Új hozzászólás Aktív témák
-
keszegduda
őstag
Tüzérséget csak squad leaderként tudsz kérni, vagy ha éppen commander vagy másoknak küldhetsz. Hozz létre egy squadot és a ''t'' betű lenyomásával tudod előhívni a ''segédeszközöket''. Magyar szerverek nem nagyon vannak, persze ami rankedes. Warezos lehet hogy van, de az minket nem érdekel...
Keress német és angol szervereket, ott jó a ping...pl.: EA DE vagy UK -
gabipaci
őstag
DNS_65 2728-as HSZ: ''Mi a fene van a pontrendszerrel? BFHQ is megdöglött ''
keszegduda 2730-as HSZ: ''Behalt nálam is, de néhány nap és frissíteni fog. Lehet haldoklik a WD raptor a sok heckertől, ugyanis sok a pontot csinálnak... ''
gabipaci 2732-es HSZ: ''A BFHQ tényleg halott, nermhogy pontot/badge-t nem ír jóvá,de játékidőt sem.''
DNS és Keszeg elég jó srácok, és nyugodtan nyilatkozhatok az Ő nevükben is: Ezek szerint nálunk hármónknál biztos nem működik. A többi pár százezer ember tegnap nem írta ide, úgyhogy fogalmam sincs.De szerintem globális a problémaLogitech hardware tester
-
csana
senior tag
THX az ip-ket, majd holnap lesz aktuáli s a dolog, mert messze vok a gépemtől jelenleg..
Szerintem csana nick-el fogok küzdeni, ha még nem foglalt..
Amúgy ez a gamespy, ez mennyire fontos cucc a gamehoz, mert nem szándékozom felrakni, ha nem muszály.. (Az ASE van fennt)
[Szerkesztve] -
gabipaci
őstag
-
gabipaci
őstag
Bubsyyyy! Hasonlítsd már össze, hogy hány órát játszottál Te és mennyit Ő! És ahhoz viszonyítsd a pontokat... Asszem kicsit le vagy maradva.
(Én nagyon örültem volna, ha az elején 8 óra alatt 2600 pontokat szereztem volna...)
MÓD: [AvRs]MusTanG néven nézd meg! A link szerint ezen a néven játszott...
[Szerkesztve]Logitech hardware tester
-
gabipaci
őstag
Csalás nélkül? Elképzelni sem tudom!
Itt [link] egyértelműen le van írva hogy mihez mi kell.
De neki sem a pontja sem az érmei nincsenek meg ehhez a ranghoz
Nem mindíg tudsz kiszavazást indítani.
De miért jó az ha kirúgatsz valakit? Írj inkább az adminnak. Abból nem lehet baj.Logitech hardware tester
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest