Új Sony memóriakártya-család

A "Mini" Micro Vault névre hallgató kártyák 64, 128 és 256 MB-os méretben lesznek kaphatók és jár hozzájuk egy USB 2.0 szabványú dokkolóállomás is, amellyel mind notebookokról, mind asztali PC-kről elérhetővé válnak a kártyákon tárolt adatok.

A cég nem titkoltan az eddigi memóriakártyáinak sikereit akarja folytatni az új termékekkel, mondta Olivier Schwartz, a Sony RME Európai DVD & Új Média termékmenedzsere. A készülékek teljesen Plug&Play kompatibilisek, jár hozzájuk egy felhasználóbarát szoftvercsomag, amelynek része a Password Lock jelszóvédő, az AutoZip tömörítő, a PC Lock PC-lezáró és az AutoLogin automatikus weboldal ID és jelölés-tároló program.

A Micro Vault támogatja a Windows 2000, ME, XP és a Mac OS 9.0 vagy nagyobb verziószámú operációs rendszereket (külön telepítő nélkül is). A Windows 98 és 98SE operációs rendszerekhez külön drivert mellékelnek CD-ROM-on, vagy letölthetők majd a http://www.sony.net/Products/Microvault/3-1b.html címről is. Az USB 2.0 Hi-Speed módot ugyan a Windows 98, 98SE és az ME, illetve a Mac OS nem támogatja, ám ennek ellenére az USB 1.1-nek megfelelő sebességgel így is letölthetjük az adatokat. A "Mini" Micro Vault 2003 második negyedévétől lesz kapható. A várható árakról még nem nyilatkozott a Sony cég.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés