- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
kovsol
titán
-
kovsol
titán
válasz sajtee #31584 üzenetére
Amúgy visszatérve erre, hogy nem reálisak a játékok, én amúgy is eladom a megunt gamekat így hiába van rajt a listámon a játékok töredéke sincs meg már. Acsik meg csak azok érdekelnek amik miatt érdekesebb lesz a játék, de ha nem jön össze nem fogom ezért 5x újrajátszani a játékot.
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
válasz sajtee #31592 üzenetére
Én a legtöbb játékot nem is a kihívás miatt játszom, hanem a történet és a játékélmény miatt. Számomra az nem élmény ha fölöslegesen szívatom magam azért, hogy nehezebb legyen a játék. Az ilyen keressünk meg x dolgot azt még szeretem, mert akkor körbe járom rendesen a pályát és jól körülnézek miatta, ebben látok még értelmet valamennyire.
GoW1 coop valamikor ? act3 -t betolhatnánk ma
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
StLui
veterán
válasz sajtee #31811 üzenetére
nekem mindegy hol van, nem játszom pc-n, az előzőt részt még próbáltam telepíteni 1-2éve de már azzal sem bírt a gépem, azt hiszem fel sem települt, már kiírta, hogy kevés.
Ja és tényleg, honnan tudod hol van mikor még ki sem jött és az előző rész meg sem jelent boxra, tehát még abból sem lehet következtetni ?
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
wertigo1984
őstag
válasz sajtee #32107 üzenetére
Pedig jónak tűnik (legalábbis videók alapján), de így akkor felejtős. És a Prototype2? (majd mostanában valamikor asszonnyal m1ünk vásárolni odaátra, aztán van néhány game amit be kell szerezzek)
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
mephi666
nagyúr
válasz sajtee #32387 üzenetére
vannak benne más autók meg néhány pálya, ami nem került bele a 4. részbe: pl new york... ja és egyelőre csak a 3-ban vannak porsche néven porschék ...de az is igaz, hogy a 3. részt már október óta nem vettem elő én sem (pedig 15pontnyi acsi hiányzik és jó lenne egyszer azokat is begyűjteni)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
pzstm
titán
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz sajtee #32505 üzenetére
Próbáltam már,h kiveszem a lemezt és be is igazolódott az állításom,szinte néma lett a gép...tuti,h pörög benne 10perc után is a lemez.
Más: Egy monitorom van és azzal használom a boxot is meg a PC-t is..A monitoron csak Dport van HDMI nincs így HDMI to DVI-al használom.Az oké,de gondoltam hangot is szerválni kéne az 5.1-emre is rá szeretném kötni...
A kérdés milyen kábelt kel vegyek,h össze tudjam kötni DVI-ra a monitorom és a hangot az 5.1-emre?6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
-
MasterMark
titán
válasz sajtee #32667 üzenetére
Már írtam, még nem válaszoltak... (AC-vel már egyszer beszívtam, hogy nem írtam nekik.)
bLaCkDoGoNe-nak küldtek ugyanígy sima műanyag tokosat steelbook helyett, azt mondta már nincs és nem is lesz nekik steelbook kiadás... (De a leírásban azért benne van... [link])
Remélem azért hátha van már nekik, vagy valamivel kárpótolnak. Még ki sem bontottam, hátha kicserélik.
más: Őstag lettem juhéé. Nah megyek mindjárt csináltatok egyedi avatart.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Kroni1
veterán
válasz sajtee #32836 üzenetére
szerintem meg jo.. csajom se volt sose rajongo, en se de neki is bejon, azt mondja h jobb tortenetben kardozni menekulni, lovoldozni stb. mint pl. a sportjatekokban mindig ugyanugy.. es en is igy erzem! a podracing se rossz, valtozatosak a feladatok is a carrierben. lehetne sokkal jobb is, foleg hogy ennyit dolgoztak vele, de tenyleg az egyik legjobb kinect game! mondom ugy hogy csak kolcsonkaptam a sok lehuzas miatt de ugy dontottunk h megvesszuk!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Microsoft Excel topic
- BestBuy topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs