Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na ez egész jól hangzik. Én már jóideje kikukáztam a gépemből az analóg TV tuneremet, bár talán ez annak is köszönhető, hogy tevét nem nézek igazán. Ugyanakkor az új digitális korszakhoz ez remek beugró lehet.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#2) cannibal

cannibal
(fanatikus tag)

Bárcsak már nálunk is izzana rendesen az éter a digitális hullámoktól :DDD

(#3) zed1983

zed1983
(őstag)

Végre egy normális PCI Express -es TV tuner :R

(#4) daa-raa

daa-raa
(MODERÁTOR)

Látom az Asus továbbra is szereti torzítani a dobozról készült képeket. A PE6200Analog-ról is szinte csak ilyen dobozképeket találni, közben meg totál mások az arányai.

A GadgeTV meg egy érdekes alkalmazás. Vagy működik vagy nem. Még a támogatott tunereket sem mindig veszi észre a gépben.

Ha meg ehhez is TotelMedia jár, akkor a tuner képességeinek a töredékét lehet csak kihasználni.

Normális PCI-E-s tuner meg eddig is volt.

[ Szerkesztve ]

Si vis pacem, para bellum.

(#5) bzoley

bzoley
(PH! kedvence)

Az az apróság kimaradt, hogy ez a tuner nálunk nem jó semmire.

(#6) daa-raa válasza bzoley (#5) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Ne legyél már ennyire szőrszálhasogató! :))

(#7) ^Clown válasza bzoley (#5) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Reméljük egyszer majd az lesz!

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#8) bzoley válasza ^Clown (#7) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Valószínűleg nem mostanában fogunk átállni NTSC-re, és ATSC-re, úgyhogy ne nagyon reménykedj.
Hacsak nem hoznak ki belőle PAL verziót is.

[ Szerkesztve ]

(#9) szab.tam válasza daa-raa (#6) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

és megint visszatérhetünk a "leadtek 4ever" kezdetű, kedvenc rigmusunkhoz.... :D

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#10) daa-raa válasza szab.tam (#9) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Egyébként tuner hw-ben az Asus már jó, csak egy normális sw kellene még mellé. De nem erőltetik a dolgot.

Compro-t mi a bánatért nem lehet kapni ebben az országban?

(#11) D1Rect válasza bzoley (#5) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Olyan kötekedős vagy :))

Milyennapvan?

(#12) g@bo válasza Kendek (#1) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

soha nem volt a gépemben tuner, lett helyette asztali dvd iró, komfortosabb..

(#13) bzoley válasza D1Rect (#11) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Ó, én csak megemlítettem egy jelentéktelen tulajdonságát a kártyának, amit a szerző szándékosan, vagy a cpoy-paste korlátozott lehetőségei miatt kifelejtett:)

(#14) Balika911 válasza bzoley (#13) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Nem felejtette ki, ott van az, csak alaposan meg kell nézni a doboz jobb alsó sarkát. :D

[ Szerkesztve ]

(#15) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"A mellékelt szoftverek is megfelelnek az elvárásoknak"

Biztos? Az én régebbi ASUS MyCinemámhoz még a csodás PowerCinemát adták... aminek a minőségét itt más Tuner tesztben már részletezték. (Nálam pl szimplán el sem indul, havernál a csatornák felét nem találja meg, stb... érdekes, pl a ChrisTV-vel minden simán működik mindkettőnknél... és az a program még tized akkora sincs mint a PowerCinema...)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#16) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Nekem nagyon tetszik, kíváncsi vagyok, hogy fog muzsikálni gyakorlatban. Ha jól és az ára is jó lesz, lehet benevezek rá.

(#17) Cs_Laci válasza -XadAnuX+ (#16) üzenetére

Cs_Laci
(senior tag)

:C

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#18) salytmasztor

salytmasztor
(kvázi-tag)

Nezegettem tobb forumot es tesztet de csak nem tudok eligazodni a TV-tunerek kozt.
Tudnatok mondani par normalis tunert nekem?
Szuper vagy nagyon jo kepminoseget szeretnek, nem tudom egyaltalan ez elerheto-e szamitogepen.
Nincs HD adas elofizetesem, de szep lassan az is lesz, viszont "sima digitalis" set top boxom van, a TV-n ennek szep a kepe mar nagyon, nem tudom TV-tuneren is osszehozhato hasonlo minoseg.
(Remelem nem fogalmaztam nagyon amator modon, nem vagyok otthon a temaban igazan.)
:)

[ Szerkesztve ]

(#19) azbest

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vajon ennek a szoftvere támogatja vista alatt az EVR-t? ;]

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#20) szab.tam válasza bzoley (#13) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DD

nekem itt egy ilyen beszólásomért anno nagyon megharagudott egy szerző. még egy kingmax ddr3 hír kapcsán nyilvánvaló hibával együtt lett átmásolva ....

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#21) bzoley válasza szab.tam (#20) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Így próbálok tüntetni a színvonal folyamatos zuhanása ellen :)
Az addig rendben, hogy valahol történt egy bejelentés, és a többi oldallal együtt minél hamarabb hírt akarnak csinálni belőle, nincs is vele gond.
Csak jelen esetben a hírnek szinte nulla hírértéke van, mert a tuner nem támogatja sem a hazai analóg, sem pedig a hazai digitális sugárzási szabványokat,leginkább az amcsiknak készült(feltételezve, hogy az eredeti hír, és a dobozon lévő felirat igaz).
És jönnek majd az olyan post-ok, hogy húú, de fasza, én is veszek egyet. Aztán vagy beletörődik, hogy nem fog kapni, vagy van olyan bátor, hogy mégis szerez egyet valahonnan, majd jön a pofára esés, mert se kép, se hang.

[ Szerkesztve ]

(#22) szab.tam válasza bzoley (#21) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

így járt egy hauppauge 500mce-vel valaki. (igaz abból van nem ntsc-s is). megrendelte usa-ból, csodálkozott, azután meg árulta, mind digitalizáó kártyát... - habár azt állította, hogy ő jót rendelt, csak rosszat szállítottak.

(#23) shteer válasza g@bo (#12) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

hát akinek van tv-je...:DDD

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#24) Balika911 válasza shteer (#23) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

TV-m nekem is van (monitornak használom), más kérdés, hogy előfizetésem nincs, mert már rosszul vagyok a TV-ből folyó igénytelen műsoroktól. A szobaantennát is inkább az erősítőre kötöm, s a rádiót fogom be vele. :)

(#25) szab.tam válasza salytmasztor (#18) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerintem a leadtek tunerek közt nézz szét, de azt neked kell kiválasztanod, hogy melyiket, mert nem tudhatjuk az igényeidet....

pci, pcie, magas, félmagas, analóg, dvdbt, sat, hardveresen kódoló, stb....

leadtek tv-k

(#26) glutamin válasza Kendek (#1) üzenetére

glutamin
(őstag)

Azért kiváncsi leszek arra a 2012-es analóg sugárzás lekapcsolására. Szerintem csúszni fog a dolog. De majd meglátjuk.

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#27) Sanyix

Sanyix
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hardveres mpeg2? Édeskevés. mpeg4 a menő :)
digitálisban van még olyan hogy pal meg ntsc?

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#28) daa-raa válasza Sanyix (#27) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Lehet, hogy az a menő, de egyelőre kevés termék támogatja. Az áruk viszont annál szebb (Pl Compro VideoMate Vista E900F, ~30-32k HUF, csak nálunk ugye nem kapni). Egyébként miért kevés az MPEG2?

Van, a PAL-nak a DVB, míg az NTSC-nek az ATSC felel meg.

(#29) dezz válasza szab.tam (#20) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Abu szerencsére nem olyan. :) Cserébe elnézhetjük ezt az apró figyelmetlenséget. Amúgy is valószínű lesz európai változat.

(#30) daa-raa válasza dezz (#29) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Már létezik, szokás szerint CAN tunerrel. My Cinema-EHD2-100/PT/FM/AV/RC

(#31) kariad

kariad
(senior tag)

Pedig engem pont az ára érdekelt volna! :(((

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#32) daa-raa válasza kariad (#31) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Tán költözöl US-be?

Az előbb említett PAL/DVB verzió laza 3k CZK, azaz ~30k HUF. És akkor még csak nem is LP, CAN tuner. És hogy el ne feledjük: Asus, ergo értelmes sw sem jár hozzá. Ismerve a cég tunerépítési megoldásait (ha egyáltalán ők tervezik/gyártják őket és nem csak OEM-ek...) semmi más sw nem kezeli normálisan, csak a mellékelt.

Ha már úgyis külföldről kell beszerezni, akkor inkább Compro VideoMate Vista E900F, hasonló árban. Ahhoz van értelmes sw.

(#33) Male válasza daa-raa (#32) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem a ChrisTV tökéletesen kezeli az ASUS Tuneremet :U

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.