Több szoftvert ad egyes videokártyái mellé a HIS

A HIS bejelentette, hogy videokártyái gazdagabb szoftverválasztékkal, úgynevezett „Platinum pack” kiadásban is megjelennek. Az érintett grafikus gyorsítók mellé számos hasznos alkalmazást, illetve játékot csomagolnak, ám korántsem mindegyiket teljesértékű változatként.

A multimédiás szoftverek között teljes változatként szerepel a képszerkesztéshez, -rendszerezéshez, valamint diavetítések készítéséhez használható 3D Album PicturePro, a PowerDirector 3 SE+ videószerkesztő és a Power2Go 4 DVD/CD-író program. Csupán kipróbálható verzió található a dobozban a Medi@Show 3, a PowerDVD Copy és a PowerBackup szoftverekből.

Ami a játékokat illeti, csak a Microsoft Dungeon Siege áll rendelkezésre teljes változatban, amelyhez a Half-Life 2, a Tribes: Vengeance SP, az Axis and Allies, az Act of War: Direct Action és a Roller Coaster Tycoon 3 demói társulnak. A gyártó felsőkategóriás kártyái ezenkívül a FlatOut játékkal és a PowerDVD 6 csomaggal fognak érkezni. A gazdagabb körítést a dobozon feltüntetett „Platinum pack” felirat jelzi.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HIS

Előzmények

Hirdetés