Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz DrKapocs #19710 üzenetére

    Megértelek, hogy megtartottad, én is gondolkoztam rajta anno, és ha cserélgeted az akksikat, akkor még pár évig ki is szolgál a masina. Ha nem lett volna 2 (saját + céges) telefonom annakidején, akkor lehet, hogy én is meghagytam volna, de 3 teló már tényleg felesleges. Én végül a pár évenkénti csere-bere mellett döntöttem, így most sajátként egy Note 5-öst nyúzok, évek óta, nagy megelégedéssel (előtte meg egy Redmi 4X-et használtam, az is király kis készülék volt). Sztem egy darabig még megmarad, aztán ha lehet kapni 25e Ft környékén karcmentes állapotú Note 8T-t, akkor lehet, hogy arra váltok. Egyéb típusokkal most nem vagyok képben, de köszi a tippet, ránézek a Realme-re! 30 ezer Ft körül van nálam az ingerküszöb telefonok terén, ennél többet egyszerűen nem vagyok hajlandó kiadni arra, hogy kisebb legyen a kijelző kávája és hogy egy kicsit jobb fényképezőhöz jussak (ezeken felül csak az NFC hiányzik, az sem nagyon, és a Note 5 kamerája is nagyon rendben van).

    Korábban én is bt receiverrel használtam egy normál hangfalat, a mai napig megvan, de aztán nagyon olcsón tudtam venni egy nagyobb és egy kisebb bluetoothos hangcuccot, azóta ezeket használom (a kisebbre vezetékesen csatlakozik a monitorom és bt-on egy tablet vagy a telóm, a nagyobbra pedig optikán a nappaliban lévő TV és bt-n nagyritkán valami más). Szóval egyetértek: nem vagyok egy vájtfülű zenehallgató, de én sem szeretem a telók/tabletek dobozhangját. Még a legjobbak sem érnek fel egy normálisabb kis hangfalhoz.

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast tabletek (P26T, M40 Plus, M50) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák