Rövid beszámoló a Specialisták Éjszakájáról

A vacsorát és azt követő Paul McCartney koncertet részletes szakmai előadások előzték meg. Élő bemutató keretében szemlélhettük az Intel Extreme Graphics 2 integrált grafikus mag teljesítményét, mely látványosan felülmúlta kistestvérét (az IEG "1-et"), bár azt is hozzá kell tennünk, hogy még mindig kissé kevés kakaót sajtolt ki magából ahhoz képest, ami egy-egy igazi fps-henteléshez szükségeltetik.


Fotó: PROHARDVER!

Megismerhettük a Centrino technológia előnyeit, és bár e tekintetben eddig is relatíve képzettek voltunk, azért jó volt az ismétlés.

A Hitachi sem bánt szűken az információval, így megtudtuk például, hogy honnan származik maga a Hitachi név, megismertük a cég stratégiáját a merevlemezek piacára (mint ismeretes, a Hitachi és az IBM közösen dolgozik ezen szegmensben, a termékeket Hitachi márkanév alatt értékesítik... a Hitachi Global Storage közös vállalatban a Hitachi 70, az IBM 30 százalékkal képviselteti magát). Remélhetőleg az IBM winchestereket sújtó minőségi problémák sztorija hamarosan a múlt rémtörténeteinek tárházát gazdagítják csupán, a cégnek sikerül túljutni a nehézségeken.


Fotó: PROHARDVER!

A Tripp Lite szünetmentes tápegységei minden bizonnyal jönnek, látnak és győznek -- rendkívül impresszív volt, amit az előadótól hallhattunk. Bár nem számítunk arra, hogy olvasóink tömegesen rohanják majd meg a boltokat high-end szünetmentes tápok után kutatva, azért jó látni, hogy e téren is bővül a hazai kínálat (lásd még: Asbis Magyarország).


Fotó: PROHARDVER!

A sort maga Paul McCartney zárta, no persze nem a rendezvény, hanem budapesti koncertje keretében. A fotózás szigorúan tilos volt a koncert alatt, így az alábbi kép eredetéről mi sem mondhatunk semmit, "valahogy hozzánk került"...

  • Kapcsolódó cégek:
  • Intel

Előzmények

Hirdetés