Asus: analóg és digitális adás felvétele akár egyszerre is

Az Asus leleplezte legújabb tévétunerjét, mely a – csöppet sem rövid – My Cinema-EHD3-100/NAQ/FM/AV/MCE RC jelöléssel érkezik az üzletek polcaira. A My Cinema termékcsalád legújabb tagja digitális és analóg adást is képes felvenni, emellett a hardveres MPEG2 enkódolásnak köszönhetően még a processzort sem terheli komoly mértékben. A PCI Express x1 foglalatba illeszthető hibrid tuner egyéb képminőség-javító eljárásokat is használ, amivel a bejövő képet megfelelő minőségben képes a felhasználó elé tárni. Az új termékhez az Asus természetesen távirányítót is mellékel, amivel a kényelmes fotelben ülve is irányíthatóak az események.

A mellékelt szoftverek is megfelelnek az elvárásoknak, így a felvett videók utólag szerkeszthetők, majd a végleges állapotban kiírhatók különféle médiumokra. Emellett további szolgáltatás az Asus GadgeTV is, melynek segítségével a Windows Vista operációs rendszer alatt egy gadget segítségével nézhető a tévéadás, ami természetesen bármikor kinagyítható teljes méretűre.

A frissen bejelentett, FM rádiót is támogató termék még ebben a hónapban feltűnik a nagyobb webáruházak árlistáin, az ajánlott fogyasztói árról azonban még nem nyilatkozott az Asus.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés