Újabb zsebprojektort virít az Acer a K130 személyében

Az Acer a piko projektorok termékcsaládjának egyik legelkötelezettebb gyártója. Az első időszaktól kezdve ott vannak a színtéren, és folyamatosan újabb és újabb darabokkal frissítik kínálatukat. A mostantól Magyarországon is elérhető K130 technikai specifikációit elnézve, pedig kézzelfoghatónak tűnik a fejlődés.

Acer K130
Acer K130

A fényerőt például sikerült már egészen 300 ANSI Lumenig kitolni. Ez ugyan még mindig nem éri el egy átlag asztali projektor szintjét, de már jóval több, mint a régi darabok "pislákoló" 50-70 ANSI Lumenje. A modell maximum 1280x800 képpont (WXGA) megjelenítésére képes a Dynamic Black technológiával létrehozott 10000:1 kontrasztarány mellett.

Elhelyeztek rajta többek között egy HDMI csatlakozót, USB-portot és került rá egy SD kártyaolvasó is. Rendelkezik saját multimédia lejátszóval, így képes a külső meghajtón vagy memóriakártyán található média állományok közvetlen megjelenítésére. Az opcionális USB vezetéknélküli adapter révén akár okostelefonról vagy tabletről is vetíthet vezeték nélkül a Mobishow vagy azzal egyenértékű alkalmazás segítségével. 3D DLP ready eszközről van szó, azaz képes a háromdimenziós tartalmak megjelenítésére is – passzív technológiát használva.

Acer K130
Acer K130

A kevesebb, mint egy kilogramm súlyú 14 cm széles, 11,6 centi magas, illetve 4 centiméter vastag termék ára nagyjából 140 000 forint körül alakul.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés