Az új firmware javítja a 17 colos Apple Macbook Pro problémáit

Nemrég számoltunk be a 17 hüvelykes Apple Macbook Pro notebookok komoly problémáiról, melyek a készülékek képi megjelenítésével kapcsolatosak. A felhasználók elmondása szerint a hibás termékek kijelzőjén bizonyos idő után kék foltok és fura zöld vonalak jelennek meg. Az Apple a lehető leggyorsabban reagált a hibára, és közkinccsé tett egy javítást is.


Fotó: Apple fórum [+]

Az új firmware letölthető az alábbi weboldalról, a telepítés menetéhez pedig itt található leírás. A javítás telepítése után a gMux modul verziója 1.7.10-re emelkedik, ami azt jelenti, hogy a grafikus processzor alrendszerén hajtottak végre módosítást. A fórumon visszajelző felhasználók szerint a firmware telepítése valóban megoldja a problémákat, azonban szeretnék tudni, hogy a frissítés milyen változtatásokat eszközöl a rendszerben. A javításról és a hiba okáról azonban mélyen hallgat a vállalat.

A felmerült kérdések ellenére az Apple lényegében megoldotta a problémát, így a felhasználók többsége már elégedett lehet frissen vásárolt, 17 colos Apple Macbook Pro notebookjával. Érdemes azonban megjegyezni, hogy az utóbbi időben egyre több hibával rendelkeznek a cég termékei, ezért a felhasználók bizalma kissé megingott a vállalatban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés