Tovább színesíti mikro torony kínálatát a Yamaha

Bár a Yamaha a hangprojektorok, illetve a komplex AV erősítők területén aktív igazán, azért a kis méretű, könyvespolcon is elférő audioeszközökről sem feledkeztek meg. Ékes példája ennek az MCR-B142 típusjelzésű termék, ami a specifikációk alapján hozza azt a szintet, amit manapság egy ilyen kategóriájú készüléktől el lehet várni.

Yamaha MCR-B142
Yamaha MCR-B142

Így maximális teljesítménye 30 watt, illetve került rá egy dokkoló, ami az Apple termékek (iPod Nano, iPod Toch, iPhone 3G/3GS/4/4S) fogadására képes, valamint rendelkezik beépített tunerrel, tehát rádiózásra is alkalmas. Támogatja a Bluetooth alapú adatátvitelt, ennek köszönhetően vezeték nélküli úton is eljuttathatóak rá zeneszámok, emellett képes USB-s pendriveon, vagy külső merevlemezen található dalok megszólaltatására is, amennyiben azok MP3 vagy WMA kiterjesztésűek. Kezelését a frontfelületre applikált LCD kijelző és a távirányító könnyíti meg, de vezérelhető akár okostelefonokról (Android, iOS) is.

A termékcsalád különlegessége, hogy tíz különféle színben vásárolható majd meg, azaz a szokásos fekete/ezüst/fehér kínálat mellett e modellek a boltok üde színfoltjai lehetnek. A megjelenés novemberben esedékes, és bár a gyártó hivatalos információval nem szolgált az árral kapcsolatban, egyes japán fórumok, blogok szerint körülbelül 400 dollárba fog kerülni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés