQL aláírással rendelkező, 344.48-as meghajtóprogramját. Az új eszközillesztő a Windows 8.1, 8, 7 és Vista operációs rendszerekre telepíthető, és az Ion, valamint a GeForce 400, 500, 600, 700 (beleértve a Titan VGA-kat), illetve a 900 szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.14.0702-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-ok támogatását az NVIDIA külön meghajtóval oldja meg.

Az általános hibajavításokat is tartalmazó drivercsomag leginkább az új játékok támogatására koncentrál, így ez a meghajtó ajánlott a Lords of the Fallen, a Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth és az Elite: Dangerous című alkotások futtatásához, illetve a korábban bevezetett Dynamic Super Resolution technika a Kepler és a Fermi architektúrára épülő termékek esetében is elérhetővé vált.

A Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth című játékba a driveren keresztül kényszeríthető a HBAO+ effekt, ami lecseréli a játékba épített Ambient Occlusion technikát, amely egyébként eredeti HBAO eljárás módosított változata, speciálisan a játék egyedi dizájnjához tervezve. Az NVIDIA kényszeríthető megoldása egy sokkal általánosabb opció, így az eredmény nem feltétlenül lesz mindenki kedvére, de egy próbát talán megér.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés