Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz #57919488 #24397 üzenetére

    Nincs itt semmi védés. CSak egyszerűen hülyeségeket írsz. Nem AH-ra, vagy RMAH-ra épült. Erre volt igény már D2-ben is, így a bliz szépen kiszolgálta ezt az igényt. Tipikusan a játék eleje a legmegfelelőbb példa arra, hogy nem AH-ra van "építve". Semmi nem volt AH-ban, ami most már átlagosnak nevezhető. Van aki AH-zott, a kis mennyiségű itemeklből, de nem volt ez létszükséglet. Hell végén kezdtem el AH-ra nézegetni. Akkor is fegyverekért. Az inferno meg "kihívás mód-nak" készült elvileg. Oda már kellettek jobb itemek, vagy erős stressztűrő képesség, de persze idővel az is mehetett volna magatalálósan. Főként a sokadik nerf és x. droprate növelés után. Ezután nem hinném, hogy igazad lenne. Ha csak trabikat látsz, akkor az is jó lesz. Ha siméán szerezhetsz merdzsót is, akkor már fintorogsz a kis kétütemüre nézve. Azért még a trabival is eljutsz a városba, vagy a haverokhoz.

    Ha indul a PTR, akkor esetleg indíts tiszta kezdő karaktert és szólj amikor nehéz már a játék. Ha infernó előtt sírásra görbül a szád, akkor a szememben sokat esett a megitélésed. Ha meg simán haladsz, akkor mindaz amin rugózól balgaság. (mielőtt megszólnál: a második karakteremet is sokáig magatalálósan vittem. Mondjuk ott a másik karival talált cuccok azért bejátszottak. Ott se volt gond. TEscos wizardot és barbit is csináltam. Sok patch-csel ezelőtt. Azok meg infernon nyomultak és 3 millió volt a költségkeret. Ez még az MP előtt volt, tehát MP1-2 közti nehézség simán vihető most is 3 millióból. Az meg nem összeg. Ha nincs AH, akkor a 3 milla nem ér semmit, csak az ami neked esik. Szerintem az is elég. Napi több legend esik. Már minimum 10 karaktert simán felöltöztethettem volna magatalálósan AH nélkül is)

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák