ajjajj 
rájár a rúd...
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
ajjajj 
rájár a rúd...
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
Kapnak ezek hideget-meleget 
Inkább meleget 
(#4) fekeandras

Tényleg rájár a rúd az nVidiára.
De a HP-sem véletlenül merte nyilvánoságra hozni, hogy miből erednek a meghibásodások.Valószínűleg megalapozottak a kijelentéseik.
Már tényleg összekaphatná magát az nVidia.

No nesze neked NVIDIA! 
Amúgy már kezdek ATI pári lenni! 
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/
Valami jo hir jott ki mostanaban veluk kapcsolatban? Azert ugy gondolom hogy vigyazni kell ezekkel a rossz hirekkel, hiszen tudjuk hogy sok rosszakarojuk van akik mindent megtesznek hogy sarba tiporjak oket (bar ha a HP mondja hogy gaz van akkor valoszinu az van)... 

egyáltalán van olyan most kapható gpu-juk, ami nem döglik meg, válik le a nyákról?

Ezt a jelenséget tapasztalta vki mondjuk itt a PH!-n? Mert olvasni soakt lehet róla, de valódi felhasználói panaszokról én nem halottam.
anno az xbox-ot sújtotta az átok... buktak rajta jópár millát (dollárban)... abból is rengeteget vissza kellett hívni... hp paviliont rengeteg helyen vesznek: iskolák, munkahelyek, stb... nálunk is van a cégnél vagy 1 tucat... elég nagy bukta lenne, ha vissza kellene rendelni belőlük egy csomót :S
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Haverom HP laptopja nvidia go 7200 karival doglodik, szetesik a kep vizszintesen es semmit nem tud vele csinalni. 4x volt szervizelve de semmit nem csinalnak vele csak ujra rakjak a rendszert.
Szoval ez ugy nez ki mint a cikkben emlitett problema a kartyaval...
Rengeteg ilyen hír jelent meg az inquirer-en ... de nem raktuk ki, mert nem erősítette meg a gyártó. Azt én is észrevettem, hogy az inquirer most nagyon osztja őket.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
külön szívás hogy főleg üzleti szegmensbe mennek ezek a gépek a hp-től, így ha rendelnek akkor nem is egyet visznek legtöbbször..komoly veszteségeket okozhat ez a hp-nak is, mert ez pont az a piac amiben nagyon keveset lehet hibázni, ha valami gubanc van tömegesen, akkor nagy az esélye hogy az adott cég a büdös életben nem üzletel a gyártóval, bevallom egy 100-200 gépes rendelés előtt ilyen hírt olvasva az én tollam is megremegne... lehet hogy még hónapok mulva sem adnám a nevem a rendelés mellé, ha addigra kiderülne a hiba és megcsinálnák akkor sem 
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
főként, hogy a boxban ATI GPU van...
Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!
Az első sorozatban nV volt...
http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

Azért fenn maradhatna az nVidia mert akkor nekünk végünk ha csak az ATI marad... 
.::www.megadanceradio.hu::.
ez is igaz ha arra gondolt akkor sorry.
Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!
Huuu ez mar gaz
. Mostanaban nincs szerencsejuk a zoldeknek, mig most az Ati nagyabol labra allt addig Ok most szerencsetlenkednek.
powerd by mango, no more droid
Azért ne vigyük túlzásba! Az nVidia a 8x00-as (x=4,6) sorozatot elbaltázta, rossz anyagot használt, ami hosszú idő után tapasztalható csak. Azért jött ki a laptopoknál hamarabb, mert ott nagyobb hőingadozásnak van kitéve.
A 7-es sorozatnak semmi baja, talán már megért egy cserére, hisz nem mai darab, de ettől még nem keverendő ide.
Azóta az nVidia kiadott már rengeteg új sorozatot, amik hibátlanok, teljesítményük pedig annyi, amennyi, de attól még nem rosszak. És ezt mind mint egy 5200FX óta csak Atit használóként írtam.
Mod: volt egy 6600GT-m is egy hónapig.
[ Szerkesztve ]
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

viszont a 9-es sorozat kb ugyanaz, mint a 8-as
tényleg jó lenne tudni, hogy melyek a hibásak
Hmm.... Mit kell ezt ennyire felfújni?
Ha valami miatt ki fog esni a piacról az nV, az biztos, hogy a sajtó lesz...
Hónapok óta ragozzuk, hogy hibás G92/G94/G96/G84/G200 stb GPU-kat adtak ki... Bár annyiból mégis saját hibájuk lesz, hogy nem hozták nyilvánosságra már akkor az összes anyagot...
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
Kb. A probléma nem mai, a 9xxx sorozattal nem lesz gond, mert már rég felfedezték. Nem a GPU-val van gond, hanem a tokozással.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
hjam, a "memory leak bug" sem érinti a 9es szériát, mert már rég felfedezték... ja de;>
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

Itt most nem a memory lake bug "betegségről" van szó.- mert azt tudják a gyártók is - hanem arról,hogy gyenge minőségű forrasz anyagot használnak/használtak.
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?
Majd jon egy masik, amugy meg aki hulye haljon meg....
erre gondolok: ha olcsóbb úgy hagyni és a meghibásodás miatt cserélni pár chipet, akkor minek javítani?;>
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

Szanalmas....
off: ha valakinek volt laptopja hibas 8600 gt-vel az dobhatna egy privatot. Megkoszonnem.

Azt még biztosan nem érinti ez a probléma (GF7-es sorozat) annak más baja lesz.
Szegény nVidia-t még az ág is húzza... 
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23
Most eszembe jutott az a híres eset, amikor egy nVidia fejes nagyképően kijelentette, hogy az ATI már csak max az angolokat érdekli, és rövidesen csődbe mennek. Hol van most ez az ember?

Jaj szegények. Szerintem meg most rajtuk a sor. Így fair. 
marcias: 
Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g

"Valami jo hir jott ki mostanaban veluk kapcsolatban?"
Az Apple most vált nVidia integrált grafikára.
(#8) Loha
Az ismeretségi körömben egyetlen ember használ nVidia mobil GPU-s laptopot ebből a szériából, és neki jelentkezett a hiba. Már megvolt a garanciális csere.

A RROD-nak nem sok köze van az ATI-hoz, az alultervezett hűtés és a béna forrasztás/összeszerelés miatt jön elő, nem a csip romlik el...
Ez jo hir...? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Netán nem.... 
Roy Taylor-ra gondolsz? ![;]](/dl/s/v1.gif)
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

Charlie nem kedveli oket finoman fogalmazva, neha kisse tulzasokba is esik 
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."
Nézőpont kérdése... az nV-nak jó. 
[ Szerkesztve ]

Az Apple így eléggé kockáztat.
VIGYORRRGAZMUS.....

Ez nagyon rossz reklám az nV-nek. 
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Sziasztok !
Az nV -nak a 8x00 sorozatából nekem a második ment tönkre szerencsére cserélték gariba, de ezek után nekem sincsen igazán eről a szériáról jó véleményem,
Mind a két alkalomal használat közben vizszintesen becsikosodot a monitoron a kijelző
.
Van aki füvezik, van aki fázik !