Játékra hív az Arctic – 10 ezer dollár értékű nyereményözön

10 éves a főként CPU- és VGA-hűtőiről híres Arctic (régebbi nevén Arctic Cooling), mely manapság már nem csak hűtéssel foglalkozik, hanem például csendes házakkal, médialejátszóval, illetve egyéb szórakozásra alkalmas termékekkel. A gyártó a saját születésnapját a felhasználókkal közösen a Facebookon ünnepli meg, méghozzá egy olyan játék formájában, amit négy egymást követő héten is megrendeznek, de csak egy-egy napig tartanak.

A játszani vágyóknak november 6-án, 13-án, 20-án vagy 27-én kell este 7 órától (19:00 CET) résen lenni, ugyanis minden egyes alkalommal tíz kérdést kell majd egymást követően helyesen megválaszolniuk. Fontos információ: a játékban csak nagykorúak (tehát 18. életévüket betöltött) személyek vehetnek részt!

A nevezés feltételei és a játék menete az Arctic weboldalán is olvasható, de a lényeget néhány mondatban mi is összefoglalnánk:

Első lépésben a Facebookon lájkolnunk kell az Arctic hivatalos Facebook (Arctic-official) oldalát, majd itt a PLEASANT SURPRISE - ARCTIC 10th Anniversary részlegben ki kell tölteni a regisztrációs űrlapot. Ha ezzel megvagyunk, akkor fel kell vennünk barátként a Pleasant Surprise Facebook accountot (10th_anniversary@arctic.ac), majd várni és elfogadni a "10 Steps to the top" csoport meghívását. Ez utóbbi az, ahol a játék első (selejtező) köre zajlani fog, és itt kell a megadott napokon és időben várni a kérdéseket.

Minden forduló 10 darab, a céggel vagy a cég termékeivel kapcsolatos kérdésből áll, amit a Facebookon olvashatunk majd, és minden kérdés után maximum két perc áll rendelkezésünkre, hogy az előre megadott A, B és C válaszok közül kiválasszuk a helyes megfejtést (az idő leteltéről értesítést küld a rendszer), amit a kérdéshez tartozó szövegdobozba kell írni. A helyes válaszok természetesen az Arctic weboldalán megtalálhatók, de nem árt a kereséssel sietni.

Ha nem sikerül időhatáron belül helyes választ adni, akkor kiesünk a játékból. További nehezítés, hogy a legelső körben nem csak a kétperces időlimit betartása fontos, hanem az is, hogy helyes válaszunkkal az első 100 helyes válaszadó között kell lennünk. A 101-ik vagy annál későbbi válaszadók szintén kiesnek a játékból, így ők sem játszhatnak tovább.

Az első 100 helyes megfejtéssel rendelkező felhasználó meghívást kap egy másik Facebook csoportba, ahol a játékot folytathatják. A 2-9. kérdésekre az előzőekben ismertetett módon kell válaszolni a kétperces időlimiten belül. A játékból kiesik, aki nem ad választ, vagy helytelen választ ad, vagy túllépi a kétperces időlimitet.

A mindent eldöntő 10. kérdésnél csak egy szabály van: a leggyorsabb válaszadó nyeri az adott forduló fődíját, ami a november 6-án, 13-án és 20-án 500 dollár értékben választható Arctic termék(ek) és egy MC001-DVD HTPC, míg az utolsó, november 27-i nyereményjátékon 800 dollár értékű Arctic termék és egy MC001-BD (Blu-ray) HTPC.

A játékban viszont nem csak a 10. kérdésre leggyorsabban válaszoló játékos nyer, hanem az őt követő 9 helyezett is kap díjat. Az első három játékban fordulónként 1000, míg az utolsó fordulóban 1500 dollárnak megfelelő összértékű Arctic termék talál gazdára az első helyezettet követő 9 játékos közt (ha ennél kevesebb játékos marad versenyben az utolsó kérdéskörben, akkor természetesen egy nyertesre nagyobb részösszeg jut).

Ha egyik nap sem sikerül nyerni, akkor sem kell búslakodni, ugyanis november 28-án éjfél előtt egy perccel két új játékot indít a gyártó, amiben 7000 dollárnyi nyeremény talál majd gazdára, de erről egyelőre nem kaptunk még információt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés