Az Apple kiterjeszti a hibás Macbook Pro gépek javítására vonatkozó programot

Hirdetés

Az Apple hivatalosan is bejelentette, hogy kiterjeszti a hibás Macbook Pro gépek javítására vonatkozó programot, amely a 2011-ben gyártott 15 és 17 colos Macbook Pro, illetve a 2012 közepétől 2013 elejéig tartó időszakban gyártott a Retina kijelzővel rendelkező 15 colos Macbook Pro modellekre vonatkozik. Nem mindegyik termék hibás, így a pontosabb azonosítás érdekében az alábbi oldalon beírható a birtokolt notebook szériaszáma, amely alapján azonosítható, hogy javításra szorul-e, vagy sem.

Az érintett hibás notebookokra eltorzult videolejátszás, véletlenszerű újraindulás, illetve nem megjelenő kép jellemző. A visszahívásra vonatkozó program egyelőre csak az Egyesült Államokra és Kanadára vonatkozik, de a hónap végén a világ többi táján is elérhető lesz, így minden hibás terméket birtokló ügyfél élhet a javítás jogával. Utóbbinak természetesen minden költségét az Apple vállalja fel.

A javításra két lehetőség van. Egyrészt direkten az Apple is intézi, de egyszerűbb lehet az Apple hivatalos viszonteladóin és szervizein keresztül intézni az ügyet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés