Újabb Diablo III-as beviteli eszközök és kiegészítők a SteelSeriestől

A sokak által várt Diablo III remélhetőleg még idén megjelenik, bár még pontos dátum nem ismert, csak annyi, hogy a nyílt béta remélhetőleg a nyár végén fut be. A játékosoknak szánt termékekkel foglalkozó cégek viszont már idejében lecsaptak a témára, ahogy például a Blizzarddal is kooperáló SteelSeries tette, akitől jó fél éve már láthattunk egy egérpadot, a QcK szériás Barbarian Editiont. Emellé most érkezett egy Witch Doctor Edition pad is ugyanolyan, 270 x 320 x 2 mm-es méretben, gumi alappal és mintás felülettel. Az ára 15 dollár és euró.

Az új Diablo III-as kiegészítők másika egy egér, ami külön típust nem kapott. Matt, fekete gumiborítású, szimmetrikus kialakítást kapott, és hét gombja van, amik 10 millió kattintást is kibírnak. Lézerszenzora 5000 cpi-s felbontásra képes, a számítógéphez pedig fonott kábelének végén lévő aranyozott USB csatlakozójával köthető. További extra a „démoni vörös” megvilágítás. A Diablo III egér 70 dolláros és eurós áron kerül forgalomba.

120 dollárért vagy euróért pedig egy matt fekete festésű fejhallgatóhoz juthatunk, ami ugyancsak diablós dizájnt kapott. Két 50 mm-es hangszórója van, felhajtható mikrofonnal, 18 piros LED-del és USB csatlakozással.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés