Fénykarddal szállítja új SSD-családját a Seagate

A három népszerű karakterbe kapaszkodó széria hűtőbordáját az EK tervezte.

A Seagate időnként szeret olyan termékcsaládokat piacra dobni, amelyek egy hivatalos licenc alapján valamilyen népszerű brandet lovagolnak meg. Ebből a szempontból talán még ma is a Star Wars univerzumhoz érdemes a leginkább nyúlni, hiszen nagyon sok rajongó szívéhez utat találnak vele. A vállalat is így tett, amikor összefogott a szlovén EK-val, és közösen bemutatták a Lightsaber Collection Special Edition FireCuda SSD-szériát.

Ha csak a nyers alapokat vesszük számításba, akkor FireCuda 530-as SSD-kről van szó, konkrétan az 1 és 2 TB-os modellekről, amelyek az új sorozaton belül kaptak egy speciális, fénykardot is tartalmazó hűtőbordát. Itt három opció lesz, mivel a fénykard kialakítása a Star Wars: Egy új remény című filmben használt dizájnokat követi, konkrétan Obi-Wan Kenobi, Darth Vader és Luke Skywalker előtt lehet tisztelegni.

[+]

Magát a hűtőbordát a vízhűtőiről ismert EK tervezte, de jelen esetben nincs bevetve a víz ereje, pusztán passzív alumíniumbordáról beszélünk, amin ugye a fénykard fényét a beépített LED-ek adják, természetesen igazodva a karakterekhez.

Mivel az újdonságok meglévő hardveres alapot használnak, így már meg is kezdődött a szállításuk, az áruk pedig a kapacitástól függően 185 és 290 dollár. Az mindegy, hogy a három külsőre eltérő verzió közül melyiket választjuk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés