Zombivadászat láncfűrésszel

Jó eséllyel pályázhat minden idők legbizarrabb kiegészítőjének címére a kaliforniai NubyTech által gyártott játékvezérlő, melyet kifejezetten a világszerte óriási sikert aratott, kétszer is megfilmesített Resident Evil akciójáték negyedik részéhez fejlesztettek.

A Resident Evil játékok fő történetvonala egyszerű; a cél többnyire a túlélés egy zombiktól és mutánsoktól hemzsegő környezetben. A játékot helyenként rendkívül véres és félelmetes jelenetei miatt aggódó szülők többször megpróbálták betiltatni a tengerentúlon azzal az indokkal, hogy a gyerekek személyiségfejlődésére káros hatást gyakorolhat, ha túlzottan beleélik magukat a játékba.


Fakitermelő eszköz alternatív felhasználásra

A NubyTech Resident Evil 4 Chainsaw Controllere pont a minél elmélyültebb játékot próbálja elősegíteni azzal, hogy az irányítógombokat egy meglehetősen viseletes, vértől csöpögő, láncfűrész-forma házba illeszti. A játékvezérlő stabil talpára került némi műagyvelő is, ezzel is fokozva az összképi hatást. Bár a csomagolásról nem láttunk képet, de a beszámolók szerint a külcsín méltó a belbecshez; a doboz egészen biztosan kitűnik a többi tucatáru közül.

A láncfűrész formájú játékvezérlő már Európában is kapható, szerencsére azonban egyelőre csak Nintendo GameCube konzolokhoz csatlakoztatható változat létezik belőle.

Előzmények

Hirdetés