Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) aAron_

aAron_
(tag)

Nem különösebben kedvelem az ilyesmiket, de ez nagyon tetszetős. Ára is egész jó. :K

[ Szerkesztve ]

(#2) Vigneau

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nocsak, egész pofás darab lett. Kíváncsi lennék, mire képes egy AC TT Pro ellenében. Ráadásul ezt már nem kell farigcsálni, hogy ráférjen egy GTX 460 / 560 / Ti VGA-ra. Még jó alternatíva is lehet. :K

A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

(#3) Duracellm...

Duracellm...
(őstag)

Nem sok csicsa van rajta, de a dobozt jól megtömték :U

Rá megy ez processzorra is, csak jó helyen kell kifúrni a leszorító keretet ;]

[ Szerkesztve ]

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#4) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A nagyobb hűtőket jobban szeretem, bár ez sem rossz.

(#5) Vigneau válasza Recon666 (#4) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egyáltalán nem rossz megoldás. Ahogy elnézem, a rövidebb Gainward/Palit GTX 460 / 560 / Ti szériára is jó lehet - már ha nem lesz útban a második DVI. Szemre legalábbis így látszik - bár jó lenne, ha valaki megerősítene ebben a későbbiekben a gyakorlatban. ;)

(#6) Recon666 válasza Vigneau (#5) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tudom, de nem tetszik :DDD , ezeket a fajtákat jobban szeretem:

(#7) TheChos3nOne

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó lenne ez az L2 Pro fölé, de 44 euróért? Megőrültek ezek? :Y Ennyiért már komolyabbakat is lehet venni, ami ugyanúgy felmegy nem referencia/rövid nyákos kártyákra.

"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

(#8) Vigneau válasza Recon666 (#6) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Való igaz, nekem is egy ilyen dolgozik a GTX 460-amon (bár a gyártó anno csak 120W-ra hitelesítette) - ettől függetlenül elfogadnám a címben szereplő hűtőt is. :K

(#9) Recon666 válasza Vigneau (#8) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is elfogadnám azért, de pénz nem adnék érte. :D

(#10) Szlovi

Szlovi
(senior tag)

Végre,hogy kijött egy ilyen is :R
Már nagyon vártam,hogy kijöjjön valamilyen felezett vagy 3/4-ed hosszúságú "TT szerűség" 1 ventilátorral. Persze arra ott van az L2 PRO / L2 PLUS,de az nem hőcsöves kialakítású.
A rövid vagy félhosszú NYÁK-os VGA-kra a legjobb megoldás.

[ Szerkesztve ]

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

(#11) FireKeeper

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

valahogy nekem az a "hővezető ragasztó" nem túl bizalomgerjesztő... nehéz eltalálni azt a pontot, amikor még tapad annyira, hogy megmaradjon az IC-ken a süni, de nem annyira, hogy utána ne lehessen leszedni.

-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)

(#12) yakuza.tora válasza aAron_ (#1) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

44 x 296 = 13.000 Azért erre nem mondanám, hogy "egész jó". :(

A kompatibilitási listát átgondolva két észrevételem van:
1. - 4890-től lefelé drága, mert az aprón 4K körül beszerezhető S1 rev2 1db 12-es ventivel megtámogatva bőven elég;
2. - fölötte meg ott az Accelero XTREME Plus II ami csak 3K-val több, de teljesítményben lemossa ezt a kütyüt.

(#13) Munyos: Milyen típus, mit nyírt ki és hogyan? :U

[ Szerkesztve ]

Alléz Olympique de Marseille!

(#13) Munyos

Munyos
(lelkes újonc)

Én vettem egyszer egy Arctic videokártya hűtőt 3napig bírta majd hazavágta a videokártyámat, a nem megfelelő hűtése miatt. Nem akarok lebeszélni senkit róla, de én legközelebb óvatosabb leszek és márkásabb hűtést veszek. Pl : Zalman-t

(#14) FireKeeper válasza Munyos (#13) üzenetére

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

attól, hogy hazavágta a kártyádat (ami lehet hogy kőkeményen user error volt), még ne írd le az egész gyártót, és ne keltsd itt a pánikot.

(#15) Duracellm... válasza Munyos (#13) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

USER ERROR!

20-30 vga-ra szereltem AC termékeiből, se panasz, se leső borda, se betojt kártya, eddig :U

ész nélkül Zalmannal is le lehet sarkazni egy GPU-t, vagy elgörbíteni a nyákot :)

[ Szerkesztve ]

(#16) Recon666 válasza Munyos (#13) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Zalmann sem egy nagy márka már a hűtések terén régen az volt, de most nem jobb az Articnál, a többit előttem leírták.

[ Szerkesztve ]

(#17) KisTopi95

KisTopi95
(fanatikus tag)

Egész pofás, ha lesz használtan occsóé' akkor veszünk egyet.

Várjuk ki, mi lesz a vége| Napközben csak 15:00 után keress telefonon! | http://yooouuutuuube.com/v/?width=192&height=160&yt=ZZ5LpwO-An4&flux=0&direction=bottom_right

(#18) Zso2

Zso2
(őstag)

hlyék ezek 44juroért ,ezt csöppséget

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#19) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

valaki homályosítson fel!
mióta belebonyolódtam a hűtés moddingba, valamit egyre jobban nem értek.

itt egy pöttöm hűtő, és 200w-ig jó. legalábbis ezt írják róla.

és akkor ott vannak a 3-4x ekkora, bazi nagy procihűtők, és izzadnak 100-150-(180)w-tal.

az is igaz, hogy amíg egy gpu-nál elfogadott a 80-85 fok, addig a cpu hőméréskletét legalább 10 fokkal hűvösebben látjuk szívesen. ok.

de akkor ott a fordítottja, amikor pl. Laraxior rátette a 250w-os gtx480 gpu-jára a mini ninja-t, és hozta a refhűtő hőfokait, de jóval halkabban.

nem igazán látom ezekben a dolgokban a kiszámítható logikát... :(

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#20) FireKeeper válasza szab.tam (#19) üzenetére

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vizezni kő' :N

(#21) Találtgyerek

Találtgyerek
(fanatikus tag)

Ennyi pénzért már komolyabb hűtőket is lehet venni.

BF3:[V8]Talaltgyerek

(#22) proci985 válasza szab.tam (#19) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

gondolom a 200Wot a GPU max fogyasztásra adják meg (ami cpuval ellentétben csak majdnem teljesen lesz hőenergia). amiben benne van a VRM, a ramok, a venti, meg a gpu (más elvileg nem melegedhet/fűthet számottevően). pl a GTX480on a delta venti magában 20Wos.

másrészt meg hőfokokat is jobban bírják. illetve van egy olyan érzésem, hogy a kapuk eltérő megvalósítása miatt van eltérés termikus paraméterek tekintetében is (de ez csak tipp).

egyébként szivárgás is benne lehet a dologban, q6600 topikban volt olyan példány, amit 200Won behűtöttek egy Ninja2vel korrekt hőfokokkal, másikra meg 165Wnál már csúcs léghűtő kellett (lapokkal mérve, utóbbi konnektoros mérő alapján is kb stimmelt).

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#23) szab.tam válasza proci985 (#22) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ööö. ok.

(felhomályosulásban azért most ezzel nem jutottam sokkal elölrébb.) :D

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#24) proci985 válasza szab.tam (#23) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ok, akkor mégegy nekifutás:D

sokkal nagyobb felületen oszlik el a meleg, kb mintha a cpu tdpjébe a lapon lévő összes bizerge is beszámítana. tetejében melegebb működésre vannak tervezve, meleggel annyira nem száll el a fogyasztásuk.

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#25) Munyos válasza FireKeeper (#14) üzenetére

Munyos
(lelkes újonc)

Jó akkor hazudok és mindenkinek ajánlom. Én csak azt tudom elmondani amit tapasztaltam. Nem 10-nél hanem csak egynél.

(#26) szab.tam válasza proci985 (#24) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ok. :D

(#27) Jack@l válasza szab.tam (#19) üzenetére

Jack@l
(senior tag)

Hasamra csapok és ráírok valamit, ez az egy ventis kis izé lehet hogy elvisz 200wattot(bár kétlem), de akkor már igencsak visítani fog rajta a venti...
44euro az 12000 ft, annyiból már majdnem egy kis vízhűtöt kap az ember :)

(#28) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Megnézném folyamatos 200W disszipációt hány fokon tart ez a kis mákdaráló... :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#29) Georg17

Georg17
(tag)

Egy léghűtőnél elsősorban a hőcsövek száma határozza meg a hűtőkapacitást. Itt 5db hőcső van, az L2 Pro-nál egy sem. Az, hogy a Twin Turbo Pro ellen 200>120 arányban jobb-e? Higgyük el a gyártónak. Az Arctic tapasztalataim alapján nem szokta elferdíteni az adatokat.

A venti meg nem fog visítani, mert ugyanolyan hangos, mint bármely más Arctic venti. aki pedig 6970-re rak ilyet, az megérdemli. Ezen kívül 6870-6850, GTX560-as karikkal lazán el kell bírnia. S egyik sem 200W-os GPU.

[ Szerkesztve ]

(#30) Devid_81 válasza Georg17 (#29) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Elsősorban a hőátadás és a hőleadó felület az ami befolyásolja a dolgokat.
Hőátadás itt a hőcső dolga, a hőleadó felületnek meg ott vannak a lamellák.
Csak hőcsővel nehéz lenne hűteni ;)
Nekem kétségeim vannak eme hűtővel kapcsolatban.
Nem hiszem, hogy a gyáritól sokkal jobb teljesítménnyel bírna.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#31) Tomcat

Tomcat
(őstag)

Nem is tudom...én nem merném ezt rátenni egy 6950-re vagy egy 5870-re. Szerintem ide ennyi már kevés lehet, de a Barts-okhoz már biztosan jó lesz szvsz.

Tomcat

(#32) Vigneau válasza Georg17 (#29) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ami a hőcsöveket illeti, egyedül az nem tetszik benne - így jobban megnézve -, hogy alulra kerültek (szemben a TT Pro-val, ahol a hőcsövek felül helyezkednek el).

(#33) Cs_Laci válasza Munyos (#25) üzenetére

Cs_Laci
(senior tag)

Látom megértetted a lényeget... :(

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#34) Giot

Giot
(őstag)
LOGOUT blog

Ez bizony sok pénz érte, 44 öjró?? Annyiért komolyabb jószágokat is kapni már!

Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.

(#35) Duracellm... válasza Munyos (#25) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

Nem mondta senki hogy...

Tegyük fel hogy hibátlanul raktad fel, sőt még a VMR-re is raktál bordát vagy valamit. gondolom a hőmérsékletek jobbak voltak mint a gyári hűtővel, gondolom ezt megnézted?
aztán 3 nap múlva meg behalt a kártya...

Ha tényleg jól raktad fel,(nem deformálódott semmi), és jobbak lettek a hőmérsékletek is, akkor nem az AC hűtő miatt ment tönkre a vga. :U

(#36) Jack@l válasza Munyos (#13) üzenetére

Jack@l
(senior tag)

Pontosan milyet is vettél, mire?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.