Hirdetés
Aktív témák
-
joci66
tag
Sziasztok!
Meg szeretném kérdezni a Pana TH-42PX8ES milyen tévé?Érdemes megvenni tévé és video nézésre. -
joci66
tag
Köszi a választ. Akkor megveszem az is mellette szol,hogy ezűst szinű.
-
joci66
tag
Megvettem a tv t az első nap 5perc után magától kikapcsolt meg vissza tudja valaki,hogy mitől van.Ez is típus hiba?Azóta nem csinálta.
[ Szerkesztve ]
-
joci66
tag
Sziasztok!
Valaki tud mondani kép beállitást 42PX8ES tévéhez. -
joci66
tag
válasz ForRedGlory #6786 üzenetére
Hello!
A saturnban van tavalyi model Panasonic 165 000. 42PZ 8ES Full HD vagy 125 000 42PX 8ES HD
-
joci66
tag
Menyi ideig kell fehér mosást csinálni a tévén?Panasonic tévém van és látom az RTL klub logot igaz csak fehér és kék háttérnél(halványan) elfogja tüntetni?
-
joci66
tag
Sziasztok!
Volt már valakinek olyan gondja Pana tévévével,hogy gondolt egyet és ki majd be kapcsolt?Nagyon ritkán csinálja.Egyébként elintéztem a cserét majd nem 1 éves.Ha valakinek volt már ilyen problémálya irja meg.
-
joci66
tag
Köszönöm a válaszokat.A csere már folyamatban van az a szerencse,hogy van ismerősőm a panánál és ugy nézki olcsobban hozzátudok jutni egy másik tévéhez.
-
joci66
tag
Nekem Pioneer Dvd van 1080p hajtom,kiprobáltam minden beálitást nekem ez bizonyult a legjobbnak a 720p is jo volt. A tv Panasonic 42PX8.
[ Szerkesztve ]
-
joci66
tag
Sziasztokl
Nekem Panasonic TH-42PX8ES van nekem is kikapcsol a tv meg vissza és utána jo 1hét ig vagy 1 honapig most szervizbe van de nem tudnak vele mit kezdenni mert a szervizbe nem jőn ki a hiba kértem cserét de erre nem volt semmi válasz csak annyi majd ki találunk valamit.Kiváncsi leszek mi fog ki sűlni az egész ből,annyit mondtak még,hogy regisztrálták a tévét evel a hibbával és ha elromlik akkor méág él a garancia két év után is.
-
joci66
tag
válasz KTTech #11263 üzenetére
Melyik szervizbe van a tv?Nekem elkezd csikozodni a kép mikor finom hangolnád tiszta majd csikos ez megy majdnem 15 percig aztán vagy kikapcsol vagy lefagy,hogy csak a kapcsoloval lehet kikapcsolni.Elég szomorú,hogy a szerviz azt mondja,hogy ilyen hibát még nem láttak.
-
joci66
tag
válasz DM-Fan #11266 üzenetére
Az a baj,hogy rendszertelenűl csinálja van,hogy egy honapig jó aztán elkezdi van ,hogy csak egy hétig birja.Az a legrosszabb az egészbe,hogy nem csak tv modba csinálja ha nem a HDMI is.Legutobb elment a kép és csak egy kis kocka látszodott a jobb sarokba ki kapcsoltam majd vissza minden maradt ugy ahogy volt csak akkor volt megint jó a kép ha kikapcsoltam teljessen a tv-t.
-
joci66
tag
válasz DM-Fan #11269 üzenetére
Már kéthetebent van és még nem találtak semmit az a furcsa az egészbe,hogy a gyerek látta kétszer felvillani a piros ledet ez a szervizkőnyv szerint a vezérlő panel meg is rendelték a gyárbol ki jőtt aszerelő meg muttatam neki kamerán,hogy mit csinál a tévé mert (felvettem) és még se cserélte ki a panelt hanem felirta a tévéadatait és mondta,hogy várjuk meg mig teljessen el nem romlik a garancia természetesen tovább él a két év elteltével.nekem az se tetszet,hogy ha mozi modban van a kép akkor kicsit hangyás a kép erre az volt a szerelő válasza ez nem hiba.Más készűléken ilyet nem láttam pedig a boltba az ősszes tv-t meg néztem.Én annak is őrűlnék ha irnának egy cser papirt és akkor vennék egy x20-at.Nekem nem kell,hogy full hd legyen ugyse birnám kihasználni.
[ Szerkesztve ]
-
joci66
tag
Meg jőtt a tévé tápcsere volt.Létezik,hogy ilyenkor mindent nuláz 45 percet ment a tévé.
-
joci66
tag
Egy hétig műkődőt kifogástalanul. Tegnap megint kiapcsolt a tévé ugyan ugy mint előtte kedden megint hivom a szervizt nem tudom mitől csinálja valami kőze lehet a setop box hoz,vagy az anternához ?Esetleg tul feszkot kap.
-
joci66
tag
Sziasztok ha analog jelen van ( hang menűbe) akkor nincs hang ,az automatikuson ,digitálison van most néztem meg .Szerintem a tévének semmi baja a menűt is kéne használni.
-
joci66
tag
válasz Grim.Reaper #20517 üzenetére
Szia!
Nekem 42-PX8 ES tévém van két éves és a fekete az fekete.Napi tiz orát megy.Semmi bajom vele.
-
joci66
tag
Sikerekben és plazmákban gazdag Boldog Új Évet Kivánok!
-
joci66
tag
Jóhir Sport 1,Sport 2,Sport M nézőknek március 17től a UPC in 16:9 képarányal adják.
-
joci66
tag
válasz shenmuedc #38006 üzenetére
Nekem ugyan ilyen gondom volt az antenna volt a hibás a UPC bokszával együtt nem ment (analóg).Most csak a boksz van rádugva a tévére az antenna ki van belőle húzva azóta nem csinálja.Vezérlőpanelt is cseréltek de maradt ugyanaz a hiba.Ezek után húztam ki az antennát a tévéből azóta jó(1 éve).
[ Szerkesztve ]
-
joci66
tag
Sziasztok!
50G30hoz kellene szervizmenű,hogy megbirjam nézni az időt.Sajnos a kereső semmit nem talált,több 100 oldalt átolvastam és nem találtam meg.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest