nah ez is szép darab lesz! 
www.keytar.hu - improve yourself
nah ez is szép darab lesz! 
www.keytar.hu - improve yourself
Szép és kicsi és jó, de ez nem mutat valami jól...
Maga a chip nem rendelkezik hardveres MPEG tömörítési képességgel
ezer éves Leadtek cuccokban is van hw MPEG-2 legalább. A nagy szám az lett volna, ha hw H.264-et tudna...
PH semleges

már csak a régi Ati wonder kártyák hiányoznak
de örülnék most egy olyannak... egy 4770+egy ilyen chip, valami kültúr passzív hűtővel, tisztességes szoftver körítéssel... nyamm
A vér nem válik VAZZE!™
Az európai digitális TV sugárzási módok közül csak a DVB-T szabványt támogatja. A DVB-C / DVB-S szabványokat nem. Amennyiben időtálló darab lenne a DVB szabványok 2-es verzióit is belerakhatták volna. Hangos a marketing gépezet ... 
[ Szerkesztve ]
Nem tudom, miért álltak le az AIW termékeikkel, sokan szerették őket. 
PH semleges

Miért, 2010 hajnalán te mit akarsz mpeg2-be tömöríteni, úgy őszintén?
hw h.264 meg papíron jól hangzott volna, de szinte biztosra veszem, hogy jó nem lett volna, csak gyors. Mondjuk ha x264 encodert hardveresen gyorsítaná, na az már lenne valami
álmodni szabad...
Fan of 2nd order harmonics since 2010
Nem értelek... manapság minden tuner MPEG-2-be tömörít hardveresen és HD is van MPEG-2-ben.
Jó az azért....
PH semleges
Egy analóg tuner esetén van értelme az MPEG2 hw encodingnak. Digitális adást nem sok értelme van áttömöríteni, hiszen készen kapod a streamet. Ennek megfelelő lehet a hw encodert tartalmazó tunerek száma. 

Minek a hw-esen gyorsítani, mikor ott van arra az uvd2 (házon belül)
Ezután már tényleg csak rá kéne "integrálni" valami 10kilós kalapáccsal a 4770 NYÁK-jára, aztán hadd szóljon (sufni óllinvonder occsóért rulz
)
Mod:
Orbano megelőzött
[ Szerkesztve ]
Device: ZTE Blade | Android ver: 2.3.7 | FW: gen2@128MB system | Kernel: 2.6.35.7 | ROM: IceArmor II ReBoRn (by Apeelme&Kelzsoca) | Theme: OrangeKiss

Hát, én ha valamit jó minőségben szeretnék eltárolni az unokáimnak, akkor biztos nem mpeg2-t használnék, valami raw-ba felvenném, és (az egyszerűség kedvéért) staxrip-el átnyomatnám h264-be
Igaz szoftveres, de a minősége jó lesz.
edit: mondjuk igazuk van, digitális adásnál semmit nem kell kódolni. Egyszerűen lemented a stream-et és kész 
edit2: uvd2 meg dekódolásra való (ie megjelenítésre) nem encode-ra.
[ Szerkesztve ]
Fan of 2nd order harmonics since 2010
Azért az a hw-es gyorsítás nem ártott volna, viszont egy vga-n egész vonzó lehet a cucc.
Majd kiderül, hogy lesz, de sima tunernek nem venném meg.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Nem mindegyiken, csak a PVR/DVR tunereken van.
A hw MPEG4 nem újdonság, létezik nem egy ilyen tuner (illetve olyan tuner is, amin ilyen képességekkel rendelkező encoder van, csak a tróger gyártó nem képes írni hozzá egy sw-t, inkább ad mellé egy tudatlan, buta frontendet). Hw h.264 encoder is van, nem is egy. Ráadásul a minőségükkel sincs baj.
Si vis pacem, para bellum.
Mikortól szűnik meg az Ati márkanév?
Nem úgy volt, hogy már nem használják?
True Success is Blonde

akkor nem uvd, hanem gpu (csak legyen ati-ból)
thx 
Device: ZTE Blade | Android ver: 2.3.7 | FW: gen2@128MB system | Kernel: 2.6.35.7 | ROM: IceArmor II ReBoRn (by Apeelme&Kelzsoca) | Theme: OrangeKiss

nem ttúl vonzó, hogy nem rendelkezik hardveres MPEG tömörítési képességgel
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

yammi, kettő rendel! 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
Nyilván, de én is analógról beszélek. 
devast:
Hát, én ha valamit jó minőségben szeretnék eltárolni az unokáimnak, akkor biztos nem mpeg2-t használnék, valami raw-ba felvenném,
Én csak reagáltam arra, hogynincs benne hw MPEG-2, nem a többi megoldásról volt szó. 
daa-raa:
Hw h.264 encoder is van, nem is egy. Ráadásul a minőségükkel sincs baj.
Tudom, épp ezért csodálkozok, hogy még MPEG-2 sincs benne, nem hogy H.264...
PH semleges
Az ATi már marad, míg nem lesz végleg integrálva a GPU a CPU-ba. Vagyis én nekem ez jött le az eddigi hírek alapján. 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
" ... Az AMD egyelőre nem közölt pontosabb specifikációkat az új chip képességeiről ... "
Ennek és [Theater HD 750 "specification"] fényében gondolkodtam, vajon most mi is ez a chip valójában. Talán az az előnye, hogy egy chipre "zippelték" az alábbi funkciókat, amelyek hagyományosan több chip szokott lenni:
1. A/D átalakító: digitalizálni lehet analóg jelet.
2. OFDM demodulator: digitális földfelszíni adáshoz európa (DVB-T) és amerika (ATSC).
QAM demodulátor: digitális kábeltv amerikában (ClearQAM).
3. FM demodulátor: URH rádióadások vétele.
4. PAL / SECAM,NTSC: analóg adások vétele.
5. PCI, PCIe, USB interface.
Ha az amerikai digitális kábeltv (ClearQAM) mellé betették volna az európai digitális kábeltv szabvány (DVB-C) kezelését is, akkor egészen jó kis "worldwide" darab lett volna. Csak egy RF tuner IC-t kellene elé tenni...
Nem adta el korábban az AMD ezt az üzletágat? [link] Eddig én azt hittem teljesen... nem is jelent meg már jó ideje semmi ezen a területen, így teljesen azt hittem, hogy nincs már meg ez a terület nekik...
The human head cannot turn 360 degrees.; Google helyett: http://www.bluu.hu/ ; http://gabu4.mybrute.com/ ; Eladó, vihető holmijaim: http://gabu.aninet.eu/category/bazar/
A márkanév megszűnt, a márkajelzés megmaradt.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.