Jól hangzik, szeretem az ilyen játékokat 
Naná, hogy rápróbálok, nem dobnék vissza egy jófajta Arctic hűtést...
[ Szerkesztve ]
Jól hangzik, szeretem az ilyen játékokat 
Naná, hogy rápróbálok, nem dobnék vissza egy jófajta Arctic hűtést...
[ Szerkesztve ]

es aki nincs faxbukon es nem is lesz? az kapja be.

Szerintem aki nincs, annak majd a következő két nyereményjáték lesz aktuális. Az valami fotós-videós dolog lesz, de ennyit tudni róla.

Regisztrálsz a játék idejére, azt' utána törlöd magad.
Vagy megtartod hasonló dolgok miatt. Nem töltesz ki semmi felesleges dolgot, és nem élsz közösségi életet rajta. Az adatláthatóságokat meg beállítod "minél kevesebben lássák"-ra 
vajon megadóztatják a postát is, mert a bevételük alapját képző levelek nagyrésze a jogvédett tartalmak hallgatása közben íródott, így a levelek a jogvédett tartalmak által keltett hangulat kalózmásolatai. (Psych0)

Úgy látom aki nincs a fércbukon,az már lassan nem is ember. 
Gyerekkoromban utáltam, mikor az esküvőkön a vén nyanyák csipkedték az arcom a következő szöveggel: - Lehet, hogy te le leszel a következő... Csak nemrég hagyták abba, mióta ugyanezt csinálom nekik a temetéseken.

Ez egy kicsit komolyabb,mint a Sapphire nyereményjátéka. 
BF3:[V8]Talaltgyerek

szerintem nem, itt csak 100 embernek van esélye
eléggé limitált
birom a "write only" embereket,mindig megnevettetnek. CEHv7 kész :) anonym147 nem korrekt,szar telot küld,és elmondja miért jártál jól,ügyes.... senki ne vásároljon töle. fekete pont uton neki.
Egyszer remélem megérem, hogy lesz Google+ -os játék is
.
"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

én sem vagyok faxbukon,ha lehetne törölni a profilt akkor lehet,de amugy nem.jok a nyeremények,majd vhol máshol érdemesebb lesz megprobálni...

En vagyok facebookon, de mivan? mit koll lajkoni vagy csatlakozni milyen csoportokhoz?
utanna meg megvalaszolok egy kerdest, es megint csatlakozzak valahova?
Mit akarnak ezek?
I7-2600k, ASUS P8Z68-V, Kingston 4x2GB 1600Mhz CL9 XMP, XFX Core Edition Pro 550W, Thermaltake V4 Black Edition, Seagate 7200.12 500GB, Samsung 2243BW 22", MSI Twinfrozer II 6870 1GB, AC Freezer 13 PRO

Hírt elolvastad? Teljesen? Végig? Értelmezted? Teljesen? Végig?
Problem? :-)

Pont erre gondoltam én is
mivel én ezt ez egész hányás közösséget elkerülöm ahol tudom
és kb minden játék ezzel indul like facen 
Nagy tételben veszek hardvert pü-ben keress ha van valmid !!!Mielőtt hívsz írj üzit nem akarok keverést !!!

Nekem csak azzal van bajom, hogy miert nem lehet a sajat honlapjukon egy reg alatt megcsinalni a kerdesekre a valaszt?
Felolem kiirhatjak a face oldalukon hog jatek lesz, aki aker jojjon, de ez igy tul kacifantos.
I7-2600k, ASUS P8Z68-V, Kingston 4x2GB 1600Mhz CL9 XMP, XFX Core Edition Pro 550W, Thermaltake V4 Black Edition, Seagate 7200.12 500GB, Samsung 2243BW 22", MSI Twinfrozer II 6870 1GB, AC Freezer 13 PRO

Tényleg szánalmas, hogy fészbúk nélkül ne is próbálkozz...
Nekem sincs, viszont nem is lesz! Van valódi csajom és vannak valódi barátaim...
Azt is imádom, amikor rendezvények honlapja egyetlen képből áll, ami egy link és a fészbúkra vezet... Nem fordítva kéne? Egy szép és használható honlap már csak igényesebb, mint egy nyamvadt profil!
Akkor ma este 7-től? 
CET=Central European Time? (aliasz Magyar)
www.href.hu/x/fe2b
Én igen.
összeírtam hogy ki az első 8 
www.href.hu/x/fe2b

Valószínűleg én nyertem, majd holnap kiderül. 
Velem beszéltél pofakönyvön 
Összeírtam az első 8-at, és kitettem az eseményhez. Sajna agyaltam ezen a hülye 10. kérdésen. Nem mertem egyből benyomni az A-t 
www.href.hu/x/fe2b

Én már az 5. kérdés körül eldöntöttem, hogy A-t nyomok, lesz ami lesz.(Nem is volt másik A válasz) 
Csak ezért regisztráltam az arckönyvre 
[ Szerkesztve ]
akkor bemákoltad. Én még gyorsan megnéztem a termék weboldalán, csak közben a netem is szenvedett. a 7. kérdésnél PL nyomtam egy rooter restartot, mert nem jött be egy weboldal sem, és éppen időben tudtam válaszolni
Tiszta ideg voltam hogy kifutok az időből 
[ Szerkesztve ]
www.href.hu/x/fe2b

Nekem is szarakodott az arctic oldala egy párszor. A 8. kérdés az eléggé megdarabolta a mezőnyt, ahogy láttam.
A válaszok betűjelét amúgy direkt írtam egy cetlire és már a 9. kérdésnél már eléggé bizakodtam, hogy jó lesz az A. Uccsó kérdésnél szerintem ez a jó taktika, mert mire kikeresed, addigra beírják mind a négy betűt, hátha bejön nekik. 
A legutolsó beírt lesz az érvényes szerintem. Az 1. kérdésnél is így volt. De kíváncsi vagyok én is. Mert egy srác 2 válszt is adott az egyik kérdésnél, a többinél is jól válaszolt, és benne van a top 8-ban. Kiderül mi lesz a sorsa a két különböző válasz miatt.
Amúgy neked meg van a 3. kérdés?
Én hiába próbáltam visszakeresni csak a 2. 4. 5. 6. .... kérdések vannak ott, a harmadik meg sehol 
www.href.hu/x/fe2b

Nem a negyedik hiányzik? 
Most meg már a 4. hiányzik 
Előbb még a 3. nem jött be 
www.href.hu/x/fe2b

Remélem nem kavarnak be valamit, már kezdtem beleélni magam 
Szerintem kihagytak egy kérdést, mert a cetlimen is 9 válasz van. Ja a töltős kérdés hiányzik.
[ Szerkesztve ]
Nálam ez a megoldókulcs:
10: A
9: C
8: C
7: B
6: D
5: C
4: C
3: B
2: D
[ Szerkesztve ]
www.href.hu/x/fe2b

Nálam is ez. 
Az első kérdés nem számít mert azzal kerültél be.
Szóval 2-10 az összesen 9 kérdés
www.href.hu/x/fe2b

Na most írtak, hogy nyertem, hamarosan eredményhírdetés. 
Gratula! Örülök a sikerednek, bevallom irigyelek
de jó hogy egy honfitárs hozta el az első díjat! 
Gratula 
[ Szerkesztve ]
www.href.hu/x/fe2b

Kösz szépen! Lesz még egy pár játék, lehet még nyerni.
Egyébként elég nagy volt a magyar létszám, látszik, hogy agyban verhetetlenek vagyunk! 
A cikk készítőének üzenem hogy van D válaszlehetőség is :P
www.href.hu/x/fe2b
Akkor most felraksz pár hirdetést Hardverapróra 
Allure Arctic Coolng bazárja! 
Amúgy hogy léptek veled kapcsolatba?
[ Szerkesztve ]
www.href.hu/x/fe2b

Még az is meglehet! 
Chaten.
[ Szerkesztve ]
Én is nyertem!!!

www.href.hu/x/fe2b

Na, mit? 

Mostmár látom, gratula! Ki vagy függesztve, vazzeg! 
Ahogy nézem eléggé szar árak vannak az AC weboldalán. az itthoni árakhoz képest kb 30%-al drágább :\
www.href.hu/x/fe2b
Meg brutál postaköltség is rájön :S
Kérnünk kéne hogy a helyi disztribútornál vehessük át a termékeket, hogy ne keljen postázni
www.href.hu/x/fe2b

Ezt a postaköltség dolgot hol olvastad? Neked küldtek már mailt?
Ha a weboldalon rendelni próbálsz, akkor tegyél be pár dolgot a kosárba, utána menj bele a kosárba, és írja a postaköltséget. Beleteszek egy procihűtőt, és rájön 30-40$ postaköltség!
www.href.hu/x/fe2b

De szerintem azt állják, vagy nem? Én sem tudok még semmit, mert még nem jött e-mail.
szerintem írjunk nekik hogy had vehesük át a helyi forgalmazótól. Meg a végén neked még vámot is kell fizetni ha ilyan nagy értékben kapsz cuccokat.
www.href.hu/x/fe2b

Én benne vagyok, de szerintem ők nem lesznek benne. Egy próbát megér, de nekem elég szar az angolom(németet tanultam), ha megfogalmazod a kérdést majd feltehetem, ha küldik a mailt. 
Írtam nekik egy levelet, provátban elküldöm hogy mit.
www.href.hu/x/fe2b
(#47) easy...rider válasza easy...rider (#46) üzenetére
Jött e-miail. Nem arra válaszoltak amit kérdeztem, csak megerősítés hogy nyertem. azt nem írták hogy a postaköltséget is bele kell számolni, szóval hátha anélkül.
Mert azt írta hogy az MSRP alapján költhetjük el. Ez meg az ajánlott fogyasztói ár, ami ott van a termékeknél a jobb felső sarokban.
www.href.hu/x/fe2b

Bocs a kimaradásért, áramszünet volt :S Szinte biztos, hogy nem kell fizetni postaköltséget, elég hülyén nézne ki. Nekem is megjött az e-mail. Szerintem ez a hazai forgalmazó ötlet nem fog bejönni. Az lenne a legjobb, hogyha EU-n belül lenne valahol raktáruk és onnan küldenék vámunió miatt. Ha csak Hong Kong-ból tudják küldeni akkor meg ha termékmintaként küldik talán megúszhatom a vámot. Mindjárt utánanézek.
ez a termekminta dolog jo otletnek tunik. de meglatjuk hogy lesz. remelem igazad van
www.href.hu/x/fe2b

A postaköltséget tuti, hogy állják, olyat nem hallottam még, hogy egy nyeremény postaköltségét a nyertesnek kellett volna állnia. Annak kellene utánakérdezni, hogy az EU-n belülről nem-e tudják postázni, mert ha megvámolnak, nekem fizetni kell kb.50-60 kilót.