- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem várható egyhamar saját EUV-s berendezés Kínától
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- Októbertől javul a Windows 11 biztonsága, de többen nem fognak neki örülni
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztrofotózás
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
A pc-n fut egy teljes értékű Windows + kismillió process, ezért ugyanaz a hardver nem lesz elég.
Kapásból a 8 giga ram már harmatgyenge ott. Ugyanabból a (vagy sokkal gyengébb) gpu-ból többet tudnak kihozni konzolon, lásd anno X360 Forza 4. De ezek annyira alap dolgok, és annyira nem vagy hajlandó megérteni, hogy kár is folytatni.Tehát akkor a PC nem alkalmas játékra? Az alap dolog, hogy a ram és a proci 4K-ban szinte semmit nem számít. Ennyit arról, hogy nem elég a 8 giga ram.
(#162) lofagi: Azzal a különbséggel, hogy az itt tesztelt videokártya 60%-al gyengébb az általam linkeltnél. Egybéként Linusék is a gaming pc-t ajánlják, pedig a One X megjelenése idején még nem lehetett hasonló teljeseítményű gépet építeni annyiért.
-
lofagi
addikt
-
Zedz
addikt
-
lmno
őstag
Az amatőr dolog amit ti csináltok. Nem értetek hozzá, de kötekedtek. Én sem megyek oda egy biológiai fórumra kötekedni a korona vírussal kapcsolatban. Checkerboard renderingen kívül (ami kiváltható RIS-el) kb. ugyanolyan képminőséget kapsz, mint egy 4K medium beállítás 30 fps-re lockolva, mivel az architektúra nem különbözik már annyira, mint régen PC és konzol között.
A pc-n fut egy teljes értékű Windows + kismillió process, ezért ugyanaz a hardver nem lesz elég.
Kapásból a 8 giga ram már harmatgyenge ott. Ugyanabból a (vagy sokkal gyengébb) gpu-ból többet tudnak kihozni konzolon, lásd anno X360 Forza 4. De ezek annyira alap dolgok, és annyira nem vagy hajlandó megérteni, hogy kár is folytatni. -
wjbhbdux
veterán
most ha meggyőztitek egymást hogy 2 sörrel olcsóbb valaki platformja akkor ő lesz a nyertes? és mit nyer, a másik eladja a gépét?
-
Zedz
addikt
Az amatőr dolog amit ti csináltok. Nem értetek hozzá, de kötekedtek. Én sem megyek oda egy biológiai fórumra kötekedni a korona vírussal kapcsolatban. Checkerboard renderingen kívül (ami kiváltható RIS-el) kb. ugyanolyan képminőséget kapsz, mint egy 4K medium beállítás 30 fps-re lockolva, mivel az architektúra nem különbözik már annyira, mint régen PC és konzol között.
Nem értetek hozzá, de kötekedtek.
Annyira azert igen, hogy tudjam, a PS4 elonye nem a hardverben van, hanem az alacsony szintu grafikus API-ban. Hogy ertsd: azonos feladat egy PS4-en gyorsabban fog lefutni, mint egy hasonlo erovel rendelkezo PC-n. Feltetelezve azt, hogy a PC-s port jol van optimalizalva. -
törölt tag
Sima PS4-ről volt szó 85-100-ért, nem Pro-ról.
-
hajbel
addikt
Amator dolog 1:1 osszehasonlitani a nyers szamitasi kapacitast.

Az egy dolog, hogy 100 ezerert egy "fizikailag" erosebb gepet kapsz hasznaltan mint egy PS4, de penzben mernek fogadni ra, hogy az altalad linkelt gepen rosszabbul futna a Horizon, mint a 85 ezres PS4-en. De szerintem itt hagyjuk is abba.Az amatőr dolog amit ti csináltok. Nem értetek hozzá, de kötekedtek. Én sem megyek oda egy biológiai fórumra kötekedni a korona vírussal kapcsolatban. Checkerboard renderingen kívül (ami kiváltható RIS-el) kb. ugyanolyan képminőséget kapsz, mint egy 4K medium beállítás 30 fps-re lockolva, mivel az architektúra nem különbözik már annyira, mint régen PC és konzol között.
-
törölt tag

Az egy dolog, hogy 100 ezerert egy "fizikailag" erosebb gepet kapsz hasznaltan mint egy PS4, de penzben mernek fogadni ra, hogy az altalad linkelt gepen rosszabbul futna a Horizon, mint a 85 ezres PS4-en. De szerintem itt hagyjuk is abba.Főleg, hogy még mindig hasznàlt PC-vel akar igazat adni magànak.
-
Zedz
addikt
Szépen leírtam, hogy annyiért jobb minőségben tudod élvezni a játékokat. Használt pc vs használt ps4 100-ért. Az általam linkelt 5 másodperc alatt talált PC one x erősségű, azaz a ps4-nél alapon UV és OC nélkül 32%-al erősebb a ref gpu. Azóta találtam egy másikat, ami már 37%-al erősebb csak GPU-ban és 1 év garancia van rá.

Az egy dolog, hogy 100 ezerert egy "fizikailag" erosebb gepet kapsz hasznaltan mint egy PS4, de penzben mernek fogadni ra, hogy az altalad linkelt gepen rosszabbul futna a Horizon, mint a 85 ezres PS4-en. De szerintem itt hagyjuk is abba. -
törölt tag
Szépen leírtam, hogy annyiért jobb minőségben tudod élvezni a játékokat. Használt pc vs használt ps4 100-ért. Az általam linkelt 5 másodperc alatt talált PC one x erősségű, azaz a ps4-nél alapon UV és OC nélkül 32%-al erősebb a ref gpu. Azóta találtam egy másikat, ami már 37%-al erősebb csak GPU-ban és 1 év garancia van rá.
Hol 100 egy hasznàlt PS4?
-
hajbel
addikt
De akkor miért szálltál bele ebbe a vitába?
Nem vitazok, csak megallapitottam egy tenyt, hogy PC-n nem biztos, hogy jo lesz a port, illetve ha valaki olyan minosegben akar jatszani rajta mint egy PS4-en, akkor melyebben kell a zsebebe nyulni. Erre jottel Te, aki szerint sokkal olcsobb egy hasonlo kaliberu PC.Valaszt meg mindig nem sikerult adnod, de nem gond, nem is fogsz tudni.
-
Zedz
addikt
De akkor miért szálltál bele ebbe a vitába?
Nem vitazok, csak megallapitottam egy tenyt, hogy PC-n nem biztos, hogy jo lesz a port, illetve ha valaki olyan minosegben akar jatszani rajta mint egy PS4-en, akkor melyebben kell a zsebebe nyulni. Erre jottel Te, aki szerint sokkal olcsobb egy hasonlo kaliberu PC.Valaszt meg mindig nem sikerult adnod, de nem gond, nem is fogsz tudni.
-
törölt tag
-
Deck
titán
A hardver kora mindegy, az alap feltevesed az volt, hogy sokkal olcsobb egy olyan kaliberu PC, ami kepes a Horizont elvinni, mint egy PS4. Deck forumtars szerint van 85-ert is PS4, szoval az allitasod egyre gyengebb labakon all.
En nem vagyok egy nagy szamitogep guru, de az altalad linkelt konfigok meg az en gepemnel is gyengebbek, es az en kartyam (GTX1070) sem ajanlott meg 4k-ra. Azert irom a 4k-t, mert a One X es PS4 Prok viszont 4k outputot is tudnak.
Nem csak szerintem, mert tényleg annyi

-
hajbel
addikt
-
törölt tag
Én meg azt nem értem, hogy miért hasznàlt PC àrral akarod bizonygatni az igazad, mikor újkori àrat kértek. Tehàt most 2020-ban bemész a boltba és 85-100-ból rakj össze egy HZD kompatibilis PC-t.
-
hajbel
addikt
A hardver kora mindegy, az alap feltevesed az volt, hogy sokkal olcsobb egy olyan kaliberu PC, ami kepes a Horizont elvinni, mint egy PS4. Deck forumtars szerint van 85-ert is PS4, szoval az allitasod egyre gyengebb labakon all.
En nem vagyok egy nagy szamitogep guru, de az altalad linkelt konfigok meg az en gepemnel is gyengebbek, es az en kartyam (GTX1070) sem ajanlott meg 4k-ra. Azert irom a 4k-t, mert a One X es PS4 Prok viszont 4k outputot is tudnak.
Jól látod, egyáltalán nem vagy számítógép guru. De akkor miért szálltál bele ebbe a vitába?
-
Zedz
addikt
Ha árulnak valahol 7 éves hardwaret újan, akkor lehet értelme a felételednek. Én a használt ps4 proról és a használt asztali gépről beszéltem. Ez a konfig PS4 PRO szint 75-ből, ez pedig Xbox One X 100-ból. Utóbbin RIS is elérhető, amivel a konzolos checkerboard rendering kiváltható, tehát nagyjábó one x minőségben élvezhetőek a játékok egy használt ps4 pro áráért.
-
hajbel
addikt
Ha árulnak valahol 7 éves hardwaret újan, akkor lehet értelme a felételednek. Én a használt ps4 proról és a használt asztali gépről beszéltem. Ez a konfig PS4 PRO szint 75-ből, ez pedig Xbox One X 100-ból. Utóbbin RIS is elérhető, amivel a konzolos checkerboard rendering kiváltható, tehát nagyjábó one x minőségben élvezhetőek a játékok egy használt ps4 pro áráért.
-
Deck
titán
-
Zedz
addikt
használt vagy új?!
Uj PS4 500GB 99 890 Ft jelenleg.
Szoval legyen uj, beviteli periferiaval ha szigoruak vagyunk, mert egy uj PS termeszetesen azt is tartalmazza. -
- = Zk = -
félisten
-
törölt tag
-
Zedz
addikt
(#133) Szakiii: Ugyanez volt. Meg is fogadtam, hogy többé nem rendelek elő játékot. Pedig a GTA V jó volt.
(#132) Zedz: Ebben. Az r9 280x-et 17-ért hozzádvágják, 100 alatt biztosan kihozol egy konfigot, ami minden tekintetben jobb a jaguárnál. A PS4 Pro használtan 100 ezer és imádkozhatsz, hogy kibírja még 1-2 évig.
Go on.
Rakj ossze nekem egy gepet ami 100 alatt van es vinni fogja a horizont. Persze itt feltetelezzuk azt is, hogy a port minosege tokeletes es ugy optimalizalt mint ahogyan a PS4-es tarsa.
-
hajbel
addikt
-
törölt tag
-
hajbel
addikt
-
törölt tag
(#133) Szakiii: Ugyanez volt. Meg is fogadtam, hogy többé nem rendelek elő játékot. Pedig a GTA V jó volt.
(#132) Zedz: Ebben. Az r9 280x-et 17-ért hozzádvágják, 100 alatt biztosan kihozol egy konfigot, ami minden tekintetben jobb a jaguárnál. A PS4 Pro használtan 100 ezer és imádkozhatsz, hogy kibírja még 1-2 évig.
Màr PS5 megjelenésekor nem lesz rà ex cím, szóval felesleges.
-
hajbel
addikt
Egyébként red dead-et én is behúztam előrendelésbe a nagy hype miatt és annyira nem jött be hogy valami eszméletlen és kiment ablakon 23 ezer
mivel pcm nincs és eleve ott nincs ez a game ezért nem volt opció az "előpróba" de ha ciki ha nem, tudtam volna számomra sokkal jobban tetsző játékra vagy játékokra költeni..(#133) Szakiii: Ugyanez volt. Meg is fogadtam, hogy többé nem rendelek elő játékot. Pedig a GTA V jó volt.
-
Szakiii
addikt
Nálam a GTA V volt ilyen. Év játéka díjak, mindenki áradozott róla, én pedig még szeretem is az open world játékokat... A játékidő 90%-ban azt éreztem, hogy ez valami borzasztó, töröltem is a a francba pár óra után.
RDR kettőt megnézném szívesen, de tört verzió nincs, a Rockstar név pedig nálam nem garancia semmire
Videó sem mérvadó nálam, van, amiket szeretek nézni, de játszani nem lennék hajlandó.
Mondjuk nem mintha lenne rá időm
Kellene pár hét otthoni karantén, hogy legalább picit utolérjem magam. Egyébként red dead-et én is behúztam előrendelésbe a nagy hype miatt és annyira nem jött be hogy valami eszméletlen és kiment ablakon 23 ezer
mivel pcm nincs és eleve ott nincs ez a game ezért nem volt opció az "előpróba" de ha ciki ha nem, tudtam volna számomra sokkal jobban tetsző játékra vagy játékokra költeni.. -
Zedz
addikt
Lol, melyik univerzumban?
-
törölt tag
-
Hopkins95
addikt
-
törölt tag
-
hajbel
addikt
A legalacsonyabb ára az ultinak azt hiszem 50EUR volt. Ha úgy nézem nem sok, a BL3-at is annyiért vettem most
És sok jóra attól sem számítok.
Majd ha egyszer utolérem magam akkor adok neki egy esélyt.
Ha szereted a zs kategóriás akció filmeket Dolph Lundrennel, akkor tetszeni fog.
-
lmno
őstag
-
Shadowguard
senior tag
A legalacsonyabb ára az ultinak azt hiszem 50EUR volt. Ha úgy nézem nem sok, a BL3-at is annyiért vettem most
És sok jóra attól sem számítok.
Majd ha egyszer utolérem magam akkor adok neki egy esélyt.
-
VágniValó
addikt
Nálam a GTA V volt ilyen. Év játéka díjak, mindenki áradozott róla, én pedig még szeretem is az open world játékokat... A játékidő 90%-ban azt éreztem, hogy ez valami borzasztó, töröltem is a a francba pár óra után.
RDR kettőt megnézném szívesen, de tört verzió nincs, a Rockstar név pedig nálam nem garancia semmire
Videó sem mérvadó nálam, van, amiket szeretek nézni, de játszani nem lennék hajlandó.
Kellene pár hét otthoni karantén, hogy legalább picit utolérjem magam. RDR2-tol ne felj, eddig eletem jateka a Mass Effect trilogia mellett. A jatekipar Breaking Bad-je.
-
törölt tag
Kellene pár hét otthoni karantén, hogy legalább picit utolérjem magam. PC-re nem kap 50%-ost? Màr nem tudom hanyadik alkalommal làtom annyiért. Be is húztam az Ultit. Megérte minden centjét.
-
Shadowguard
senior tag
"Én pl. úgy vagyok vele, ami annyira nagyon érdekel, megveszem teljes áron"
Én is, de legutóbb amikor átmenetileg warezoltam, az elővigyázatosságból volt. Nagyon tetszett a hangulata, színvilága a Metro Exodusnak, de ahogy néztem a gameplay-eket valahogy kétkedni kezdtem. Virágbolti változatra ránéztem, gondoltam ha bejön veszem is meg. Nos, 2 nap és bruttó 4 óra után rájöttem, hogy 'nekem ez nem kell, tulságosan fogja a kezem a játék és kiszámítható' Úgyhogy töröltem is és azóta se vettem meg.
Ez egy egszeri dolog volt, minden másom eredeti.
Kellene pár hét otthoni karantén, hogy legalább picit utolérjem magam. -
Hopkins95
addikt
Én is, de legutóbb amikor átmenetileg warezoltam, az elővigyázatosságból volt. Nagyon tetszett a hangulata, színvilága a Metro Exodusnak, de ahogy néztem a gameplay-eket valahogy kétkedni kezdtem. Virágbolti változatra ránéztem, gondoltam ha bejön veszem is meg. Nos, 2 nap és bruttó 4 óra után rájöttem, hogy 'nekem ez nem kell, tulságosan fogja a kezem a játék és kiszámítható' Úgyhogy töröltem is és azóta se vettem meg.
Ezzel nekem nincs bajom, ezt egyszer már valamikor írtam. Bár ugye itt is van már refund lehetőség, ha 2 óránál kevesebbet játszottál vele, GoG-on meg már 30 napos refund policy van, ami nagyon kemény. Szóval én őszintén mondva már arra sem veszem a fáradtságot, ha ki akarom próbálni a játékot, hogy külön letöltsem, mert olyan jó lehetőségek vannak rá. De mint mondtam, ezzel alapvetően nincsen gond szerintem.

-
VágniValó
addikt
Nem, ez rossz hozzáállás.
Igen is ha tudod hogy valakinek jár, akkor az úgy dukál, hogy kifizeted neki, még akkor is, hogy ha először nem akar pénzt elfogadni. Mert különben az ilyenekből lesznek a haszonleső emberek és azokat pedig ki nem állhatom.Amúgy meg ki mondja, hogy vedd meg mindegyik játékot day 1 60 Euróért? Én pl. úgy vagyok vele, ami annyira nagyon érdekel, megveszem teljes áron. Ami nem, várok pár hónapot és valami akcióban veszem meg kicsit később.
Meg a másik, a gyakran 1 Eurós Gamepass korában szerintem nincs értelme tovább torrentezni.
-
Hopkins95
addikt
Nem, ez rossz hozzáállás.
Igen is ha tudod hogy valakinek jár, akkor az úgy dukál, hogy kifizeted neki, még akkor is, hogy ha először nem akar pénzt elfogadni. Mert különben az ilyenekből lesznek a haszonleső emberek és azokat pedig ki nem állhatom.Amúgy meg ki mondja, hogy vedd meg mindegyik játékot day 1 60 Euróért? Én pl. úgy vagyok vele, ami annyira nagyon érdekel, megveszem teljes áron. Ami nem, várok pár hónapot és valami akcióban veszem meg kicsit később.
Meg a másik, a gyakran 1 Eurós Gamepass korában szerintem nincs értelme tovább torrentezni.
-
Szakiii
addikt
Hát a nekem jár hozzáállás az sehol nem fér bele ez egyértelmű
, csak arra akartam rávilágítani hogy a pc fronton a warez mindig kiesés és mindig lehet vele kalkulálni mert lesz aki nyomja. -
törölt tag
Én is csinàltam míg mustàros voltam, és nem dolgoztam. Nem azzal van baj, hogy csinàlja valaki, hanem az ilyen-olyan kifogàsokkal, mikor lenne rà keret, meg a nekem jàr hozzààllàssal.
-
Szakiii
addikt
Gondoltam hogy ilyen példával jön majd valaki, de ha nem kell neki fizetni ne mondja nekem senki hogy 10ből nem lenne pár ember aki nem fizetne. Én mint mondtam nem is nagyon játszok de nem élek álomvilágban
. Bár még psen el el vagyok időnként. -
törölt tag
Ciki persze, de mondjuk 20 db 60 euros jateknal is ciki? Nincs pcm, munkára van laptopom csak wowozok ami ugye eleve fizetős, de meg tudom érteni ha valaki megkerüli itthoni helyzeteket nézve. Tudom tudom támogatni kell őket stb. biztos vagyok benne hogy ezzel nem is lenne probléma ha tényleg ciki lenne nem csak rámondanák hogy ciki hisz gépre tellett, sajnos nem ciki 20*60 euron sporolni mert számít sokaknak.
De ciki, mert azzal a 60€-s jàtékkal dolgoztak. Megveszem a hàzat, de a burkolónak màr nem fizetem ki a munkàjàt, mert elfogyott a zseton?
-
Szakiii
addikt
OW_Zoli beszélt róla az egyik Othersideban talán, hogy a Sony valószínű szondázza a PC platformot, hogy mekkora igény lehet régebbi Playstationos játékok kiadására a platformon...
(#32) Scholes9
(#34) Szakiii Azért az elég ciki, ha valakinek van pénze többszáz Eurós PC-re, de nem tud megengedni magának egy 60 Eurós játékot, nemde?
Ciki persze, de mondjuk 20 db 60 euros jateknal is ciki? Nincs pcm, munkára van laptopom csak wowozok ami ugye eleve fizetős, de meg tudom érteni ha valaki megkerüli itthoni helyzeteket nézve. Tudom tudom támogatni kell őket stb. biztos vagyok benne hogy ezzel nem is lenne probléma ha tényleg ciki lenne nem csak rámondanák hogy ciki hisz gépre tellett, sajnos nem ciki 20*60 euron sporolni mert számít sokaknak.
-
hajbel
addikt
Nem natív 4K volt, custom checkerboard megoldást használtak amit egyébként nem veszel észre,ha a DF nem mondja meg

A többiben nincs igaza csórinak
Attól még natív 4K az output. Nincs olyan játék amiben minden textúra 4K, tehát ilyen tekintetben akkor nincs is 4K játék.
-
VágniValó
addikt
-
myckey
veterán
-
ted_tris
tag
-
ted_tris
tag
Aha ezt egy 12 evesnek mondod talan meg el is hiszi.
Nyilvanvaloan nem igy van.
A ps4 pro eleve nem tud nativ 4k-t mert nem eleg hozza a memoria busz a gpu fele.
#104: miben is nincs igazam?
A plusz bevetelben a sonynak?
Pedig egyertelmu, hogy errol szol.
A 59.99-69.99 es arban? Ezt boritekoljuk jo, es visszterunk ra ha megkapta az arcetlitEs latszott az.
Meg a neha beszakado 20-ra zuhano fps is a gazturbina hutes mellett.#105:
En is mivel rendszeresen nezem. -
törölt tag
-
Deck
titán
"Horizon Zero Dawn Complete Edition, amely az alapjáték mellett tartalmazni fogja a The Frozen Wilds bővítményt is."
Ujra 59.99-69.99 ert.
Ez itt a lenyeg.
Draga a studio fentartasa a sonynak.
Mar ps-en se jott be ez a game.#24
Az biztos.
Odabaszott a felskalazas ...#82.
Meg a nagy lof.szt.
Ez igy boszme meretu kamu.
3-4 honap utan kb. 10-15 maximum.
Ha jol fogy akkor kb. egy ev utan szoktak 30-40-et.Nem, nincs igazad. Csak tudom, hogy vannak az akciók PS Store-ba..
-
hombre[EU]
nagyúr
-
hajbel
addikt
"Horizon Zero Dawn Complete Edition, amely az alapjáték mellett tartalmazni fogja a The Frozen Wilds bővítményt is."
Ujra 59.99-69.99 ert.
Ez itt a lenyeg.
Az biztos.
Meg a nagy lof.szt.
Ha jol fogy akkor kb. egy ev utan szoktak 30-40-et.Kár, hogy nem volt felskálázva, mégcsak dinamikus rezolúcuió sem volt. Végig betonstabil 4k30 fps.
-
- = Zk = -
félisten
ugyanez volt az xboxnál is 4 éve vagy mikor nyitottak PC-re.
bevallom, nekem ez nagyon bejött... örültem neki nagyon. most sem bánom, teszem hozzá... az egér+bill kombót is sejtettem, hogy meglépi valamelyik "Firma"... de nagyobb összeget tettem volna az MS-re anno ez ügyben... -
törölt tag
Ujra 59.99-69.99 ert.
Ez itt a lenyeg.
Az biztos.
Meg a nagy lof.szt.
Ha jol fogy akkor kb. egy ev utan szoktak 30-40-et.Jól megmondtad a tutit.
-
ted_tris
tag
Ujra 59.99-69.99 ert.
Ez itt a lenyeg.
Az biztos.
Meg a nagy lof.szt.
Ha jol fogy akkor kb. egy ev utan szoktak 30-40-et. -
Rodi 4.80
senior tag
Magyarosítàsban lesz ostor, betyàr bajusz, meg matyó hímzés?

Ez nem is kérdés. Lesz magyar mod is, a boss fightok a Puskás arénában lesznek ahová pótlóbusszal kell eljutni Kelenföldről, Balmazújvároson keresztül. Útközben kempingbiciklis nindzsák, meg néha le kell darálni outpostokat (vasútállomás, utasellátó, művház). -
Rodi 4.80
senior tag
Azért PS4 Pro-n 4K TV-n is odab@szott rendesen.

Teljesen más képi világa volt, mint sima PS4-en.
Azért a hangzás se volt kutya a Pro-n, ha vágod miről beszélek
Azt hittem egy helikopter készül felszállni a nappaliban.
-
Rodi 4.80
senior tag
-
hajbel
addikt
-
.LnB
titán
Elképzeltem ahogy átléped az ország határt (kifele), és teljesen átszellemültél. Mert te már nem "otthon" vagy. Milywn csodákra képes egy képzeletbeli határvonal nem?
-
hajbel
addikt
Majd felnōnek...egyszer...talán, azért reménykedjünk

Nem sok az esély rá. A legtöbb ember otthon úgy gondolkozik, hogy dögöljön meg a szomszéd lova. Mondjuk az irodás videót nem hanggal néztem, de az állapotok alapján Pakisztán. Azok is detto.
-
hombre[EU]
nagyúr
-
törölt tag
4 év alatt kihevertük, engem meg sosem zavart.
Itt is majd szépen lenyugszanak. Mondjuk a Death Stranding-ért nem kàr, mert szar kommentnél azért ràncoltam a szemöldököm rendesen. -
.LnB
titán
Jaaa eztvaz xbox-os részt wes elfelejtette eddig említeni.
Jah azt a tweetet már linkelte is. Mániája ez a PS-esek irigyek téma. -
wjbhbdux
veterán
twitteren terjed egy video ahol szétverte a szobáját és a playstaionjét egy elárult rajongó, és sokan mellé álltak, ahogy ilyenkor szokás már kapják a halálos fenyegetéseket a fejlesztők..
ugyanez volt az xboxnál is 4 éve vagy mikor nyitottak PC-re.
-
.LnB
titán
-
myckey
veterán
-
törölt tag
Beleolvasgattam màs hírportàlok kommentjeibe. Ennyi irigy besavanyodott embert lyesszusom... #KabbeSony #PCMustàrRace #Megingottabizalom.
-
Sirandrish
legenda
-
törölt tag
Fuu bakker, tényleg ennyi jött le belőle?

Akkor legyen 21...
Amúgy PC-n olcsóbb, PS-en meg felezve pont 11-12K szóval nah
Nem amúgy, értettem. Ha csak 12k lenne minden Day1 akkor mindent Day1 vennék.
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Deck
titán
-
törölt tag
Engem nem érdekel ha valaki Warezol. Én tudom magamról hogy évek óta csak legális szoftvereket használok PS, PC és Nintendo fronton is.
Engem az bosszant (az viszont nagyon) amikor valaki még büszke arra hogy gyakorlatilag meglopja a fejlesztőket, foggal körömmel ragaszkodik az "igazához", és még ő érzi magát megbántva ha esetleg megemlíted neki hogy amúgy több száz ember több ezer órányi munkáját veszi azzal semmibe!
A kedvencem amikor 3-500K-s PC mögül böfög be a gyerek hogy "há nehogymá 12K-t kiaggyak egy játéké dikk"...
Lopja el! Csak legalább kussoljon!12k mikor volt? Most 21 az alapàra ha Day1 körül veszed. 6 hónap utàn befigyelhet egy 50%-os, ha van az embernek türelme hozzà.
-
Sirandrish
legenda
Nem véletlenül hoztam fel. Persze én sem voltam különb régen. De ez mára megváltozott. Évek óta csak legális szoftvereim vannak, támogatva ezzel a fejlesztőket
Az a baj, hogy sokan azt nem fogják fel, hogy valaki ezért keményen megdolgozott, illetve, ha nem venni senki legálisan pl. játékokat, nem is nagyon léteznének játékot egyáltalán
Engem nem érdekel ha valaki Warezol. Én tudom magamról hogy évek óta csak legális szoftvereket használok PS, PC és Nintendo fronton is.
Engem az bosszant (az viszont nagyon) amikor valaki még büszke arra hogy gyakorlatilag meglopja a fejlesztőket, foggal körömmel ragaszkodik az "igazához", és még ő érzi magát megbántva ha esetleg megemlíted neki hogy amúgy több száz ember több ezer órányi munkáját veszi azzal semmibe!
A kedvencem amikor 3-500K-s PC mögül böfög be a gyerek hogy "há nehogymá 12K-t kiaggyak egy játéké dikk"...
Lopja el! Csak legalább kussoljon! -
Scholes9
nagyúr
Nem véletlenül hoztam fel. Persze én sem voltam különb régen. De ez mára megváltozott. Évek óta csak legális szoftvereim vannak, támogatva ezzel a fejlesztőket
Az a baj, hogy sokan azt nem fogják fel, hogy valaki ezért keményen megdolgozott, illetve, ha nem venni senki legálisan pl. játékokat, nem is nagyon léteznének játékot egyáltalán
-
Sirandrish
legenda
-
hajbel
addikt
-
törölt tag
-
hajbel
addikt
-
.LnB
titán
-
VágniValó
addikt
Akkor az RDR 2 mi? 0 sztori, 0 fordulattal, játékmechanikából kifolyólag 0 karakterfejlődés, ráadásul 15 évvel elmaradott storytelling. Lovon ülnek és pofáznak neked végig. Vagy 30 még Arthurnál is jelentéktelen karakter meséli a teljesen jelentéktelen életét. A HZD szerintem alapjában véve egy nagyon jó történet. Ahogy a dolgok kiderülnek a végére, zseniális. Szerintem az egyik, ha nem a legjobb sztori ami játékban idáig volt. Mondjuk vannak gyengébb részek, de ez minden játék esetében így van. A GTA V úgyszintén egy jó történet volt, fordulatokkal, jól elmesélve, belelátva a karakterek lelki világába, fejlődésébe.
-
.LnB
titán
-
hajbel
addikt
-
.LnB
titán
Akkor az RDR 2 mi? 0 sztori, 0 fordulattal, játékmechanikából kifolyólag 0 karakterfejlődés, ráadásul 15 évvel elmaradott storytelling. Lovon ülnek és pofáznak neked végig. Vagy 30 még Arthurnál is jelentéktelen karakter meséli a teljesen jelentéktelen életét. A HZD szerintem alapjában véve egy nagyon jó történet. Ahogy a dolgok kiderülnek a végére, zseniális. Szerintem az egyik, ha nem a legjobb sztori ami játékban idáig volt. Mondjuk vannak gyengébb részek, de ez minden játék esetében így van. A GTA V úgyszintén egy jó történet volt, fordulatokkal, jól elmesélve, belelátva a karakterek lelki világába, fejlődésébe.
!SPOILER!
Igen, a HZD vége... Amikor a pofádba tolja a game, hogy "ja bocs, amit eddig tettél, az amúgy szart se ért". Az tényleg zseniális....
-
Deck
titán
-
hajbel
addikt
Az általános vélekedés a játékról az, hogy mennyire szuper. Nos, én elég veretes Ps-esnek tartom magam. De a HZD nagy csalódás volt. És a sztori miatt. Ötletnek kitűnő, a dizájn is az. De elcseszett. Ebből sokkal többet, és jobban ki lehetett volna hozni. Ettől függetlenül vannak a történetnek jó pontjai, de ha bizonyos dolgokba józan ésszel belegondolsz, például figyeled a karakter jellemfejlődését (ami nonszensz), akkor az elviszi az egész élményt. És nem jó irányba. Ennyit spoiler nélkül. Én úgy jellemeztem, hogy egy robotdínós Barátok közt.
szerk.: Amúgy ahogy írod, a buta, az találó rá.
-
.LnB
titán
-
törölt tag
-
VágniValó
addikt
Az általános vélekedés a játékról az, hogy mennyire szuper. Nos, én elég veretes Ps-esnek tartom magam. De a HZD nagy csalódás volt. És a sztori miatt. Ötletnek kitűnő, a dizájn is az. De elcseszett. Ebből sokkal többet, és jobban ki lehetett volna hozni. Ettől függetlenül vannak a történetnek jó pontjai, de ha bizonyos dolgokba józan ésszel belegondolsz, például figyeled a karakter jellemfejlődését (ami nonszensz), akkor az elviszi az egész élményt. És nem jó irányba. Ennyit spoiler nélkül. Én úgy jellemeztem, hogy egy robotdínós Barátok közt.
Nos akkor majd belebujok az open worldbe es hanyagolom a sztorit.
-
Deck
titán
-
.LnB
titán
-
Hopkins95
addikt
Hát nem is lehet minden
játékolyan unalmas, mint a Death Stranding...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#53) wesder Óvatosan az ilyen videókkal, majdnem a torkomra futott a kávé!

-
.LnB
titán
-
törölt tag
-
VágniValó
addikt
"csudás sztorit"
WUT? Szándékosan csak review videókat néztem, hogy ne spoilerezzek magamnak. Ennyire rossz és buta, vagy 'csak' kiszámítható?
Pc-re is van már november óta RDR2, szóval a léc nálam magasan van
-
.LnB
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
GodGamer5
addikt
Ha igényes lesz a port, akkor lehet én is benevezek rá.
-
.LnB
titán
-
törölt tag
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Magyarországon azért elég mélyen gyökeredzik a kalózkodás (sokan kis korunkban a Pecsában v. más piacon vettük a kiírt játékokat zsebpénzből, évi 1 eredeti játék ha belefért valakinek.. ez akkora biznisz volt hogy a rendőrök is le voltak fizetve és csak elsétáltak a CD árus standok előtt.), nyugaton meg nem mert 20 éve is volt pénzük. Ha visszanézel régi magyar eladási listákat, főleg csak a multiplayer játékokat vették amihez kellett a cdkulcs, meg a WoW game cardot.
A nagy magyar torrent oldalon meg a több százezer user közül a konzolosok is ugyanúgy tépik le a filmeket zenéket, mintha az lenne az egyetlen forrásuk. Te sem a linux isoért vagy ott ha már hasonlítgatod a szavazással.. Ne legyetek már álszentek.
Ettől még egy sikeres PC játék is milliókat tud eladni a megjelenéskor Steamen, pár másodperc alatt hozza a portolás költségét. Csak akarat kérdése.
Az ugye megvan, hogy a zenék ill. filmek magáncélú letöltése legális, az Artisjus sarcnak köszönhetően?
-
myckey
veterán
-
Deck
titán
-
Hopkins95
addikt
OW_Zoli beszélt róla az egyik Othersideban talán, hogy a Sony valószínű szondázza a PC platformot, hogy mekkora igény lehet régebbi Playstationos játékok kiadására a platformon...
(#32) Scholes9
(#34) Szakiii Azért az elég ciki, ha valakinek van pénze többszáz Eurós PC-re, de nem tud megengedni magának egy 60 Eurós játékot, nemde?
-
hajbel
addikt
Kéz fent. Még mindig több játékom van/jelenik meg, mint amennyi időm van játszani, szóval ha arról van szó akkor várok én öt évet is akár, de konzolon kizárt, hogy belekezdjek.
(#32) Scholes9 : Én nagyon remélem, hogy nem. Hátha fogy belőle annyi, hogy a Sonynak megérjen más címeket is átportolni pár év után
Ha visszaolvastok, akkor rájöttök, hogy a kérdés a HZD végigjátszása utánra értődik. Visszatérhetünk rá majd akkor. Nekem sincs időm játszani, ezért azt a kevés időt minőségi játékkal akarom eltölteni. Ez az ok, amiért ps-t vettem.
-
.LnB
titán
Én nem is töltöm a PS4 játékokat, a PS Store-ból.
Többet nem tudok ez ügyben. -
törölt tag
-
.LnB
titán
Magyarországon azért elég mélyen gyökeredzik a kalózkodás (sokan kis korunkban a Pecsában v. más piacon vettük a kiírt játékokat zsebpénzből, évi 1 eredeti játék ha belefért valakinek.. ez akkora biznisz volt hogy a rendőrök is le voltak fizetve és csak elsétáltak a CD árus standok előtt.), nyugaton meg nem mert 20 éve is volt pénzük. Ha visszanézel régi magyar eladási listákat, főleg csak a multiplayer játékokat vették amihez kellett a cdkulcs, meg a WoW game cardot.
A nagy magyar torrent oldalon meg a több százezer user közül a konzolosok is ugyanúgy tépik le a filmeket zenéket, mintha az lenne az egyetlen forrásuk. Te sem a linux isoért vagy ott ha már hasonlítgatod a szavazással.. Ne legyetek már álszentek.
Ettől még egy sikeres PC játék is milliókat tud eladni a megjelenéskor Steamen, pár másodperc alatt hozza a portolás költségét. Csak akarat kérdése.
Nem álszent szerettem volna lenni, én is csináltam. Csak év végén felvetettem a szavazásnál ezt, és mindenki jött bizonygatni hogy ez hülyeség.
Egyébként eredeti Win-em van, Netflix-em, Spotify-om. Ezek mellett meg első napos regem van a core-on.
Szóval én igazából csak ezért írtam: [link] -
wjbhbdux
veterán
-
törölt tag
-
.LnB
titán
-
törölt tag
-
törölt tag
Vagy mondjuk azért mert nem 1stparty címek.
-
<Lacy85>
addikt
-
melega
őstag
PS után PC-n is szénnényomom az tuti

Én is imádtam és még sokan mások.
-
Sirandrish
legenda
PS után PC-n is szénnényomom az tuti

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Shadowguard
senior tag
Kéz fent. Még mindig több játékom van/jelenik meg, mint amennyi időm van játszani, szóval ha arról van szó akkor várok én öt évet is akár, de konzolon kizárt, hogy belekezdjek.
(#32) Scholes9 : Én nagyon remélem, hogy nem. Hátha fogy belőle annyi, hogy a Sonynak megérjen más címeket is átportolni pár év után
-
Szakiii
addikt
-
Deck
titán
-
Scholes9
nagyúr
Nem persze. Sokan úgyis le fogják majd tölteni
-
<Lacy85>
addikt
Szomorú tény, hogy egyre több az exkluzív cím...
Sorry, de ennek az utóbbi időben épp az ellenkezője igaz szerintem. Crash Bandicoot, Spyro, Death Stranding és ez is, Halo játékok, Quantic Dream játékok...Amúgy nagyon várós, mutassuk meg a Sonynak, hogy bizony megéri PC-re is kiadni a játékokat!
Nekem megvan PS4-re, PC-re teljes áron fogom megvenni day 1!
A Sony-nak soha nem fogja megérni PC-re is kiadni a játékokat. Max. így évekkel később, amikor PS-en már a kutyát nem érdekli.
Ami meg előbb jött PC-re (Death Stranding, Detroit, stb.), azok azért voltak, mert olyan kevesen vették konzolon, hogy kellett egy kis "mellékes". -
Hopkins95
addikt
Remek, már várom, hogy végre játszhassak vele, mert bár maga a játék nagyon tetszik, akkor sem vennék miatta konzolt, ha nem jönne PC-re. Szomorú tény, hogy egyre több az exkluzív cím, de amíg jönnek később PC-re is, addig engem nem zavar. Inkább várok három évet.
Szomorú tény, hogy egyre több az exkluzív cím...
Sorry, de ennek az utóbbi időben épp az ellenkezője igaz szerintem. Crash Bandicoot, Spyro, Death Stranding és ez is, Halo játékok, Quantic Dream játékok...Amúgy nagyon várós, mutassuk meg a Sonynak, hogy bizony megéri PC-re is kiadni a játékokat!
Nekem megvan PS4-re, PC-re teljes áron fogom megvenni day 1!
-
Vistaboy
veterán
-
törölt tag
remek, már nagyon várom. Legnehezebb szinten végigtolom újra. Remélem itt már megtudják csinálni rá a magyarosítást, mert mélyebben is érdekelne a történet, főleg a vége felé rengeteg az olvasnivaló.
Magyarosítàsban lesz ostor, betyàr bajusz, meg matyó hímzés?
-
***ANDRÁS***
aktív tag
remek, már nagyon várom. Legnehezebb szinten végigtolom újra. Remélem itt már megtudják csinálni rá a magyarosítást, mert mélyebben is érdekelne a történet, főleg a vége felé rengeteg az olvasnivaló.
-
törölt tag
A PS4 Pro lassú és hangos, én elégedetlen vagyok vele. Az exkluzívok mellett annyi előnye volt, hogy töredékébe került, mint egy nekem tetsző PC. Biztos kevesen gondolják így, de ha tudom előre, hogy jönnek a játékok PC-re is, akkor inkább várok. A Horizonig is csak tavaly év végén jutottam el.

(Aztán a PS5 után lehet, azt mondom majd, hogy jó volt így, mégse kell a tévé alá is PC.)
-
hajbel
addikt
-
<Lacy85>
addikt
Brutális volt látni azt a képi világot amit kihozott egy szh@r 5 éves alsó kategóriás Samsung LCD TV-ből a PS. Remélem nagyon sok embernek leesik majd az álla mert tuti hogy ha lesz grafikai szint állítás,és a max-ra tekeri valaki natív 4K-ban akkor csak megáll ,és csak nézi az egészet hogy,hogy lehet ez ilyen szép?!
Azért PS4 Pro-n 4K TV-n is odab@szott rendesen.
Teljesen más képi világa volt, mint sima PS4-en.
Van hasonlítási alap, mert a Pro 4K TV-n van itthon, a Slim meg egy FHD-n. -
myckey
veterán
Szerintem egy 1070-et megeszik qhd-ben 60frame mellett. Szerencsére nekem ott a Ti mellette
Én tuti WQHD -ban játszom, ha már itt a moncsi hozzá.
Aztán az FPS meg majd annyi lesz, amennyi. Végtére is nem egy multi súterről van szó, nem kell nekem 200 efpées.
-
törölt tag
-
Deck
titán
-
toronyhaz
aktív tag
Brutális volt látni azt a képi világot amit kihozott egy szh@r 5 éves alsó kategóriás Samsung LCD TV-ből a PS. Remélem nagyon sok embernek leesik majd az álla mert tuti hogy ha lesz grafikai szint állítás,és a max-ra tekeri valaki natív 4K-ban akkor csak megáll ,és csak nézi az egészet hogy,hogy lehet ez ilyen szép?!
-
hombre[EU]
nagyúr
-
lmno
őstag
30 fpsnél ez nem ment feljebb sosem.
Pc-n a 4K 60fps-re szerintem rendesen rá kell majd költeni. Kérdés hogy sikerül a port. -
törölt tag
Teljesítménymódban PS-en örültél ha elérted a 60fps-t. PC-n ez simàn lesz 144fps-is ha a pénztàrcàd engedi.
Max azok kapjàk meg a PS4 élményt, akik a minimum gépigénnyel rendelkeznek majd.
-
Zedz
addikt
Igen àm, de a PC-s port jobb lesz, mint amivel PS4-en most jàtszhatsz, max azt tudjàk most megmutatni, hogy milyen lesz a PS5 portja a jàtéknak.
Egyébként szerintem ha nem fog jól szerepelni a kasszànàl a HZD PC-s portja, akkor nem nagyon lesz több 1stparty Sony cím PC-re, mert akkor felesleges.
Semmi sem garantalja, hogy jobb lesz. Plussz nem egy arkategoria az a PC es a PS4, ami ezt vinni fogja imho.
-
VágniValó
addikt
YOOOO. Játék téren jó kis év ez! Nyárra behúzom ezt - szerencsére open world, tehát elleszek vele - Q4-re pedig megjelenik a Ready or Not
-
myckey
veterán
-
Silεncε
őstag
Kb ez az egy játék érdekelt a PS4-es felhozatalból. Meg is van a nyári program, csak gépet kell fejleszteni hozzá

-
törölt tag
Herman Hulst interjú szerint meg akarják mutatni a PC-seknek, hogy mit szalasztottak el ebben a generációban, ráadásul keresnek vele egy rakat pénzt. Nyilván a konkurens gépre nem jelenik meg, mert azt sugallná, hogy mindegy melyik gépet veszed meg, fogsz tudni játszani az exkluzívokkal... Logikus szerintem.
Igen àm, de a PC-s port jobb lesz, mint amivel PS4-en most jàtszhatsz, max azt tudjàk most megmutatni, hogy milyen lesz a PS5 portja a jàtéknak.
Egyébként szerintem ha nem fog jól szerepelni a kasszànàl a HZD PC-s portja, akkor nem nagyon lesz több 1stparty Sony cím PC-re, mert akkor felesleges.
-
Kvelstadt
veterán
Herman Hulst interjú szerint meg akarják mutatni a PC-seknek, hogy mit szalasztottak el ebben a generációban, ráadásul keresnek vele egy rakat pénzt. Nyilván a konkurens gépre nem jelenik meg, mert azt sugallná, hogy mindegy melyik gépet veszed meg, fogsz tudni játszani az exkluzívokkal... Logikus szerintem.
Nálam működne is ha pc-s lennék. Ideadnák pc-re aztán meg betolnák hogy ekkor meg ekkor jön a 2 ps5re. Én biztos nem várnék egy újabb pc-s portra.
-
kola99
tag
ha PC-d van és exkluzívokkal is játszhatsz rajta /igaz később / , akkor minek venni PS-t...ezt is leszűrhetik...a rakat pénz kereset meg még több , ha Xbox-ra is megjelenik , hiszen mivel már nem Exkluzív game ,ebben már nem konkurens gép ...ez is Logikus "szerintem"
-
hajbel
addikt
Nekem is. Kb. idén nincs mivel játszanom TLoU2-ig, utána pedig egyszerre jön a Ghost of Tsushima és ez. Ráadásul pont nyáron, amikor nem kell a szobában dögleni.
-
melega
őstag
Én amúgyfolytatást várok, rwemélem ha E3 után bejelntik a ps 5-öt akkor a horizon Zero dawn 2-őt is.
-
lofagi
addikt
Helyes, helyes.
Nagyon tetszett a játék amikor megjelent a PSre, remélhetőleg kap egy kis grafikai javítást is,hogy megfeleljen a mai követelményeknek. Minden esetre, ezt valószínűleg be is húzom! :] Már csak az a baj,hogy nem jön elég hamar! 
-
törölt tag
-
törölt tag
Nagyon helyes.
-
hajbel
addikt
-
kola99
tag
Ha már nem exkluzív , akkor már miért csak PC-re ,miért nem jön Xbox-ra is ? ..mi ebben a logika ?
-
myckey
veterán
Megaszondtam ezt is, mikor beleszámoltam a DS és a RDR2 be.
Zseniális, lesz egy vevő , tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- OLED TV topic
- Őrült népszerűségnek örvend a Wardogs, pedig még meg sem jelent
- Milyen TV-t vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nem várható egyhamar saját EUV-s berendezés Kínától
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tovább növelheti Elon Musk új ötlete a környezetterhelést
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 4K kijelző, i7, NVIDIA T600
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB 2.2K TOUCH magyarbill 1 év garancia
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 512GB 2K+ TOUCH - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD RED (WD100EFAX) HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel

Itt is majd szépen lenyugszanak. Mondjuk a Death Stranding-ért nem kàr, mert szar kommentnél azért ràncoltam a szemöldököm rendesen.